Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
haloooooooo je tu niekto???? 😎
@janap76 baby ja Vás nestíham čítat, teraz mám toho taaaaaaaaaaaaaaaaaak vela na práci a vybavovačiek, že nestíham ,
@lubanka Ty si odborníčka na BT, no takže včera som mala 37,1 a dneska 37,3....a predtým som mala mi to stupalo nejako od 36,5 do 36,9....a som dneska 20 DC, je takéto stupanie v poriadku 😕
@azzura a teba jako sa darí moja ? bejbátka posluchaju ? kolký si den po vklade ? 😵 😵 😵
@klaudia001 ahojko, 3den. Skoda že ti čmajzli tu hajzel kefu, rad by som si ju kukla 🙂
@azzura nevzdali...aj mna zazrakom prestali boliet prsia po vklade...a bola som tehula...juuuuuj tak strasne by som chcela aby sa ti dalo pomoct a poradit...kazda z nas to potrebuje ked je po IVF prvy krat...ver mi, ze je to vsetko OK...ja som bola presne ako ty...
zdalo sa mi, ze mam vsetky priznaky toho, ze tehu zase nebudem...a bola som...
aj ked to dopadlo tak, ako to dopadlo ☹
Ja ta prosiiiiiiiiim, nebud smutna a ustrachanaaaaa naozaj je to vsetko viac menej o psychike...
prosim prosim prosim prosim nalad sa trosku pozitivne....a uvidis, ze to bude v tom pripade aj s pozitivnym vysledkom...
@azzura mala som asi 4 den take ze ma skoro zlozilo pri kuch. linke...ja som si myslela ze to su akoze take ze po fazulke 😖
a vsetko bolo naozaj super...a to som bola v tom, ze uz je po vsetkom ak nieco bolo...
no a nebolo...
naozaj Monci pokial nespinis, je vsetko OK...nalad sa uz na strunu s nazvom gravidita please.... a kludne mi aj zavolaj a aj o polnoci ak budes potrebovat poradit, teda prekonzultovat nieco...dam ti cislo ak chces...
Presne viem ako sa citis a ako som sa citila ja, ked s kazdym pichnutim som bola v coraz vacsej panike...a nemala som to s kym konzultovat...
@mates777 dakujem si moje zlatko, ozaj ani netusim ako sa volas 🙂 . Chudak mm sedel na posteli a kukal na mna, tak ma znervoznoval.....tak sa musel otocit a spat a ja som to rozdychavala ani na wc som nedokazala vstat. Vcera sme sa smiali ze neverim ze som tehu, a mm vsak pockaj babule ti daju dokaz...ak toto bol dokaz tak uz verim 🙂 uz to nechcem zazit. ozaj a test sa asi neoplati robit kedze mam pregnyl v sebe.
mrzi ma ze to nevyslo, ale ket uz bude ok
@azzura fiha az take krce? 😕 teraz ti je lepsie dufam... ja som to az take nemala, teraz zistujem, ze asi tie krce znamenaju ze to je dobre, lebo viac bab pisalo o krcoch a boli nakoniec tehu..ja som mala len silnejsie bolesti ako na mrchu, ale mozno som malo citliva na bolest, zato hlava mi tresti statocne
@gelinka75 noooo, az take zle to bolo, take som este nemala. uz som ok, ked som im pohrozila rano ze ideme k doktorovi 🙂 . neviem co si mam o tom vsetkom myslet ale uz mam toho akurat dost.
ja by som nemohla si rano pichat injekcie a potom ist do prace, lebo viem ako mi bolo blbo ked som si ich vecer pichala, obdivujem ta 🙂
@klaudia001 si v tom 😵 😉 je to tam určite 😀 ale ja až taká odborníčka na BT nie som 😉 väčšia je tu gelinka...tá to má v malíčku 😀
@klaudia001 to su vysoke BT, ale potrebujem vediet ako merias a kedy, lebo BT vie ovplyvnit hocico, aj to ze vstanes z postele
@gelinka75 no takže dneska som 20 DC a toto je moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/3ecc3b
@gelinka75 meriam vždy o 6 hod ráno, hned jako sa zoburím, meriam presne 2 minuty , vo vagíne meriam, nikdy predtým mevstanem ani nič, hned jako sa zobudím, nemám nejaku hormomálnu poruchu či čo ??? 😲 , šak takto vysoko.......neviem, prosím porad mi,

@azzura ... my sme jak sršne, jeden chybný pohyb a ... 😀 😀 😀 😀 😀 tak pozor na blbé otázky... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
to sú prvé príznaky, že už nám ustieľajú posteľ na psychiatrickom oddelení... ešte trošku a ideme dievčatá 😀 😀 😀 😀 ja už mám zbalené 😀 😝 😉