icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
5. nov 2012

@azzura milá azzurka a azzurčatká 🙂 všetci tu na Vás myslíme a tešíííííme sa 😉

janap76
5. nov 2012

@lubanka som šťastná ako blcha 🙂 zoberú mi ho do záchranného korábu 🙂 budem na neho s radosťou prispievať pokiaľ mu nájdu domov 🙂 na obed som objednaná k rehabilitačnej doktorke a keď sa vrátim, tak ho odveziem 🙂 🙂 🙂

lubanka
5. nov 2012

@janap76 tak vidíš a je po probléme... 😵 škoda, že nie všetky sa dajú tak rýchlo poriešiť 😒
šikulka 😵 😵

azzura
5. nov 2012

@lubanka
@gelinka75
@janap76
@klaudia001 ahoooooooooooooooooj, počasie fuj, meskali sme, od senca kolona ako hrom ale dorazili sme. vsetky 3 bambulky v ES prežili. Vložili 2....8a7bunkove a 6bunkove dnes zamrazia, kedže nas bolo vela tak som ostala ležat na koze a aj deku mi dali 😀 😀

danjelca
5. nov 2012

@azzura vela štastíčka prajem!!!!

azzura
5. nov 2012

@danjelca dakujem 🙂

janap76
5. nov 2012

@azzura jaaj azzurka 🙂 pekne sa opatruj, dávaj na seba pozor a nech azzurčatká poslúchajú od začiatku 😵 a ležkať 🙂

gelinka75
5. nov 2012

@azzura gratulujem, tak teraz uz len cakat, drzim vsetky prsty co mam 🙂

azzura
5. nov 2012

@janap76 u ležim a vsetko mam okolo seba na posteli, a už pijem aj ananasovy dzus 🙂

fifitko25
5. nov 2012

@azzura prepáčte, že sa vám tu votriem.... Azzurka, už máš po IVF? júj, držím palce a myslím na teba, nech to dopadne tak, ako si želáš... držíme všetky palčeky - aj tie v brušku držia 😉 😉

azzura
5. nov 2012

@gelinka75 dakujem dakujem moja, teraz je to už v rukach toho hore. ozaj kedy sa už možem ist čurat 😀

azzura
5. nov 2012

@fifitko25 jeeeej ahoooooooooooooooooooooj, dakujem, akurat dnes mi ich ram dali 🙂

azzura
5. nov 2012

@fifitko25 ty to uz mas za par, uz sa tesis a zaroven bojis...drzim až 6 palcekov 😀

fifitko25
5. nov 2012

@azzura aha takže vklad bol dnes? dúfam, že máš voľno a budeš teraz poctivo ležať, aby sa bublinky uchytili 😉 😉
my to máme za 17 dnes 😅 😅 myslela som, že by to mohlo byť aj skôr, vzhľadom na môj problém s krčkom, ale drobec sa drží ako kliešť, takže to vidím na termín, ak nie pár dní po ňom 😅 😅
och a nebojím zatiaľ, heh, neviem do čoho idem 😀

azzura
5. nov 2012

@fifitko25 hej, mam 2 tyzdne dovolenky. uz sa musis kotulat, no ved to na zaciatku si mala kopec problemov a teraz sa malemu nechce von, ani sa mu necudujem, do takeho fuj pocasia 🙂

fifitko25
5. nov 2012

@azzura kotúľam sa veru, mám +17 kg navyše 😀 😀

azzura
5. nov 2012

@fifitko25 to zhodis casom, hlavne nech ste obaja ok 😉

gelinka75
5. nov 2012

@azzura bola si na predoperacnom pred alebo po mrche? rozmyslam ci ist az po, minule sa mi zdalo, ze som bola skoro 😝

klaudia001
5. nov 2012

@azzura no pekne takže budeš čakat dvojčátka, malinkaté bejbátka 😉 , bola som na rýchlo u zubárky a jak mi robila zubok, som si na teba spomenula, že či už máš po tom....a to ta ani nepoznám čo si zač, odkial si, a tak......normálne že Monika už asi ležká po......jaká haluz tento internet že ?

tak pekne ležinkuj, ananás je oukej...na uhniezdenie dobrunké 😉

aj budeš testovat alebo počkáš dva týždne na kontrolu krvi ? 🙂

lexus77
5. nov 2012

@azzura držím palce na zajtra🙂

azzura
5. nov 2012

@gelinka75 na krv a moc som sla pred mrchou a internistovi sa u nas objednava, tak som cakala tyžden, ale ja vzdy vsetko radsej robim skor aby som to mala z krku

azzura
5. nov 2012

@klaudia001 vsak aj ja vas baby v tejto teme mam rada a citim s vami a pritom sa nepozname, mozno raz dame stretko aj babatkami a budeme spominat na casy snaženia. pockam až na krv

zelovocka
5. nov 2012

@azzura ahoj, držím palce aj ja 🙂 😉

azzura
5. nov 2012

@lexus77 dik, ale zajtra je uz dnes 😉

azzura
5. nov 2012

@zelovocka dakuuuuujem, a co ty?

gelinka75
5. nov 2012

@azzura a co robis, lezis? 😀

azzura
5. nov 2012

@gelinka75 noooo, lezim a codim len na wc ale vyvarila som si sliže a čakam na mm ked pride s tvarohom, vsak som pocuvala že preco neviem vydržat na neho 😀

gelinka75
5. nov 2012

@azzura mnam tvarohove slize som teda davno nemala, ale tie lubim skor naslano 😀

zelovocka
5. nov 2012

@azzura ja ešte furt nič, ale zatiaľ nestresujem 😉 tak sa držte aj s nezbedníkmi v brušku, myslím na vás 🙂

azzura
5. nov 2012

@gelinka75 ja nasladko, ja som strasny zrut sladkosti 😀 . maso mi zo vcerajska nejak nesmakuje, ale uz som mala syr s olivkami. takže v stredu zacinas