Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@fifitko25 ahoj, čítam, že to už máš za pár 😉 držím pršteky nech ti všetko dopadne na výbornú 😵 a hlavne rýchlo (myslím pôrod). môžem sa ťa opýtať, ak sa nenahneváš, aký problém si mala s krčkom? lebo aj mne niektorí lekári povedali, že mám slabý krčok, iný zasa, že nie, že iba potrebujem podať v tehotenstve fraxík... 😕 tak neviem vôbec na čom som... mala som pred cca 2r. predčasný pôrod a do budúcna vôbec neviem, ako by som sa mala v prípade tehu zariadiť.
@azzura tak ako tehuľka? 😵 😵 uvedomuješ si vôbec, že už si v tom?lebo mne to nikdy nejako nedochádzalo, až posledný krát, keď som vychádzala z CAR, tak hovorím mm, že musíš byť ku mne dobrý, lebo momentálne som tehotná 😀 😀 😀
držím všetko, čo je možné držať 😀 aby ti to vyšlo, aby sa drobci držali, statočne napredovali a hlavne, nech sa ťa držia ako kliešte!! tak teraz hlavne lež (aj počasie ti hraje do karát), spi, pozeraj telku a hlavne píš ako sa cítiš 😉 😵
ja som asi pred pol hoďkou konečne dorazila od gynďáka... vyšetril, skonštatoval, že žiadne cysty, nič... pichol vyvolávačku a skonštatoval, že ak dorazí mrcha ísť do CAR a všemožne odmietať vkladanie viac ako jedného embryjka... fajn som si s ním pokecala, popýtala sa na moje obavy, ktoré mi vyvrátil, takže ma teraz tak napudil, že už len nech dorazí ta mrcha a okamžite nie idem, ale letím do CAR 😀 😀
@lubanka ahoj ďakujeme 😉 😉 no my sme mali problém s otehotnením, lebo mne nerástli folíky a manžel mal nafigu spg, takže sme bojovali aj liekmi, aj sledovaním ovulky.... podarilo sa 🙂 problém s krčkom nebol na začiatku, všetko bolo ok, dokonca som nemala ani nevoľnosti, len príšerné migrény... doktor ma však nechal PN na rizikovom, keďže sme mali problém otehnotnieť 😉 v 18tt mi doktor zistil, že som sa začala otvárať - krčok zmäkol a otvoril sa na 1 prst, tak som bola asi 3x v nemocnici kvôli tomu, aby som o dieťatko neprišla alebo neporodila predčasne... takže prísny kľudový režim, ležanie a nič - nerobenie... našťastie sa mi stav nezmenil do teraz, stále je otvorený na 1 prst a už by mohol byť aj viac 😅 😅 tak som rada, že sme to nakoniec dotiahli až do konca.... inak na začiatku tehu žiadny problém s krčkom, len tie folíky nie a nie narásť....
držím ti palce, aby sa vám tiež čoskoro podarilo a so šťastným koncom 😉
@fifitko25 tak vidím, že to je tak isto ako bolo u mňa 😕 (ja som mala niekoľko potratov, tak sme sa s lekárom dohodli, že radšej podstúpime umelé oplodnenie, lebo tam sa vyberajú najkvalitnejšie, najzdravšie... aby sa predišlo opätovnému potratu.) z počiatku tehotenstva bolo všetko v poriadku až do cca 20tt, kedy sa lekárovi niečo nezdalo, nariadil mi ležať doma... ale v 23tt som musela ísť do nemocnice, lebo som už bola otvorená na 1prst, ale ja som žiaľ čakala dvojičky a nápor bol o dosť väčší, tak som musela podstúpiť serkláž, ale ani to nepomohlo a v 26tt som predčasne porodila...
