Prosím zažil to niekto? Prvé sono a "netypický tvar"
Ahojte
Prave som prisla od doktora po 5tich pozitivnych testoch. No povedal ze tam asi nieco.je ale netypickeho tvaru 😩 Ze ak budem tehotna, nevie ci to bude prebiehat v poriadku. Ale ze tam je nejaka tekutina takze asi dostanem menstruaciu a vyplavi sa to 😢😩 mala tu niektora niečo podobne? Strasne to.malicke chcem 😢
este nerob paniku, na nejake zavery je aspon teda podla mna dost skoro. 2 tyzden a ukaze sa co a jak, len hlavne klud. stres ti teraz isto nepomoze
Ja som tiež zistila tehotenstvo skoro. Doktorka mi povedala, že na sone nič nevidí, že to bude mimomaternicové tehotenstvo. Dnes je z toho ,, mimomaternicového tehotenstva,, krásna , šikovná 13 ročná kočka.
hlavne no stres, lekári niekedy povedia aj to čo by nemali.. sú to len jeho úvahy, iný lekár by ti takú hovadinu určite nepovedal 🙂 na ultrazvuk bolo ešte rozhodne skoro, ja som bola niekde v 8tt na ultrazvuku.. inak aj ja som mala tekutinu, je to normálne.. a som tehu 🙂 takže kľud, ak testy silnejú určite ide o prosperujúce tehotenstvo, a tvoj stres bábätku moc neprospieva .. drž sa 😘
moc skoro si išla...nikdy som neprišla k lekárovi skôr ako v 8 tt....raz sa mi zadarilo v 15 tt - to už gynek. videl či chcel alebo nie...
@deti95060810 che che si si davala nacas! Pohodka, aspon ti hned knizku mohol vystavit ;)
Dakujem vsetkym 🙂 sama som nevedela kedyze mam ist ja s mu predtym volala a sam povedal nech uz pridem 🙂 dufambude vsetko v.poriadku. uvidimeA o tyzden v piatok 🙂
Babyyy preco chodite tak skoro pomaly s testom v ruke????? Mne pri prvom tehu ked som volala.doktorke tak ma objednala az o mesiac!!! To som mala.byt v 10tt...dovtedy naco by tam nieco hladala??? Alebo ma stresovala???
@mery97 Dievčatá lekár podľa mňa myslel na to že gestačny vak nemá pravidelný tvar. Ma byť pekne guľatý a možno si mala iný tvar. Mne sa to stalo asi v 7tt som mala ten vak dlhý a tenký a tiež mi lekár povedal že treba počkať 2 týždne čo z toho bude.. No a je z toho 15 mesačné zdravé dievčatko.
Podla mna on ju nevystresoval,len povedal na rovinu co je 3 tyzd.od sexu.Teraz ty nestresuj hlavne bud v klude a nechaj na prirodu co uz zacala 😉
Dakujem vam 🙂 urcite to zvladneme 🙂
Ahoj. No čo? Ako si dopadla?

Isla si noc skoro, vsak?