icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
7. nov 2012

@azzura mojka kluud, ved som ti pisala, ze mozes citit vselico, moze aj nemoze to nic znamenat, nevzdavaj to dopredu 😉

mates777
7. nov 2012

@azzura juuuuuuuj viem si predstavit tvoje myslienkove pochody teraz....chudatko moje malee...neboj sa, vazne to dobre dopadne, len nas pocuvaj....aspon tie, co sme si tym uz presli... aj ked viem, ze sa strasne strasne bojis....ale v prvom rade sa teraz musis naozaj upokojit a byt v uplnom klude a pohode...psychika dokaze byt silnejsia ako organizmus....

janap76
7. nov 2012

@azzura Monička moja, neboj 🙂 🙂 🙂 tlač tie čierne myšlienky preč.... a ver prosím ťa 🙂 vidíš čo písala @mates777 .... a ona to vie lepšie ako ty alebo ja 😉 musíš jej veriť ...a už si videla : " líbaš jako ďábel "??? parádna je to komédia ... popros mm nech ti stiahne 🙂 🙂 🙂

lubanka
7. nov 2012

@azzura že pobolieva nevadí... aj mňa bolelo, celý čas som tvrdila, že príde mrcha... aj som chodila stále na wc pozerať, že už dorazí a cca po takých 3,4dňoch to zmizlo. A ako je na tom tvoje brucho? myslím, či nemáš pocit, že výrazne spľaslo... ak nespľaslo, je to znak, že je všetko ako má byť... tak nevešaj hlavu, stále si vrav, že babuľky sa držia a napredujú ako treba 😵 ako ti spomínala mates, psychika je čarodejka 😉 len neprestávaj veriť!!! všetko je zatiaľ v úplnom poriadku 😉 to len telo ešte vždy nepochopilo, že sa má už chovať inak...

lubanka
7. nov 2012

@azzura tej tvojej mrche odkáž, že ty už jej z vysoka... a pošli ju mne... povedz jej, že ja ju tááááák vééééľmi očakávam, tak nech nerobí drahoty, nech tebe dá pokoj a ja ju beriem všetkými dvaciatimi 😵 😉 (ale iba raz, potom nech si hľadá ďalšieho adepta, lebo ja si idem po svojho cencúlika 😵 )

mates777
7. nov 2012

@lubanka sme na tom podobneeeeeeeeee ....kolko mas cenculikov??? xixi krasne si to nazvala, ze cenculik...

lubanka
7. nov 2012

@mates777 aj ty sa chystáš už v tomto cykle začať?super, to budeme už tri 😵 ty, gelinka a ja 😵 ja mám 11cencúlikov, tak dúfam, že sú medzi nimi aj moje budúce nezbedné detičky 😵 😉 a ty máš koľko?

azzura
7. nov 2012

dakujem babnky, este ze vas mam, lebo mi uz zo vsetkeho hrabe.
@gelinka75 tak ty si uz dnes zacala takže nie že odo mna chytis cierne myslienky

@lubanka ok, uz som ju tebe poslala, dufam že ti coskoro dorazi. Brucho mam stale nafucane.

@janap76 ten film som uz kukla, je fajn ale 1 je lepsia. Dnes som pozerala dalsi cesky film Perfekt days

@mates777 ano ano, ako poviete teta 🙂

lubanka
7. nov 2012

@azzura ...no mojko, teraz objavíš "krásy" IVF 😝 😀 😉 tá, ktorá to nevyskúša na vlastnej koži, nemá ani páry, čo musia podstúpiť tie chudery, ktoré toto absolvujú... a tie, ktoré majú ivfčatká 😉 tým ja hovorím matky "s veľkým M"! 😵

azzura
7. nov 2012

@lubanka noo fakt su to "krásy" ivf, ale uz dako to dobojujem....dnes mi uz sefka 2x volala, furt nieco chcela 🙂 aspon som dosla na ine myslienky.

gelinka75
7. nov 2012

@lubanka @azzura no mali by ste vidiet moju uzasnu svagrinu, ktora 2x otehotnela hned ako si vrzla, minule u nas fajcila v 7 mesiaci na balkone, staci? 😔

gelinka75
7. nov 2012

pomocccc, ten diphereline ma sundava, picha mi v podbrusku a berie ma spat, ze ledva sedim, dufam, ze sa nezrutim zo stolicky 😔 😔 😀

azzura
7. nov 2012

@gelinka75 by som sa asi nezdrzala, ale asi je to zbytocne sa rozculovat nad takymi ludmi, aj tak by to nepochopili. si musela mat tlak na 200 😠 .
pocuj nevymenime si to, ja radsej budem pichat ako cakat 😉

