icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

mates777
8. nov 2012

@klaudia001 presne tak...nie kazde moze byt OK...a preto nas radsej nastopuuuu aby sme vysedeli viac vajok 😀

a co sa tyka VS tak zienky ak chcete tak si mozte objednavat cezo mna priamo z USA...ja som sa tam zaregistrovala vlani v lete ked som bola na dovolenke a na svadbe a objednavam si pradelko aj kadeco ine za super ceny...tak ak chcete tak vam dam link a mozme sa dohodnut
aj kolegynky si objednavaju cezo mna...za chvilku je to tu...

mates777
8. nov 2012

@klaudia001 ano uzivala asi 2 x ked sa moj super dr snazil planovat keksiiik... potom ked sa mi nepodarilo otehotniet a brala som ho 3 cykly tak uz mi nedovolil viac...musela som si dat pauzu...

klaudia001
8. nov 2012

@mates777 šupni sem link 😉

klaudia001
8. nov 2012

@mates777 má vela nežiaducich učinkov ? prečo super dr ? vela som tu o tom čítala a vela ženám pomohol otehu......

lubanka
8. nov 2012

@klaudia001 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 viem! (čo si si doniesla z minuloročných dovoleniek) kúpeľňovú garnitúru, hajzelpapier s azurkovou potlačou a minulý rok misku na hajzelkefu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

prepáč 😀 😀 😀 😀 😀 ja sa nemôžem prestať smiať 😀 😀 😀 😀 (tu v kancelárii na mňa pozerajú jak na chorú, že sa šúľam až mi slzy idú 😀 😀 😀 😀 😀 ), ale keď to je tak vďačná a osviežujúca zmena témy po tých nekonečných BT, hormóny, pozitívne OVU, negatívny tehu test, stimulácia......

gelinka75
8. nov 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 😀

klaudia001
8. nov 2012

@lubanka nie ponožky, ale jaké ponožky 😎 , také parádnácké a konvičku na polievanie kvetiniek též parádnacku, taku taliansku 😝

tak som aspon RADAAAAAA že som to tu osviežila trochen....

mates777
8. nov 2012

@klaudia001 mne z neho nebolo nic...ale tak vygoogli pribalovy letak a neziaduce ucinky...a ten super dr to bolo ironicky...uz som ho zmenila...

klaudia001
8. nov 2012

@mates777 už som vygooglila, no je to hormon, dakujem Ti 🙂 , už som zasa mudrejšia troška 😎

lubanka
8. nov 2012

@klaudia001 dúfam, že sa nehneváš 😉 a že som sa ťa ničím nedotkla, ak áno tak sa ospravedlňujem, ale ja si stále robievam takú srandu... aj sama so seba 😵
nič v zlom 😵 😉
prosím napíš, že si si aspoň jeden rok z dovolenky priniesla také to otrepané, klasické: kabelku, opasok, sukňu, šatku...
prečo si taká originálna 😉 , že si kupuješ ponožky, konvicu na kvety... a ja mám potom šibalské myšlienky a pripomienky... 😀 😀 😀 😝

klaudia001
8. nov 2012

@lubanka nenahnevala 😀 😀 😝 😝 ,, nek nic takého nikedy.....a z italy sem ešte naším doniesla metlu na zmetanie, taku kvetinkovu, no tu taku nekupiš.....to asi preto, lebo ja nerada chodím po obchodoch s oblečením, ja to nenávidím........ 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 , ked ja idem nakupovat, tak vleziem do obchodu a hned mi padne neco do oka, vypytam moju velkost a hotovo a neeee žeeeeee ešte do teho obchodu, a do teho.......tak domáce potreby v zahraničí to je moje, alebo jaky parádny parazolek sem kupila babičke mojej v chor. na hvare, užasny, nikto taký nemá, tak do kostela ked príší ide s parádnackým parazolem 😎 😀

a naozaj originálnu vec pre seba je taký nahubek na škrípanie zubov, lebo kedysi som škrípavala a moj mi povedal, že jak kosatka v noci robím, tak tiež z hvaru z lekárne, taky ružovučký, ale už ho nenosím, lebo už neškrípem, ale mám ho furt odložený , a ešteeeee také co sa vystreluje a vyletí z teho mooooooooooc papierikov farebných...nespomenem si jak sa to voláááááá , tak také sem si doniesla též z chorvátska a potom na silvestra sem to buchla a v strope zostala diera 😲

mates777
8. nov 2012

@klaudia001 inak ak ma zavola riaditel na koberec, tak je to koli vybuchu smiechu na tvojej spravicke co si pisala @lubanka e 😀

azzura
8. nov 2012

baby je sranda vas citat, @klaudia001 si originalna co sa tyka suvenirov z dovoleniek 😀

gelinka75
8. nov 2012

dnes vam nestiham, som stale jak nafetovana, ale uz mi neni zle nastatie 🙄

klaudia001
8. nov 2012

@azzura no vieš, keby mna bavilo chodit po obchodoch s oblečkom a tak, tak si donesem vždy neco takéhoto, ale to ja eeeeee, šak ale to je ono prekvapit, neeee klasika, to je k ničemu, teda aspon pre mna, tento rok neviem co mám mojmu pupit pod stromček, min rok som mu kupila pero , také parádnacke, postupil v práci, tak reku na tie dôležité podpisy má aj dôležité péro 😀 😀 😀

