icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
8. nov 2012

@mates777 tesi ma Martinka, ked budem mat dceru tak sa tak bude volat 🙂 a chapec tak Matúško. ok, ani nemam doma test, lebo viem ze po IUI som mala aj na 14 den pregnyl a to som mala len 500 a teraz 1000 jednotiek

hmm, neviem si ani predstavit ten pocit vidiet 2 ciarky a pocut ze som tehu

gelinka75
8. nov 2012

@klaudia001 ale to nemas od 1DC? chora nie si?

azzura
8. nov 2012

@gelinka75 tak si buchni nohu a bude boliet ona 😀 😀 😀 nie musis to vydrzat a hlavne jest casto a po malinkych troskach 😉 pockaj, dojde este stimulka....Diferen ti navodyuje menopauzu, navaly tepla nemas?

klaudia001
8. nov 2012

@azzura ale furt šeci chcete videt kefu na hajzlík, no neni, nejaký prachanti v rajchu námn ju vzali 😠 😠 😠 , bola fakt pekná, lubila sa mi, taku som ešte nevidela a jak do nášho hajzlíka , no škoda , na bud rok budeme ist pre druhu kefu 😀 😀 😀 😀 😀 , to už som povedala mojmu 😀 😀 😀 😀

to , že si mala bolesti, vieš si pod hocijakými hormánami, tak telo si zvyká, hlavne že nešpiníš ani nekrvácaš....to je podstatné....a dneska svieti slniečko, tak usmev na tvári 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
8. nov 2012

@klaudia001 wow to co mas za graf, fakt nie si chora ??? pred ovu je to moc vysoka teplota

gelinka75
8. nov 2012

@azzura nemam nic, ani mrchu, som myslela, ze dojde vcera a zatial teda nic, tak dnes alebo zajtra, ani neviem kedy ma dojst, cele je to asi ovplyvnene, dnes je len 26DC, niekedy zvykla aj na 29DC dojst, ale to uz bol extrem, teraz cim skor tym lepsie pre mna

klaudia001
8. nov 2012

@gelinka75 nie chorá neni som, nič mi neni, vobec nič......neni to od prvého dna cyklu, to som nemerala a potom aj chvilku na dovči som merala a to bolo k ničomu, iná klíma v miestnosti, potom v rajchu iná klíma.....takto toto meriam domenka za rovnakých podmienok.....

gelinka75
8. nov 2012

@klaudia001 a neni to jedno cim umyvas hajzel? postaci aj obycajna 😀

lubanka
8. nov 2012

@azzura čítam, že si mala zasa bolesti... je to v pohode... naozaj 😉 vieš koľko krát som ja až plakala a nemohla ani ležať, ani stáť, ani sedieť... a zrevaná som až kričala, že kde sa mám strčiť, že už to neznesiem... a vydesená som bola až až, normálne smrť v očiach, krvi sa nedorežeš... 😀 ja som po tých hrozných 2 týždňoch čakania a bolestiach a strachu už na konci bola tak negatívna, že som povedala, že už mi je jedno ako to dopadne, že už ani vlastne neviem či chcem byť tehu (teraz viem, že to robili hormóny)
všetko čo sa s tebou deje je v poriadku resp. aj ostatné si tým prešli, mne to pripadá ako keby sa telo búrilo proti tomu, že muselo otehotnieť nasilu a nie prirodzene...

azzura
8. nov 2012

@klaudia001 usmievam už.
Cudujs sa ze vseci chceme vidiet kefu, ked si o nej tolko basnila a doniesla si si ju ako darcek, co by asi ziadnu nenapadlo 😀 😀 😀 😀

klaudia001
8. nov 2012

@azzura nic mi neni, včera sme boli na nákupoch v prievidzi , máme objednaný stol + stoličky karpiš, parádička, k vianociam bude 😀 😵 , ale ja mám po ovulácii , nie pred , ale po ovulácii 🙂

azzura
8. nov 2012

@gelinka75 dojde, ale este ta potrapi Diferin 😀 😀 😀 😀 😀

klaudia001
8. nov 2012

@azzura 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , jaaaaaaj jedna hajzlíková kefa, čo dokáže spôsobit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , noooo ale minulý rok sme boli na Hvaere a odtial som doniesla švagrovej tiež hajzlovu kefu, ale jaku parádnu, jednoducho som zatažená na keby na hajzel 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , tak peken usmev na tváričke má byt.... 😀 😀

klaudia001
8. nov 2012

@gelinka75 pre mna to je doplnok 😀 😀 😀 😀 , neni kefa jak kefa 😀 😀 😀 😀 neni kefovanie jak kefovanie 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
8. nov 2012

