icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
11. sep 2012

@gelinka75 také cysty čo samé odídu alebo také čo treba operovať ? nad adopciou uvažujem zatiaľ sama ☹ mm sa veľmi zatiaľ o tom nechce baviť, on je optimista že to dokážeme ... myslím že aj toto je pre mužov iné, poznám ich viac čo na rovinu povedali že cudzie dieťa nie... môj mm sa tak nevyjadril, ale on sa v podstate ešte nevyjadril vôbec 😒 akurát sa obávam že ak sa to nepodarí, bude mi môcť tak akurát vybaviť psychiatriu 🙂

gelinka75
11. sep 2012

@janap76 take co odidu, len mne neodisla a musela som brat antiku 😠 no je to tak, ze niekomu vadi, ze nie je jeho dieta, mojmu by to nevadilo, hodili sme o tom rec, skor ja zatial o tom neuvazujem, neviem si to ani predstavit

janap76
11. sep 2012

@gelinka75 nepoznáš osobne nikoho kto má adoptované dieťa ? ja áno....a nieže uvažujem, ja som už total trafená, keby si mi teraz povedala že si niekde mám ísť pre nejaké dieťa a už bude moje / žeby to zákon umožňoval / ... ja idem 😀 ti vravím už som na psychiatra 😀

janap76
11. sep 2012

@gelinka75 inak tie cysty sa robia aj mne, aj teraz mám skoro 5 cm...len zatiaľ aj odchádzajú

janap76
11. sep 2012

@gelinka75 prosím Ťa vysvetli mi ešte že KET

gelinka75
12. sep 2012

@janap76 KET je transfer rozmrazenych embryok, tak tie cysty su neprijemne, lebo oni brania uvolnovaniu vajicka z vajecnika, ja mam akoby blokovany 1 vajecnik kvoli tomu 😠 ale teraz neviem, ked tam nie je tak by sa to malo vratit do poriadku, ale aj tak ten vajecnik mam lenivejsi, produkuje vajicka len obcas

klaudia001
12. sep 2012

@nelly3 áno ona je taká tažšia vona, ale velmi sa mi páči, používam ju už 6-ty rok, ja veci mením nerada, ked si na niečo zvyknem tak to používam stále dookola 😀 som býk 🙂

azzura
12. sep 2012

zdravim vospolok 😀

lubanka
12. sep 2012

čaute dievčatá, tak v nedeľu som písala, že som 22DC a pozitívny ovu test a bolesti v ľavom vaječníku... tak to bola na sto pro ovulka, už viem, lebo v pondelok a včera test výrazne poslabol. V nedeľu v noci dorazil mangelito, tak som ho chcela "zneužiť", ale keď som mu povedala prečo... on normálne odmietol spolupracovať! 😠 a v pondelok ráno sa to zopakovalo... aj chcel, ale... prepáčte, že to tu píšem, ale som normálne na nervy z neho!!! tak ja sa snažím, trepem do seba všetko možné, meriam teplotu, robím testy... a on ma nakoniec "zradí" 😢 nemal náhodou z vás niekto taký istý problém... myslím tým, že keď to vaše polovičky vedeli, tak ako keby sa zľakli alebo ja neviem čo sa vlastne stalo... ja neviem, či som radšej nemala byť ticho a zahrať to len akože na nejakú romantiku ☹ ak niečo viete, tak mi prosím poraďte... mám totiž taký pocit, že ak by náhodou o mesiac... tak nastane repete 😠 Bože... ten môj muž je ale riadne teľa!!!

gelinka75
12. sep 2012

@lubanka neboj aj u nas je to take divne niekedy, ani nie ze nespolupracuje, tak hovorim mu mame pred ovulkou mali by sme zintenzivnit snazenie a on kuka v telke Kosti, idem, ze cakam ta v posteli, on ze ok hned to konci idem aj ja, tak ja cakam, cakam, cakam, uz zaspavam a mm nikde, idem von kukam a ja ze kde si? ze ide este reklama, tak ma to dozralo, ze som sa vykaslala na cele snazenie, ja mozem dlho cakat do polnoci v posteli kym skonci serial a vsak on ma cas...tak potom sa dotrepal, ale zhasla som a dobru noc...no otras 😠 dufam, ze ma nevysmejete, Kosti su dolezitejsie ako jaaaa

lubanka
12. sep 2012

@gelinka75 to fakt ☹ ja som myslela, že to iba ja mám takého... joj ani nehovorím... som nas.atá, no neskutočne... už som sa s ním aj povadila preto... zasa budem musieť absolvovať tú otrasnú prípravu na KET... keď si spomeniem ako mi býva zle počas toho a nakoniec negatívny výsledok... no tak nebolo by toto jednoduhšie? 😠 celý čas ma oblboval tým, že vyskúšame prirodzene a nakoniec... uvidím... dám mu možno ešte mesiac šancu, ale keď nič, tak mu ho bezmilosti odfaklím a hodím psovi... a jeho vyhodím z domu... tak ako to robia včely s trúdmi... nepotrebný, von z úľa!!! 😠 😠

klaudia001
12. sep 2012

ahojte baby a prečo im to hovoríte o ovulke a tak ? jednoducho si šupnite na seba vzrušujuce prádlo a ON na Vás sám skočí, lubanka uvidíš, skus to takto , ved chlapi znesu ovela menej ako my ženy ....naštastie ten moj spolupracuje 🙂 , ale na druhej strane lubanka možno bol len unavený z cesty , vela práce, stres......

