icon

Prosím zažil to niekto? Prvé sono a "netypický tvar"

mery97
8. feb 2019

Ahojte
Prave som prisla od doktora po 5tich pozitivnych testoch. No povedal ze tam asi nieco.je ale netypickeho tvaru 😩 Ze ak budem tehotna, nevie ci to bude prebiehat v poriadku. Ale ze tam je nejaka tekutina takze asi dostanem menstruaciu a vyplavi sa to 😢😩 mala tu niektora niečo podobne? Strasne to.malicke chcem 😢

beky1813
8. feb 2019

Isla si noc skoro, vsak?

mery97
autor
8. feb 2019

@beky1813 od styku su uz tri tyzdne povedala som.mu to

beky1813
8. feb 2019

@mery97 a od vynechám a menstruacie? To je podstatné

mery97
autor
8. feb 2019

@beky1813 meska mitak uz tyzden a testy boli uplne zretelne pozitivne..bojim sasom ze tu menstruaciu dostanem :(

beky1813
8. feb 2019

@mery97 stačilo ist k doktorovi tak 3 tyzdne meskania, to by uz nieco videl, zbytocne su vyrabas stresy

mery97
autor
8. feb 2019

@beky1813 on povedal ze ak tri tyzdne po styku tak by uz malo byt nieco vidno a aj videl.. ale netypickeho tvaru... :(

zanettsur
8. feb 2019

este nerob paniku, na nejake zavery je aspon teda podla mna dost skoro. 2 tyzden a ukaze sa co a jak, len hlavne klud. stres ti teraz isto nepomoze

mery97
autor
8. feb 2019

@zanettsur dobre dakujem. Dufam ze teda nedostanem...

dadanu5
8. feb 2019

@mery97 moze to byt este len tehotenska dutinka na zaciatku...este nemusi byt plod vidie

dadanu5
8. feb 2019
mery97
autor
8. feb 2019

@dadanu5 difam ze to bude tak :( a ze nedostanem tu menstruaciuje. Nech sa mi tak udrzi

nelina1
8. feb 2019

Ja som tiež zistila tehotenstvo skoro. Doktorka mi povedala, že na sone nič nevidí, že to bude mimomaternicové tehotenstvo. Dnes je z toho ,, mimomaternicového tehotenstva,, krásna , šikovná 13 ročná kočka.

zooeynka
8. feb 2019

@mery97 nemyslim to v zlom, ale 3 tyzdne od styku vidno na sone hovno! Treba ist okolo 7 tyzdna a vtedu uz srdiecko vidno uplne jasne. Nestresuj a cakaj

januska20
8. feb 2019

@mery97 ja som sa objednávala k dr. telefonicky, sestrička mi povedala,že počkáme do určitého dňa,aby bolo vidieť plod už aj na ultrazvuku. Meškala mi menštr. 3 týždne a až tak som išla..
to si bola ešte skoro na vyšetrenie,len nestresuj zbytočne !

danyb
8. feb 2019

hlavne no stres, lekári niekedy povedia aj to čo by nemali.. sú to len jeho úvahy, iný lekár by ti takú hovadinu určite nepovedal 🙂 na ultrazvuk bolo ešte rozhodne skoro, ja som bola niekde v 8tt na ultrazvuku.. inak aj ja som mala tekutinu, je to normálne.. a som tehu 🙂 takže kľud, ak testy silnejú určite ide o prosperujúce tehotenstvo, a tvoj stres bábätku moc neprospieva .. drž sa 😘

deti95060810
8. feb 2019

moc skoro si išla...nikdy som neprišla k lekárovi skôr ako v 8 tt....raz sa mi zadarilo v 15 tt - to už gynek. videl či chcel alebo nie...

zooeynka
8. feb 2019

@deti95060810 che che si si davala nacas! Pohodka, aspon ti hned knizku mohol vystavit ;)

mery97
autor
8. feb 2019

Dakujem vsetkym 🙂 sama som nevedela kedyze mam ist ja s mu predtym volala a sam povedal nech uz pridem 🙂 dufambude vsetko v.poriadku. uvidimeA o tyzden v piatok 🙂

seva22
8. feb 2019

Babyyy preco chodite tak skoro pomaly s testom v ruke????? Mne pri prvom tehu ked som volala.doktorke tak ma objednala az o mesiac!!! To som mala.byt v 10tt...dovtedy naco by tam nieco hladala??? Alebo ma stresovala???

mery97
autor
8. feb 2019

@seva22 tak ja somze mu volala ze kedy mam prist a sam povedal ze motem tento tyzden v piatok. Vsak som sa netlacila za kazdu cenu

seva22
8. feb 2019

@mery97 fakt nechapem preco ta vystresoval:(podla mna zbytocne

mery97
autor
8. feb 2019

@seva22 tak to netusim ani jak ak na to teda nemal dovod :/ ale snazim sasa byt v pohodepiatok a nemysliet na nic zle

seva22
9. feb 2019

@mery97 mysli pozitivne...jasne ze stat sa moze vsetko prvych 13 tyzdnov, je to 50 na 50...ja som o prve prisla v 10tt...ked sa to ma stat tak sa stane,musime sa s tym zmierit,aj ked je to vzdy tazke...drzim palce,nech si silna!

rokina13
9. feb 2019

@mery97 Dievčatá lekár podľa mňa myslel na to že gestačny vak nemá pravidelný tvar. Ma byť pekne guľatý a možno si mala iný tvar. Mne sa to stalo asi v 7tt som mala ten vak dlhý a tenký a tiež mi lekár povedal že treba počkať 2 týždne čo z toho bude.. No a je z toho 15 mesačné zdravé dievčatko.

katkabg
9. feb 2019

Podla mna on ju nevystresoval,len povedal na rovinu co je 3 tyzd.od sexu.Teraz ty nestresuj hlavne bud v klude a nechaj na prirodu co uz zacala 😉

mery97
autor
9. feb 2019

Dakujem vam 🙂 urcite to zvladneme 🙂

ink
17. feb 2019

Ahoj. No čo? Ako si dopadla?