icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
8. nov 2012

@klaudia001 😀 😀 😀 😀 😀 dofrasa 😠 si azurkovo modrú dala švagrine 😕 veď azurkovo modrá je jednoznačne pre azzuru 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
och ale si ťa doberáme pre tú kefu čo? 😀 😝 😉

mates777
8. nov 2012

@azzura sa mi paci ako vies prikazat @klaudia001 aby sa nestresovala 😀 a ty ????
prikaz si to aj sebe tehula 😵
a inak som sa riadne pobavila na vasej debatke ohladom hajzlovych kief 😎

mates777
8. nov 2012

inak ak si niekto cita na zaciatku ked si otvoris stranku MK nase debatky, tak asi su niektore v soku ze zeny po 35 ke sa bavia o kefaaaaaach 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
8. nov 2012

@mates777 no a, ved aj zeny po 35 su sibnute ale zaroven aj rozumne nie ako 20tky 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
8. nov 2012

@mates777 sme sa nasli baby s rovnakou krvnou skupinou 😝

mates777
8. nov 2012

@klaudia001 inak azzurkovo modre budeme potrebovat za 9 mesiacov šerblíky pre @azzura azzurcataaaaaaaaa 😀

mates777
8. nov 2012

@azzura jasne ze suu a u mna to plati dvojnasobne....cim starsia tym sibnutejsia a blaznivejsia...ale myslim, ze sme tu vsetky na rovnakej vlnovej frekvencii 😎

azzura
8. nov 2012

@mates777 ale su aj baby v nasom veku take sucharky, strasne vazne....dufam že sa nezmenime 😅

mates777
8. nov 2012

@azzura urcite sa nezmenime... 😝

azzura
8. nov 2012

@mates777 vsak to by nas vymenili nasi muzi, ved si vybrali šiši ženy 😎

gelinka75
8. nov 2012

@azzura @mates777 nooo asi to na nas maju radi 😀

mates777
8. nov 2012

@gelinka75 @azzura presne aj ja som toho nazoru, ze s nami je zivot veselsiiii 😀

azzura
8. nov 2012

@mates777
@gelinka75 s nami nie je nikdy nuda 😉

janap76
8. nov 2012

@azzura @lubanka @gelinka @klaudia001 @mates777 @lucka771 ...k hajz..kefe sa už radšej nevyjadrujem, lebo Klaudia nás povraždí 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a všetky 😀 😀 😀 😀 mám zníženú hybnosť krčnej chrbtice o 1/3, tak dáme procedúrky a bude lepšie 🙂 🙂 🙂
@azzura včera si mi radila nejakú komédiu ...prosím ťa čo to bolo ? ležkáš ?
@lucka771 Lucka havko sa má dobre, dali jej meno Nelka 🙂 keď bude na nete k adopcii, pošlem ti link aby si ju videla 🙂 🙂 🙂
@lubanka a my by sme nemohli by SVETLICE ? 😀 😀 😀 😀 😀 pocítiš teplo v bruchu a je vymaľované 😀 😀 😀
@gelinka ...chúďatko...už si aj bľuvala ? či si vydržala ? 😉
@mates777 Maťka ty čakáš aby sa vyriešila tá cysta ? a potom ideš ...ja čakám na schválenie z poisťovňe ...tak mohlo by nám to výjsť spolu 🙂
@klaudia001 😉 😉 😉 😉 meráááj meraj 😉 😉 😉

mates777
8. nov 2012

@janap76 ano ja cakam na cystu ci zmizne a este by mi mali vyberat mazovu zlazu z triesla.... tak snad nam to vyjde spolocne

janap76
8. nov 2012

a ten 13% likér HORCOVICA ...asi tak 2,5 dcl som už od včera vycuckala celý 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mňamka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
8. nov 2012

@azzura že ty si mi ho pslala späť ? 🙂 🙂 🙂 a to ako si vedela ? 😉 😉 😉 ...kujem 🙂

azzura
8. nov 2012

@janap76 au, to co znamena? to mas aj bolesti? Perfect Days....zasmejes sa 😀

azzura
8. nov 2012

@janap76 nemas zac, napodobne

azzura
8. nov 2012

@janap76 mnaaaaaaaaaaaaam liker, nerobte chute

klaudia001
8. nov 2012

@lubanka no ale ale ale minulý rok som azzuru ešte nepoznala 😝 a aby ste vedeli nepovím Vám čo sem si pozdovášala z predchádzajucich dovoleniek 😝 😝 😝

klaudia001
8. nov 2012

@janap76 toto je prvý cyklus merania, tak som z toho jelen riadny, ešte bud. cyklus budem merat a potom sa na to vytoto 😝 , strašne mna to obtažuje, kvoli tomu stávat o 6.00 hod, lebo vetdy vstáva moj.....no a to my nezamestnaní , ná čo sme bum bum bum,. takto skoro vstávat 😝 😝 😀 😀

gelinka75
8. nov 2012

@janap76 co si, supla som ibalgin a hned je svet ruzovejsi, no ale stale citim tu hlavu, ale uz to trocha odznieva 😠

lucka771
8. nov 2012

@janap76 nie dakujem, ja si adoptujem psíka od nás z utulku 🙂

klaudia001
8. nov 2012

@janap76
@azzura
@gelinka

baby na čo je liek clostilbegyt ?

mates777
8. nov 2012

@klaudia001 na tvorbu vajicok to je 🙂

klaudia001
8. nov 2012

@mates777 dakujem, lebo som tuna čítala, že vela báb to užíva , tak som chcela vediet načo , ale šak stačí jeden dominantný folikul, ktorý potom praskne či ? niekedy si pripadám jako alenka v ríši divov, že nič neviem a pritom už mám 35 r., môžeš mi to ozrejmit prosím ? načo viac foliákulov ? jeden stačí a ten ked praskne vyjde z neho vajíčko a to čaká na oplodnenie, tak potom načo 10 nejakých folíkov ??? šak aj tak môže prasknut len jeden ? či ? 😕 😕 😕

mates777
8. nov 2012

@klaudia001 no normalne zena ma kazdy mesiac len jedno vajko a clostylom ich ma viac...nie kazdy folik vsak musi mat vajko a tak je to istejsie ked sa to podpori takouto liecbou...
ja som tiez ako Alenka v risi...ja som napriklad do nedavna vobec nevedela, ze kazda z nas mame jasne dane, ze kolko folikov mame k dispozicii v zivote... napr. ze teraz by mi zistili, ze tam mam uz len 20 folikov a ked ich vycerpam tak sa dostanem do prechodu...vyjadrila som sa ako svihnuta, ale snad ma pochopis...

klaudia001
8. nov 2012

@mates777 ahaaa, takže nie každý folikul musí mat vajíčko, no ale toto som nevedela 😕 , ja reku to je automaticky 😕 , a to aj doktor môže zistit, že kolko folíkov máme k dispozícii ?
ale pochopila som Ta jasne 😉

ináč dneska je victoria secret day....zasa budu na trhu nové podprdy a nohavičky 😎 , objednám si, ale minuloročnu kolekciu, lebo tohtoročnu bych sa nedoplatila 😀

klaudia001
8. nov 2012

@mates777 užívala si ho niekedy ?