lubanka
12. sep 2012

no keď som si teraz prečítala, čo som napísala... už sa ani nečudujem, že mi v pondelok ráno povedal: "ja sa ťa už normálne bojím... si už jak posadnutá" 😀 😀 😀 máš sa prečo chlapček... pomsta bude sladká 😀 😀 😝

gelinka75
12. sep 2012

@klaudia001 jaaj moja my uz to skakacie pradlo po 12 rokoch mame davno za sebou 😀 😀 😀 ano v tom mas pravdu, aj my sme vecne unaveni ako psy, uz som hovorila, ze vsak reklama ide 20 minut, zatial to stihneme 😀 😀

lubanka
12. sep 2012

@klaudia001 asi máš pravdu... ale keď vieš ovulka nepočká... ☹ a budúci mesiac to urobím presne tak ako si napísala... pripravím sa nato (kúpim si niečo sexi na seba, nejaký dobrý parfum... najlepšie s pižmom...) jemu nič nepoviem a hotovo... snáď to takto výjde... a ak nie... no tak už len opäť KET ☹

klaudia001
12. sep 2012

@lubanka ánooooooo, ja to takto robím vždy, nooo minule som mu išla robit striptíz a potkla som sa o podprsenku, drápla som dole a bolo po snažení 😀 😀 😀 , a naopak on išiel niečo nacvičovat a buchol sa o roh postele, tých božích vymenoval 😀 😀

klaudia001
12. sep 2012

@gelinka75 tak treba oživit poriadne manželský sex, nové polohy, nezvyčajné miesta, my sme to robili zatial len v kupelke a spálni, ale teraz sa chystám na kuchynu .......to bude šo šlahačkou čoro moro 😉

gelinka75
12. sep 2012

@klaudia001 kolko ste spolu? 😀 tak podla mna to mojmu zaklapne ked pojdem na neho, ze ide ovulka

klaudia001
12. sep 2012

@gelinka75 4 roky sme spolu a rok a pol spolu žijeme

klaudia001
12. sep 2012

@gelinka75 som sa rozhodla, my to budeme teraz robit obden, nebudem sledovat žiadny hlien nič, jednoducho obden a hotovo, kurník ale bude vyštavený 😀

gelinka75
12. sep 2012

@klaudia001 fu tak to ste kratko, sa ani necudujem, ze sa po sebe vrhate 😀 obden je fajn, mne moj povodny dr. vravel, ze 3 dni rozostupy mame dat

klaudia001
12. sep 2012

@gelinka75 a vy jako dlho ste spolu ?

gelinka75
12. sep 2012

@klaudia001 my sme chodili 3,5 roka a viac ako 8 rokov sme manzelia 😉

klaudia001
12. sep 2012

nado mnou tesne nad hlavou dneska preletel bocián a sadol si k nám na dvor 🙂 , jako som pila kávu na balkoniku

janap76
12. sep 2012

@klaudia001 @gelinka75 presne aj aj to mám v pláne obdeň 🙂 som zvedavá dokedy nám to vydrží 🙂 dnes som dostala ms, takže v piatok idem na krv do GIN a možno na ďalší piatok IUI 🙂 podľa mňa folikulom ukáže že aj ja mám alebo malé alebo neviem čo s vajíčkami ... keďže najprv dr povedal že IUI urobíme 3 x a po USG na 21DC už povedal že iba 1 x .....

janap76
12. sep 2012

@všetkým 🙂 máte miekto problém s tým že pred ms špiníte aj 3 dni ? minulý mesiac dokonca 4 dni ! vraj to nejako súvisí s progesteronom ?! neviem ... tento mesiac som si nasadila okrem kyseliny listovej aj centrum materna, b komplex a pyridoxín a po dlhej dobe som nešpinila vôbec. Myslíte že to má súvis ? žeby ? 🙂

klaudia001
12. sep 2012

@janap76 to máš že už začiatok menzesu či ?

gelinka75
12. sep 2012

@janap76 ja nezvyknem spinit pred ms, sice mala som obdobie ked ano ale len trocha, citala som tiez ze to ma nieco spolocne s progesteronom, ale to moze byt hocico aj z krcka

janap76
12. sep 2012

@klaudia001 tak ako že neviem či to považovať za začiatok menzesu ... 3 dni také špinenie a potom sa až normálne spustí krv

janap76
12. sep 2012

@gelinka75 len či to nebude až z mozgu 😀 😀 😀 toho môjho