icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
7. nov 2012

@lubanka no a nie? 😀 😀 😀

lubanka
7. nov 2012

@azzura neboj sa, tá tvoja mrcha ti už nedojde... už sa usalašila v mojom bruchu a dáva mi nenormálne zabrať, fúj mne je tak zle a jak žerééém, jak prasa 😠 sladké, slané, kyslé...ešte štipľavé a mám kompletku na grcku 😝 už aby z toho brucha vyliezla 😠

lubanka
7. nov 2012

@gelinka75 prosím ťa... bez debaty 😉 😀 ja keď neprestanem jesť, tak budem onedlho aj oslnivo veľká 😀 😀 😀

azzura
7. nov 2012

@lubanka no aj ja pred mrchanou som nehorazne pazrava....dufam ze je to ta moja mrcha v tvojom tele 😀
dako bude, a potom sa budem musiet zmierit, ale toto cakacie obdobie je hrozne 😒

gelinka75
7. nov 2012

@azzura @lubanka no aj v mojom tele moze byt, lebo ma tlaci podbrusko ako na mrchu, uz som nasla aj maly hnedy hlienik, zajtra je tu

lubanka
7. nov 2012

@azzura je to ona 😉 každým dňom sa ti to kráti... onedlho je víkend a potom zletí ešte jeden týždeň a dozvieš sa výsledok= // 😉 hraj sa na šipkovú rúženku a zbehne ti to rýchlejšie 😵

azzura
7. nov 2012

@gelinka75 huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tak baby pekne sa podelte o tu moju mrchanu @lubanka a uz sa tesim na urodu vajok @gelinka75 a ked bude mat @lubanka zmrzlinku v brusku

ozaj, co vsetko treba podstupite pred KET? tiez sa daco picha?

azzura
7. nov 2012

@lubanka krati ale nejak pomali, moja mama mi kazdy den vola ci uz negrcam....srandistka 🙂

lubanka
7. nov 2012

@gelinka75 nie! nesmieš! fuj je to! ( 😀 😀 😀 😀 to ako na psa, ešte povel "miesto"!) 😀 😀 😀

gelinka75
7. nov 2012

@azzura nejak ma 2 den pali zospodu, dufam, ze som nic nechytila, ved teraz som dobrala atb a aj mykomax som mala, je to len obcas, tak neviem co to je, ty ziadne KET tam si teraz len 2 dni po ET 😀

lubanka
7. nov 2012

@azzura 😀 😀 😀 povedz mame, že v podstate je to zázračné počatie zo skúmavky, ale vynosiť ho treba 9mesiacov... darmo... na toto urýchľovač neplatí 😀 😀 😀 😀

gelinka75
7. nov 2012

@lubanka 😀 😀 😀 aky urychlovac?

azzura
7. nov 2012

@gelinka75 mozno ti to sposobuje atb, asi ta az moc odbakterizovali. neboj bude dobre.
vsak ja som sa len pytala, ale ok, budem z teba tahat info neskor 😀 😀

lubanka
7. nov 2012

@azzura ty sa nestaraj o žiadne KET... ešte si nedotiahla do konca ET 😵

azzura
7. nov 2012

@lubanka vsak moznas maminky 🙂 to az moc preziva, je jedina z mojej aj mm rodiny co to vie

azzura
7. nov 2012

@lubanka
@gelinka75 bla bla bla, pochopila som 🙂 kebyze ma poznate osobne tak by ste vedeli, že ja vzdy musim byt o krok vpred a mat vsetko pod palcom....hruza osoba 😝 😝 😝 vsak mama vzdy vravela že kto to so mnou vydrzi tak mu da metal 😀 😀 😀

gelinka75
7. nov 2012

@azzura vsak keby to nepreslo tak poviem ked pojdem na 4DC na kontrolu, mozno mi nieco daju, vytok nemam ziadny

lubanka
7. nov 2012

@gelinka75 napríklad existuje urýchľovač rastu vlasov... ale na rast plodu ešte nenašli 😀 😝

gelinka75
7. nov 2012

@azzura no ja som mame preto nepovedala, lebo to by furt vsetko chcela vediet

mates777
7. nov 2012

@lubanka jeeeee ty mas plodnu urodu v mrazaaku...ja mam len jeden cencuuuuulik... ☹ a neviem ci mi dr dovoli uz tento mesiac...ale skor nie ako ano...cize ja budem za vami trolinku meskat ...

azzura
7. nov 2012

@gelinka75 jasne povedz, hned ta aj kuknu len neviem ci nieco zistia ked bude este mrcha ale radsej povedz skor ako neskor, možno to ani nic nie je 😉

lubanka
7. nov 2012

@mates777 nevadí, ten tvoj bude za všetkých mojich jedenásť 😀 😉

azzura
7. nov 2012

@gelinka75 viem, ale moja mama riesila injekcie a stale chodenia po doktoroch, nakolko 2x do tyzdna prespavam u nasich, kedze su starsi a mne to pomoze ked mam v praci dlhy den a tak nemusim cestovat

lubanka
7. nov 2012

@azzura never jej gelinka iba vymýšľa, aby nemusela ísť na IVF 😀 😝 ti nenaletíme @gelinka75

azzura
7. nov 2012

@mates777 aj ja mam len jedneho v mrazaku, sme obe slabe kvocky

gelinka75
7. nov 2012

@lubanka 😀 ja som nikdy nemala mykozu tak neviem ako a co mam citit, ale to by som mala vytok nie?

azzura
7. nov 2012

@lubanka vsak ja viem že vymysla, uz ju nejaky ten tyzden pozname, co 🙂 🙂 @gelinka75 , ale uz nemože ustupit, uz sa pichaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😝 😝 😝

mates777
7. nov 2012

@azzura ty sa na mrazacika teraz vykasliiiiiiiii, pre toho si pojdes o 2 - 3 rocky ak ti bude malo azzurcatiek 😎

azzura
7. nov 2012

@mates777 dobreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, uz ma tolko nefackujte, fnuk vsak ja som dobra, bleee 😀

lubanka
7. nov 2012

@gelinka75 ti nepoviem 😀 lebo by si povedala, že presne to máš 😀 😀 😀 😀 nie, nie, nepoviem ti to, lebo ja som to nikdy nemala a dúfam, že ani nebudem mať... už mám aj tak dosť bohatý repertoár problémov a diagnóz 😀 😀 😀