icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
5. nov 2012

@lubanka už minule som sa ťa chcela opýtať, ty si z ČR ?

lubanka
5. nov 2012

@janap76 ??? 😕 😕 CR? nie, to ako si nato prišla? 😀

gelinka75
5. nov 2012

@janap76 😀 😀 😀 😀 😀 niee ona je z vychodu 😀 😀 😀

lubanka
5. nov 2012

@janap76 jak čtu... tak čtu... ale žádné mé zprávy v českém jazyce jsem nenašla... proč myslíš, že jsem z České republiky. Snad jsem omylem nepopletla vaše výrazy... 😀 😀 😀

janap76
5. nov 2012

@lubanka
@gelinka75 asi Vás budem musieť strepať 😀 😀 😀 šak si registrovaná na modrykonik.cz !!! šak vidím neeeeee ???? 😀 😀 😀 😀 tak co na to říkaš teď kočko ?

gelinka75
5. nov 2012

@janap76 ty by si furt len bila, bojim bojim 😀 😀 😀 no lubanka preco si cz konik?? 😕 😀

lubanka
5. nov 2012

@gelinka75 lebo ja som raz len tak čírou náhodou naďabila na jednu diskusiu... a keď som chcela prispieť aj ja, vyhodilo mi, že registruj sa... tak som sa... a až neskôr som si všimla, že ja som registrovaná na českom a nie slovenskom koníkovi... taká bola moja cesta na MK 😀 😀 😀
@janap76 ty si strašne ostrá... ani žiletka 😀 😀 v čínskom horoskope si určite kohút, keď hneď takto do bitky skáčeš 😀 😀 😀 alebo žeby si mala rada chilli papričky... aj to by vysvetľovalo, prečo si taká ostrá 😀 😀 😀 počuj a nebudeš ty náhodou tá z relácie "farmár hľadá ženu" je tam jedna taká, čo sa pred nedávnom bila s Martinkou z Turca... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ty kokos, keď si to ty.... tak tebe by som do rány nechcela prísť...😀😀😀

janap76
5. nov 2012

@lubanka ty si mešuge 😀 😀 😀 😀 😀 ja neni som ona...že sorry 😀 😀 😀 😀 ja som jak baránok boží 😀 😀 😀 to aj mojmu psovi poviem 10 x denne že ju strepem a v živote som ju neudrela.... to len tak hovorím...z lásky 🙂 🙂 🙂 🙂 chápate ? či čo ???? sa teším na zajtrajšiu debatu Imrého s Emilkom 😀 😀 😀 😀 😀 som sa pobavila výborne 🙂 🙂 🙂 no a tom si iba ja všimla že si registrovaná na cz ? co neříkaš ? ! 😀 😀 😀 😀

janap76
5. nov 2012

@gelinka75
@lubanka ty kokos ...a čo keď tá čo strepala Martinku....tu je medzi nami ....okamžite sa priznajte všetky čo ste "celebrity" 😀 😀 😀 😀 😀 ale že hneď 😝

janap76
5. nov 2012

@klaudia001 už si nakúpila všetko ? a chce sa ti v tomto počasí ? 😉 ale tú umývačku nech ti už namontuje 🙂 dobre som pochopila že Vám ukradli veci ? to je sila, škoda....a že ja neuvidím tú kefu ? 😉 Klaudi my sme dali 30.10.12 žiadosť na poisťovňu na schválenie IVF ...@gelinka inak prečo sa to schvaľuje tak dlho...nevieš ? veď dr im to pošle, podpíšu a pošlú späť...či ? moje bludné predstavy 😎

janap76
5. nov 2012

@fifitko25 prajem veľa šťastia a nech ste pekne spolu, čím skôr 🙂 🙂 🙂 a samozrejme čo najľahší priebeh príchodu malého na svet 🙂 držte sa !!! 😉

mates777
5. nov 2012

@azzura azzurka moja drzim ti silno silno prsteky a malym azurcatkam, nech sa uhniezdia tak ako sa maju a nech sa ta drzia ako kliesta celych 9 mesiacov 😉
velmi na teba myslim....a ratam s tebou....dufam, ze splnis to slubene a ze budes ako nasa lokomotiva, ktorej sa rad radom pochytame vsetky tu 😀
vela vela oddychuj a mysli stale len na pekne veci ...

gelinka75
6. nov 2012

@janap76 moja neviem, ako kazda institucia si davaju nacas, ked som tam volala, tak vravela, ze maju toho vela, podla zakona maju 30 dni na posudenie, tak sa toho statocne drzia, plus posta hore dole a su to niekedy aj 2 mesiace, mne to teraz schvalili za 5 tyzdnov a volali mi z GF co som sa velmi cudovala tej rychlosti

gelinka75
6. nov 2012

@janap76 ja nie som celebrita aj ked mm mi hovori v poslednej dobe "masterschef" 😀 😀 😀 😀

azzura
6. nov 2012

@lubanka no, vobec si to neuvedomujem že som akože tehu 🙂 . Super, že si nakoniec sla k doktorovi, ved naco cakat. Aj my sme pred vkladom sexovali. Takže sup sup po mrchane do Car 🙂