tak podľa toho, čo píšeš a toho, čo mi povedali lekári, aj keď je slabší krčok, všetko sa dá dotiahnuť do konca, ale nie s viacpočetným tehotenstvom... ďakujem ti veľmi pekne za odpoveď 😉 blahoželám, že ste to ustáli a všetko je v najlepšom poriadku 😵 a ešte raz ti prajem všetko dobré, nech sa ti narodí krásne, zdravé bábo 😵 😵
@lubanka och to mi je ľúto, že si o dvojky prišla 😢 😢 u mňa "našťastie" zaúčinkoval clostil tak, že sa vytvoril vždy len jeden dominantný folík schopný oplodnenia, ťažko povedať, ako by to bolo, keby sa podarili bábätka dve... či by to ten môj krčok vydržal, keďže sa už pri jednom pootvoril dosť zavčasu...
ďakujeme, dúfam, že náš drobáčik sa rozhodne príjsť čoskoro, lebo tieto posledné dni sú už náročné 😅 😅 ale stojí to za to čakanie 😉
@lubanka tak teraz som sa vrátila domov 🙂 i som sa zrevala samozrejme, tak mi bolo ľúto že si ju nemôžem nechať...Zlatinku 🙂 ešte sa so mnou povozila v aute, chytali ju driemky 🙂 keď sme tam došli, vytrepala sa mi za volantom na kolená, roztriasla sa tisla sa ku mne ☹ odprevadila som ju do koterca a už si nezobrala ani piškótku, len sa na mňa dívala a dívala ...smutne ....ale už aspoň nie je na ulici, v kľude, teple a s plným bruškom, strávi noc.
@janap76 tam jej bude dobre. nájde sa niekto, kto si ju vezme a bude mať rád. ty keď už máš psov, tak predsa nemôžeš dovliecť ďalšieho... alebo máš v úmysle založiť ďalší útulok? ty teraz potrebuješ mať čas a priestor, aby sa vám zadarilo bábo... tak žiadne slzy, tak ako rýchlo si zvykla na teba, tak rýchlo si zvykne na nového pána a bude jej dobre uvidíš 😵
@janap76 by mi mohol dávať každý deň konzltácie 😀 som k nemu nechcela ísť a aha jak dobre, že som išla... som mala ísť skôr už 😀 vieš, ono keď mi aj niekto niečo pozitívne vravel... ale to len tak zľahka sa ma dotklo, ale tak keď už mi povedal lekár, že odkiaľ som si natrieskala do hlavy, že nedokážem donosiť dieťa, že mám slabý krčok.... že to nie je pravda.. tak aj keď lekárom síce neverím na 100% ako kedysi, ale predsa to má istú váhu 😉
pre psíčka sa netráp, my sme takto (ešte kým sme neboli zobratý) mali psíčka, volala sa Jessi, bola fantastická... to keby som začala rozprávať, tak celú stranu zapíšem... a manžel ju mal u seba doma v rodičovskom, ale jeho matka-macocha, rozkázala dať ju preč... som mm vyčítala ešte asi rok potom ako ju dal preč, že ako mohol, ona ho neskutočne zbožňovala, išla by za ním aj do pekla (nepreháňam) a on sa jej tak odvďačil 😠 😠 toľko som mu vyčítala, že sme sa po roku vybrali ju pozrieť, ako sa má (k tým, ku komu ju dal) a keď sme došli a videli aká je spokojná, aj ja som sa ukľudnila, aj keď doteraz mi je za ňou hrozne ľúto ☹ a neuveríš, keď sme tam došli a on na ňu zavolal, rozbehla sa k nemu ako o život a vyskočila do výšky a olízala mu pery!!!!! neuveriteľný zážitok... pes po roku si spomenul! a tak vysoko vyskočiť... pritom to je jazvečík krížený so špicom... čiže nič obludne vysoké 😀 😀 😀 ale má sa dobre, bolo na nej vidieť,že je spokojná 😉 aj tá tvoja bude, uvidíš 😉 😵

@zelovocka dakujem a daj vedie keby daco uslo 😉