@azzura ńo ale kde mi bude zle od 1 inj az po druhy trimester, tak to je dost 😀 😀 😀

klaudia001
8. nov 2012

no babyxyyyyy haloooooooooooooooooooo co ríkate na moj graf....nemám ist k lekárovi nejak najbližšie ??? ☹ ☹ ☹

lubanka
8. nov 2012

@klaudia001 no teraz som mrkla na tvoj graf... 😒 no neviem, také vysoké teploty... ja som myslela, že si po ovulke a že ti nabehli takéto teploty... 😒 to nejako divne od začiatku takto vysoko... ☹

azzura
8. nov 2012

@lubanka no vsak si ma mala pocut ako som nadavala a slzy tiekli, že co som si to za blbost vymyslela byt tehu a ine hovadiny 😖
vsak uvidime co z toho bude, ci sa len babule ozyvaju alebo odchadzaju.

klaudia001
8. nov 2012

@lubanka ale ja som po ovulkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tá už bola......toto su poovulačné teploty ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ , mám ist k lekárovi, takto vysoko ???? nevieeeeeeeeeeeeem, pomooooooooooooooooooc ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

azzura
8. nov 2012

@klaudia001 no ved ta nepozname, takže už vieme na co si zatažena....na hajylove kefy 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
8. nov 2012

@klaudia001 ty... ešte dobre, že nie som tvoja rodina, lebo keby si mi došla zablahoželať s hajzelkefou ( 😀 ) tak to nerozdýcham ( 😝 😀 ) no čo... niektorí ľudia vraj mávajú nejaký fetiš 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

klaudia001
8. nov 2012

@azzura ježíšššššššššššššššššššššš ale šak to je doplnok do kupelky, a jak sa švagrová poetešila, taku azurkovu peknu modrunku s vystuopnutými mušličkami, co tu furt máte.....azzur kuk sa na ten moj grafík prosím, šak tieto teploty mám poovulačné, ja už som ovuláciu malaaaaaaaaaaaaa, teraz som 20 DC......mám ist k dochtorovi ? ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

lubanka
8. nov 2012

@azzura neodchádzajú 😉 keby odchádzali, tak si to ani nevšimneš 😵 po ďalších pokusoch už som taký cirkus nemala a výsledok bol negatívny...

klaudia001
8. nov 2012

@lubanka ale ja som nedošla gratulovat s haj. kefou, to bol darček z dovolenky.....a švagrová bola rada, potešila sa, lebo má azurkovo modru kupelku s mušličkami, tak som jej kupila podobnu kefku, azzurkovu s mušličkami, tak si zo mna láskavo nerobte srandučku a radšej mi poradte co s mojím grafom, som po ovulácii, nie pred.......ale po...... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

azzura
8. nov 2012

@klaudia001 ok, už si z teba nebudem robit prcu, nemyslela som to zle 😉
ak su poovulacne tak je to ok, pockaj co z toho bude, pocuj neprehldla si ked si sa macala v tom studenom mori??

klaudia001
8. nov 2012

@azzura nie ja som neprechladla, nic mi neni, ani svrbenie niemám , nic, ani výtok bolavý a tak, som zdravá jak ryba, idem si počítat o tomto ......

azzura
8. nov 2012

@lubanka dobre, pocuvnem skusenu babu co si toho vcelico preskakala

klaudia001
8. nov 2012

@azzura
@lubanka
@gelinka

tákže baby, takéto vysoké teploty po ovulácii su v poriadku, a takto to má byt, nesmie to moc klesnut, takže takto to je na dobrej ceste, možno bude z toho malé monačátko 😵 😵 😵

azzura
8. nov 2012

@klaudia001 vsak som hovorila že ak si po ovu taj je to ok....cca kedy nema prist mrchana, lebo ja som mavala vzdy ukazkovy graf ale v den D som mala prudky pad teploty a to znamenalo prichod mrchy, tak sa drz a hlavne nestresuj 😉

lucka771
8. nov 2012

@klaudia001 áno poovulačné teploty takto vysoké su uplne v poriadku, som sa aj ja pýtala v téme ovulačno testy, aj ja to takto mám , tiež vysoko, takže teraz len čakat.......... 😵 😵 😵 😵 😵 , a nemusíš byt chorá, ked máš takéto teploty 😲 , takto to má byt, tak teraz klaudia čakaj, či bude mimi, alebo príde mrcha, väčšinou pred mrchou je pokles o niekolko stupnov smerom nadol.....