icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lucka771
6. nov 2012

@azzura 😀 😀 😀 no ved ja už som z toho teraz jelen 😀 😀 😀 a to robím prvý mesiac.....ale BT merat budem

azzura
6. nov 2012

@lucka771 graf pochopis az po par cyklos az ked budes mat co na porovnanie, ale je dobre porovnavat testy s grafom

lucka771
6. nov 2012

@azzura noo tak to aj plánujem 3-4 cykly to merat a potom sa uvidí

lucka771
6. nov 2012

@azzura ozaj dva roky si merala a mala si to ukážkové aj ovuláciu si mávala a presto sa to nepodarilo.....v Prahe robia vyšetrenia, ktoré na SK nerobia, ohladom otehu, tak ked sa nám nezadarí, tak tam plánujem ist

azzura
6. nov 2012

@lucka771 potom ich daj na posudenie, kuknem 😀 aj baby tu su v tom zdatne

azzura
6. nov 2012

@lucka771 ja som mala v 30 myom a tem mi dali prec a ked sme boli v care tak sa nato zamerali, lebo že to nie je normalne že sa nam nepodarilo otehotniet ked mame ok vysledky....robil mi pre stimulkou ultrazvuk maternice a objavil daco pri krcku, tak asi to je dovod nezdarov....ak otehoniem budem na rizikovom ak nie pojdem pod nož. Je to cdne že to doteraz nik nepozeral ked som rizikovan na zaklade minulosti 😒

gelinka75
6. nov 2012

@azzura budes citit vselico moja, moze aj nemusi to byt uhniezdovanie, mrcha, hocico, dufajme, ze to bude uhniezdovanie 🙂

lucka771
6. nov 2012

@azzura nemysli, na to teraz !!!!!!!!! pozri si nejaku peknu komédiu, že peknu komédiu, to čo som napísala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , jako keby bola aj škaredá komédia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

keby náhodou....tak v prvom rade sa toho na krčku zbav.....môže to byt patália, prečo si si to nedala odstranit pred umelým oplodnením ? či mala si na to nejaký dôvod ? bud na seba opatrná prosím, dala si si vložit dve, to bude ovela vačšia zátaž na krčok maternice.....v žiadnom prípade nerob žiadne prudké pohyby

azzura
6. nov 2012

@gelinka75 vcera som sa strasne zlakla, ale naknic som si pocas noci uvedomila že co ma byt bude a co nie tak to neovplyvnim nicim

gelinka75
6. nov 2012

@azzura aj ja som mala take divne krce na druhy den, ale to potom preslo a potom zacali mrchovske dost intenzivne, ze som nadranom nevedela spat, clovek si namysla, ze sa to hadam podarilo, ale prd vid moj pripad, takze ako pisem moze to znamenat hocico, tak sa nelakaj, vydrz a uvidime ako to skonci

azzura
6. nov 2012

@lucka771 pozeram daky film v notebooku. Neoj setrim sa, chodim na wc a obcas daco lahke ukuchtim...mm bude upratovat a umyvat dlazku, ten keby mohol tak aj dycha za mna 🙂
Doki mi to neodporucil zatial davat von, lebo je to pro vsetkych cievach....kebyze je to v maternici (ako to predosle) tak by to hned riesil

azzura
6. nov 2012

@gelinka75 lenže ja som to mala v den vkladu...no ved uvidime co donesie dnesok, vsak mam este mrazacika 🙂

gelinka75
6. nov 2012

@azzura vsetko je indivindi, ty nemysli na mrazacika teraz, mysli na tie v brusku 😝 😵

azzura
6. nov 2012

@gelinka75 rozkaz 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 uz sa ti nedivim že mas strach ist znovu do toho a znovu to vsetko prezivat

lubanka
6. nov 2012

@azzura pokiaľ sa dobre pamätám, tak aj mňa z počiatku bolelo brucho ako na mrchu, ale nie silno, aby ma to až zo spánku zobudilo 😕 ale do pár dní to úplne zmizlo... a potom som si našla na teste // 😵 😵 možno to je len to, že ešte telo nestíha zaregistrovať nejakú zmenu, t.j. že má v brušku embryjká 😉 niektoré baby tvrdia, že keď sa zahryzávajú, tak zacítia bolesť (ja si na také niečo nespomínam), ale takto skoro by sa ti ešte uhniezďovať nemohli.... kľud tehuľka, to bolo iba také bubu... vieš koľko takých bubu ešte zažiješ kým sa ti tie tvoje malé "Bubu" narodia 😀 😀 😀

gelinka75
6. nov 2012

@azzura uz vies ake to je...to nikto nepochopi, kto tym neprejde 😝

lubanka
6. nov 2012

@janap76 madam 😉 kľud, ja som len srandovala 😉 (musím s tebou pekne, lebo ty hneď biť sa chceš 😝 ) na ten dialóg Imreho s Emilkom sa teším aj ja 😀 😀 😀 ...že panna Mária nemohla pordiť, lebo ona bola SVETLICA... 😀 😀 😀 😀 😀 som včera videla ukážku a tak som sa nasmiala... oni súhrozne podarený... tá dvojka Imre a Gejza 😀 😀 😀 😀

