Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura jaaa ani nic, v nedelu som konecneee po vyse 2. mesiacoch dostala mrchanu, tak teraz sa uvidi co s tou mojou velkou cystou (dufam, ze sa to nejako vstrebe)
Inak sa chystam na operaciu, idu mi vyberat mazovu zlazu z triesla...no hormony sa so mnou teda riadne pohrali, ale tak snad to uz bude v pohode po tejto operacii ...
a uz sa zacinam aj pomaly tesit na mojho mrazacika...neviem kedy to bude, pretoze moj novy dr mi povedal, ze ma v ziadnom pripade nepusti na ET kym nebudem uplne OK 😒
tak uz len dufam, ze to bude cim skor...
čaute kočky, už som tu ...idem prečítať čo ste dali 🙂
@mates777 🙂 INDONAL je na také veci veľmi dobrý, brala som, aj veľmi drahý....ja som si zohnala potom niečo podobné z USA ....cez internet....ale radím ti aj jodid koncentrát ...ja to radím každému, teraz si ho zase dávam / po dlhšej dobe / a dávam si aj tekvicový olej ... je to výborné na harmonizovanie hormonálného systému a aby dobre fungovalo čistenie tela ...daj očko : http://www.altermedic.sk/product/jodis-koncentr...
uz som sa objednala na predoperacne vysetrenie na interne, buduci tyzden v piatok, lebo teraz tam nebude primar do konca tyzdna, ale to mi staci
@janap76 jaaaaj Janka , zase som bola dneska u zubárky v NMnV no a zasa mám termín o 3 týždne......robila mi jeden zubok....heh ale ja viem prečo mám teraz tak na husto .....lebo tento rok nemám preventívku a takto sa na mne balí...lebo na druhý rok už budem platit 1/2 ceny čo platím teraz, šak uznaj sama plomba jednho zub a101€ !!!!!! skoro mi sánka padla a sestrička ešte, že máte tolko ? no mala som dvojstovku, lebo som rátala že to bude niečo okolo stovky......a už minule som platila 96€ predvčerom, či kedy som tam bola........ale čoby...nič, moj mal služobku do BA...no a tam sa mi nechcelo ist...chceli sme ist do Partizánskeho , tam je tuším ten Karpiš......
azzurka jakooooo ???? ležkáš ???? haaa ????? 😉
@gelinka75 ja to každému radím : http://www.altermedic.sk/product/jodis-koncentr... ...mne to robí veľmi dobre, taraz som zase začala...asi 2 roky som si to nedávala, ja ťapa....my to vypadlo z hlavy ....
@gelinka75 ahoj Andželína tak už pomaly začínaš aj Ty ......baluleeeeeeeee moje, nepoznám Vás a myslím na Vás..... moj mi povedal, že čo to je azzurka ??? ja reku nie čo ale kto...reku z kona jedna holka čo išla na umelé .....on tomuto nechápe, jako takto môže vzniknut také že priatelstvo......on že šak ta môže kludne klamat a utahovat si z teba......ja reku neeeeeeee , to su baby čo maju problém otehu.....ja reku mne to pomáha, a on že kečd je tomu tak , že dobre 😀
a čo to je ten jod ?????
@klaudia001 a nemôžeš si to dať urobiť na budúci rok ? či bolká ?
@janap76 janka a načo to je dobré ? ja len kys. listovu papám a občas si dám magne B6, ked mna napadne
@klaudia001 no bodaj by to bolo len o srande, ale zial to nie je, pre nas je to kruta realita... 😖
@janap76 no už to mám prečítané, no najprv by ste mali absolvovat vyšetrenie, či máte oukej štítnu žlazu, až potom toto užívat....
@gelinka75 ale Angelika , vydržíš ......kukni na azzuru tá už pekne ležká....šak sme baby, tak niečo vydržíme.....
@janap76 nebolká nic....ona sa mi pustila sama do robenia 2 zubov.....no šak jasne chce to využit, že nemám preventívku, bola by hlupa keby to nevyužila.....na ten další termín nejdem...pôjdem až v januári, šak neni som onasis 200€ dat za zuby za dva dni 😠 😠 😠 , ale mám ich pekné 🙂 , troška medzerové, ale že vraj to je sexi 🙂
a bolí mna tak na pravo aj na lavo dole , už od včera ☹

@mates777 ahojko, tak sa po nudit so mnou. hej vegetim a kukam fil v notebooku 🙂 . ty co mas nove resp stare