azzura
7. nov 2012

@gelinka75 a preco si nepichas vecer? ja by som to rano neyvladla potom ist do prace, stacilo ked som po pichnuti raz sla do divadla 😕

lubanka
7. nov 2012

@gelinka75 toto je príklad, keď žena prirodzene bez problémov otehotnie... normálne musím rozdýchavať, lebo by som takú spŕšku hrešení spustila teraz, že ani taký konský pohonič by na mňa nemal 😠 😠 😠 teraz hádam chápete, prečo som povedala, že IVF matkám hovorím, že toto sú matky s veľkým M... nevoľnosti od úplného začiatku (už počas prípravy), bolesti, emocionálna labilita a neskutočný stres a strach, kľudový režim počas celej doby tehotenstva.... zvyšok radšej nevravím, aby som zbytočne nevyplašila azzuru...
že tú tvoju švagrinú pozdravujem... že keď ešte nepľula zuby, tak nech príde 😠 😠 odborníčka na bitku je tu síce janka, ale v takom prípade ani ja nebudem sedieť v kúte 😠

gelinka75
7. nov 2012

@azzura mne je to lepsie rano pichat, vsak si telo zvykne, dufam..no inak ja som ju nevidela ale mm mi sam od seba povedal, ze ju videl tam s cigaretou a hulila, ze na mieste jej mm by jej ruky dolamal, ale viete mojho mm brat je taky podpapucnik, ze odisiel k nim byvat, drzi hubu a krok...asi tak@lubanka

azzura
7. nov 2012

@lubanka ja sa pridam, tiež ked sa naseriem tak radsej utekat 🙂 pomohla by som ti kopat, trhat, pluvat a atd.....fuuuuuu aspon by som sa odreagovala 😀 😀 😀

gelinka75
7. nov 2012

jaaj este nieco, ja ju ignorujem odkedy zacala kydat nezmysly na mojho mm, nejaka krava s iq hupaci konik nebude robit bordel v rodine

azzura
7. nov 2012

@gelinka75 chudak svagor, ale zas ma co si vybral, ne?
Ja som mala z Diferenu navali tepla, uz viem ako sa budem citit v prechode....normalne sa "tesim "

azzura
7. nov 2012

@gelinka75 aj ja mam v rodine svagrinu=hupaci konik 😀 ale ma uzasne deti, ktore su po mojom bratovy nastastie a Lenocka je cela ja 😀 😀

gelinka75
7. nov 2012

@azzura no neviem ci rozmyslal, otehotnela hadam hned pri prvom sexe co sa poznali mesiac 😉

azzura
7. nov 2012

@gelinka75 vsak jeho prpblem, asi nerozmyslal resp hej ale tamtym dole a hla aj tak dopadol

gelinka75
7. nov 2012

@azzura no ved jeho problem, nastastie byvaju tak 50 km od nas, tak ich nevidim casto, ked sa prestahujeme tak vobec, ja uz som povedala mm, ze jeho brat k nam moze, ale jeho zena nie je vitana, len cez moju mrtvolu

azzura
7. nov 2012

@gelinka75 vsak ja sa z jednou svagrinou vobec nemusim, aj k rodicom mojim vacsinou chodi len brat s detmi a ked sa stretneme cela rodina tak uz sme postupili, uz sa pozdravime a to je vsetko, ani si negratulujeme, nic 🙂 proste je mi u riti, hlavne že si s bratom rozumiem stale. bolo obdobie ked nas 2 chcel dat dokopy a furt ja som bola ta zla a nahuckala aj deti proti mne, ale vsetko sa utriaslo a tak je je uplne super

lubanka
7. nov 2012

@gelinka75
@azzura no vidíte 😵 našla som ďalšie pozitívu... naši mm sa nikdy nebudú môcť sťažovať, že si nás nebrali z lásky, ale preto že sme otehu 😀 😀 😀 😀
trúbu švagrinú mám aj ja... 😀 ďalšia naša spoločná črta... 😀

azzura
7. nov 2012

@lubanka asi v kazdej rodine sa taka najde 😀 😀 😀 😀 😀 jasne že si nas brali mm z lasky 😉

gelinka75
7. nov 2012

@azzura v kazdej rodine sa najde niekto 😉 niekedy si pripadam, ze to nie oni ale my s mm sme vadni 😀 potom vsak zas pride nieco co mi to vyvrati..mas 1 brata? ja mam 2

azzura
7. nov 2012

@gelinka75 aj ja dvoch o 11 a 14 rokov starsich

gelinka75
7. nov 2012

@lubanka ach strasne vela trub je na tomto svete 😔

lubanka
7. nov 2012

@gelinka75 ešte že my sme také múdre 😀 😉 😝 a oslnivo krásne 😀 😀 😀