lucka771
6. nov 2012

@gelinka75 no uhniezdovanie takto skoro to určite ešte nebolo..... 🙂 , aj ja som mala také krče, najprv slabunké, potom o dva dni nič, potom za týžden silnejšie, potom pár dní nič...krče neni su dobrý príznak...ked trvaju dlhšie treba vyhladat lekára a po umelom , to platí dvojnásobne , v den menštruácie su povolené mierne krče, dokonca aj tzv. špinenie pár kvapiek hnedého na nohavičkách, nič viac, a krče pred očakávaným menzesom .....tak to treba byt opatrný, velmi opatrný 😉

azzura
6. nov 2012

@lubanka ale ja uz nechcem ziadneho bubaka 😠 . Budem si to nevsimat, mozno to vcera bolo len zbytocna panika a chcelo ma to nastrasit, lebo som mm tvrdila že som uplne ok a že si to vsetko ani nejak neuvedomujem až ked bude daky dokaz

azzura
6. nov 2012

@gelinka75 o to viac budem na teba mysliet ked to u teba prepukne

gelinka75
6. nov 2012

@lucka771 mne o tom nemusis rozpravat, zazila som aj mimomaternicove takze viem o com to je 😉 kazdopadne je to zasah do maternice, aj krcok tak moze reagovat na podrazdenie, u kazdej je to ine

gelinka75
6. nov 2012

@lucka771 ty riesis IVF alebo ako?

lucka771
6. nov 2012

@azzura juuuj dievča zlaté toto si ešte len na uplnom začiatku.....hlavne nepodcenuj krče a hlavne nie pred očakávanou mrchou......to nemá byt, neviem nepoznám ženu , ktorá by tak cítila uhniezdovanie.....ved nejde poriadne cítit bunky v tele 🙂 , tak idem do života , tak sa opatruj a bud na seba opatrná 😉 🙂

papa

lubanka
6. nov 2012

@janap76 a toho, že tá, čo strepala Martinku je medzi nami, sa báť nemusíš 😎 ju nezaujíma ako otehotnieť, ale ako sa čo najskôr ožrať a niekomu vynadať a nakopať 😀 😀 😀 taká by na takej stránke zdochla od nudy... čo by tu riešila? BT, bolesti na mrchu, navreté kozy, hlien, koľko krát sa to malé pocikalo, pokakalo, koľko krát sa pogrcalo...? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 takže kľud a nohy v teple 😀 😀 😀 😉
konečne dnes vyliezlo slniečko.... až mám lepšiu náladu... a dnes ma čaká romantika 😉 dnes mám s mm 8rokov, čo sme spolu 😎 😎 (ach jaj, už 8rokov mi oficiálne žerie pečienku 😀 )

azzura
6. nov 2012

@lucka771 dakujem, budem si to vsetko pamatat. paaaaaaaaaaaaaa

gelinka75
6. nov 2012

@lubanka gratulujem k vyrociu, my sme mali 8 rokov v juni 😉 ani sme to nejak zvlast neoslavovali

lucka771
6. nov 2012

@gelinka75 tak IVF neriešim a dufam , že ani nikdy nebudem.....ale krče neni su v poriadku, určite nie, ked sa spýtaš hociktorého lekára...a hlavne pri umelom nie, a viacdnové krče neni su v poriadku, lebo mierna bolest a krč su odlišné bolesti od seba., je mi luto, že si mala mimomaternicové ☹
ja len aby bola opatrná, ked podstupila taku torturu umelých hormonov a takého zákroku.... 🙂

gelinka75
6. nov 2012

@lucka771 tak to je fajn, ze to neriesis, nie kazdy ma to stastie ☹ nech sa ti dari

lucka771
6. nov 2012

@gelinka75 jednoducho Vám držím všetkým palce aj na nohých , čo podstupujete umelé oplodnenie, ste silné ženy a vela zdaru a zdravia a pod stromčekom ? len jedno Vám želám malinkaté bejbátko v brušku 😵
nám sa podarilo hned ale 😔 bohužial......takže umelé nejdem riešit, ideme lek keksíkovat, merat BT a robit ovu testy....a začala som chodit na folikulometriu, takže uvidím, včera som chcela keksík, ale ten moj ☹ ☹ ☹ vracal celý večer a noc.....na večeru sme mali krevety na masle robené s bylinkovou omáčkou a opečenou bagetkou.....nooo a jemu to nezapasovalo....som si povedala / ked som to pripravovala / že také afrodiziakum a že skočím po nom.....noooo trt makový, blvonkoval ........tak ale dneska mu masím chlieb so salámou, tak sa to podarit dneska musí 🙂
tak ale už idem do života papa baby

mates777
6. nov 2012

Ahojte babenky, tak ako sa dnes mate? co mate new??? dajte nejake pikosky...doost sa tu nudim dnes 🙂
@azzura dufam, ze vegetis a oddychujes???