@gelinka75 baby mam na vas otazku, kedze ste to uz absolvovali, neviem si to vysvetlit a od vcera panikarim....cca okolo 18 hod som mala tie moje predmrchovske bolesti, ktore napokom ustali. Po par hodkach sa opat vratili ale vo vacsej intenzite a pred pol nocou som dostala take silne, že som myslela že dostanem mrchu. Akurat som ležala a hladila brucho, tak som sa bala.
Kebyže mam klasicky cyklus tak to beriem tak že o tyzden dojde mrcha

azzura
6. nov 2012

@lubanka my 15 novembra 3 roky....stranda ake sme pospajane tu v tejto teme....sme sa nasli uzasna banda

azzura
6. nov 2012

@janap76 neviem ci usmievam, skor obcas panikarim ked yacitim daku bolest, akurat že im dohovoram aby nikam neochadzali. Nejak si to este neuvedumujem, ale ked ma daco pichne tak som na nervy, akurat dnes rano som mm hovorila ze ke to nevyjde nech mi rezervuje v Pezinku izbu

azzura
6. nov 2012

@mates777 dakujem, uzasne že mi prischlo byt lokomotiva...je to velka zodpovednost byt vas vzor ale posnazime sa 🙂 a budem 2 metre skakat ked rad radom vsetky otehulkujete 😎

lucka771
6. nov 2012

@azzura ahoj, neôhladkaj si bruško, máš to citlivé a pod hormánami, môže to spôsobovat stahy maternice....

azzura
6. nov 2012

@lucka771 ahojko, to som si hladila ked som mala tie bolesti, to mu nejak pomahalo to zmiernit....neviem co to bolo vcera ale dufam že sa to uz nezopakuje

lucka771
6. nov 2012

@azzura hlavne musíš byt kludná, vela mamičiek cítilo to takto a boli tehu.....tak žiadny Pezinok 😀 😀 😀 😀 😀 , pobavila si ma teraz 😀 😀 😀 😀
ale teraz si nehladkaj bruško, to môžeš až neskoršie, potom si ho môžeš vyhladkávat do 9 mesiaca.......ajjjjjjáááááááj 😎 / keby si mala tie bolesti často, tak navštív lekára, časté bolesti byt nemaju /

držím silno palčeky aj na nohách ! 🙂

azzura
6. nov 2012

@lucka771 dakujem za radu, budem za nou riadit 🙂 . Ty uz mas babo ci??ked toho tolko vies.....ja som nikdy nebola tehu

lucka771
6. nov 2012

@azzura prišla som ☹ , nprepáč ale nechcem o tom hovorit, tak počuvni ma.....potom sa nahladkáš a nahladkáš....a budeš aj dohovárat 😉 , uvidíš, takže to budu dvojky 😀 😀 😀 😀 , super jedným vrzom dve bábatka, a keby sa objavili krče, silné viac dní za sebou, to nemá byt......

ja mám teoriu, taku, že čo má byt , tak to bude.....neovplyvní to ani ležanie.....malu precháýdzku môžeš mat, šak z toho ležania ........ved ku koncu tehotenstva sa možno naležíš a naležíš.....

ja akurát zistujem, že čo a jako je to s ovu testami a meraním BT, lebo som to predtým nerobila.......podarilo sa nám na prvý šup.....takže teraz si to idem odsledovávat všetko, a baby su super , poradia............takže držím palčeky.

azzura
6. nov 2012

@lucka771 ok, jasne ked nechces nemusis o tom pisat, respektujem. A este raz dakujem za rady. Von pojdem ale až cez vikend, tato bude mat vo stvrtok meniny. Inac sa musim tvarit ze som ok, lebo nik okrem mami nevie co som podstupila. V praci to vie len sefka, lebo mi podpisovala priepustky a teraz mam oficialne chripku co nebude nikomu cudne kedze uz vysse 2 mesiacov nehorazne kaslem...ale sa to zlepsilo.
Ja som si robola ovu testy a j merala BT, ovu testy som mala vzdy ukazkove aj graf BT, vydz sa po ovulke drzal hore a ked rapidne klesol vedela som že dojde mrcha....

lucka771
6. nov 2012

@azzura hm , potom prečo si prirodzene neotehu ? nechápem, ovulácia, BT.........no ale niekedy ani lekári nevedia prečo.....tak takto to budeš mat šupom dve spolu, pri jednom porode 🙂 , ja sa Ta niečo spýtam......
no takže ked si robím ten ovu test, tak tam je napísané, že výsledok odčitat do 5 minut.......po 5 minutach že už sa nemá brat výsledok do uvahy......tak mne dr na folikulometrii videl na 13 DC folík, 17 mm.....a test mi podla mna vyšiel pozitiv na 17 Dc......obe čiarky boli rovnaké, aj moj sa na to kukol a povedal , že áno su rovnaké, lebo potom som testovala aj dalej a dá testovacia čiarka nebola rovnaká.....kukni sa foto prosím

lucka771
6. nov 2012
azzura
6. nov 2012

@lucka771 no musia byt rovnake alebo testovacia ma byt silnejsia. na 13DC si mala dominatny folik 17mm ale ten este rastie, praskaju pri 20-22mm, u kazdej to je inak. Treba sexikovat pred aj v case aj po ovulke obde, a potom nic nezameskas. Ja som si ovulku vzdy citila. Pri BT zistis ovu az ked prebehne.
Toto su moje grafy http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6

lucka771
6. nov 2012

@azzura dakujem a čo si myslíš o mojom grafe ? prvý mesiac meriam http://www.fertilityfriend.com/home/400245

azzura
6. nov 2012

@lucka771 tažko povedat co sa z neho vykluje, ale dolezite je obden sexovat bez ohladu na testy. my sme merali 2 roky a prd z toho, bola som aj na 2 IUI, lapaka ok, vsetko mame obaja ok.....vraj psychika aj v centre povedali

azzura
6. nov 2012

@lucka771 mam kamoku ktora nikdy nemala pozit ovu test a aj BT mala divnu a predsa bola tehu. hlavne testovanie neber moc vayne a nepodlahni tomu...viem o com hovorim 😀