azzura
8. nov 2012

@klaudia001 pero bol dobry darcek. ani ja nie som manacka na obchody pred 2 rokmi sme boli v milane a vsetci tam chodia nakupovat a ja som po 2 obchodoch dostala stres z ludi, vsetko som tam nechala a utekala prec, mm nechapal. ale uz si zvykol, ze ja dojdem, vyberem a idem 🙂 ja si nosim z dovoleniek magnetky, vlastne vsetci mi nosia aj kolegovci 😀 😀 😀

gelinka75
8. nov 2012

@azzura @klaudia001 ja rada v celku nakupujem, teraz co som bola v rakusku tak som tam bludila po obchodoch s domacimi potrebami, take krasne veci mali, aj na vianocne pecenie a tak..potom som chodila po obchode s cokoladkami, ako oblecenie tiez rada kupujem, ale zeby som sa doslova v tom vyzivala tak to nie..kupim co fakt potrebujem a aj pre mm

klaudia001
8. nov 2012

už mám dve knihy prečítané, ale také hrubé že až, volal mi kamoš, z nemecka z Gifhornu, pracuje ako inžinier vo VW v Devínskej, že potrebuje tlmočníčku k sebe, ale jako tam ja budem chodit od TN ??? nedá sa mi to...autom určite nie, škoda, bol by toto super platený job, a nie jak platy čo ponukaju v TN....že 360€.....na to im sere bílý tesák..... 😝 😝 😝 mám 2-násobnu podporu, kokos jak z tohto môže nekdo vyžit a ešte s rodinou, no nebudem sa rozčulovat klaudi, klud , idem si urobik kávu mám chut,

dneska dojde konečne tu myčku osadit, včera volal a dneskaaaa baby dneskaaaaaaa dojde velikánská teliskooooooo, hotovo, hotovo, teším sa moooooooooc , zajtra šupnem foto, moc sa z teho tešíííííííííííííím a zajtra šecky pohárky na stopkách umyjem v myčke, porád sa budu lesknut, aj na to sa teším 🙂

klaudia001
8. nov 2012

@azzura aj naši známy kupuju všade magnetky, a potom ich davaju na chladničku už maju, aj z oboch bokov plné 🙂

lubanka
8. nov 2012

@klaudia001 prosím môžeme ísť budúcu dovolenku s tebou?... potrebujem vybaviť náraďovňu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
potrebujem doladiť hrable k nášmu trávniku, psovi misku ku búde, sáčky do koša podľa obkladačiek... 😀 😀 😀 😀

no ty si číslo 😀 😉 ty to robíš naschvál že? s tým čo si pokúpila... šak ty mi normálne nahrávaš, aby som si robila srandičky a smiala sa tu.... 😀 😀 😀 😀 😉 šak ja som už totál vo vývrtke... 😀 😀 😀 😀 😝 už dosť... 😀 😀 😀 😀

klaudia001
8. nov 2012

@gelinka75 noooo čokoládky mnaaaaaaaaaaaaaaaaam, včera sme si kupili, tie ladové čoko loko, že ladové čokoládky, v takom trojuholníkovom oblale priesvitnom, a ten moj ich schovaaaaaaaaaaaaaal / lebo ja som vždy šetky zožrala / no ale mám na ne chut ku káve......hm, dneska ho lakat nebudem, lebo ešte by mu telisko z ruk spadla...... 😀 , no ale v pátek ho laknem za toto......to čekat nebude 😀 😀 😀 😀 😀 , on ich schoval, ja to kašlem 😠

mates777
8. nov 2012

@lubanka ja sa tu tiez valam od smiechu.... take vy&buchy z mojej kancosky okolie uz davno nepoculo... 😀

klaudia001
8. nov 2012

@lubanka nek nerobím si srandu, šak dárečky maju byt originálne a neeeee klasikaaa, a ešte k temu náhubku, je to fakt brutal dobrá vec, mám ho už 4 roky a ked som škrípavala zubama, tak som si ničila sklovinu, tak ktoré škrípete v noci zubama, tak si také zožente, nevadí to v hube, je to jak silikonové, super vec ! 🙂

klaudia001
8. nov 2012

@lubanka noooo a moje krasavičky maltézácké maju z hollandu misky na vodičku, ale šak to je normál darček, aj moji psíci milovaný dostavaju darček aj pod stromček, tento rok im kupim taku hračku čo píska, nech tatkovi troška uši pobrusim 😎

lubanka
8. nov 2012

viete si predstaviť, keby sme sa stretli niekde na káve... všetky??? to by išli všetci do kolien... 😵 vážne sa to tak často nevidí, že si ľudia tak sadnú... že všetko berú ako srandu a nie ako snahu niekoho uraziť, ponížiť a podobne... ja si často robievam srandu aj sama zo seba, len by bol dôvod na smiech a nie plač... vždy vravím, že som sa už v živote naplakala dosť a teraz sa už len chcem smiať 😵 😉
takže ešte raz klaudička... dúfam, že som sa ťa ničím nedotkla (to by som hrozne nerada) 😉

klaudia001
8. nov 2012

@lubanka nek ničím si sa mna nedotka 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

gelinka75
8. nov 2012

baby a kolko tak miniete na vianocne darceky tento rok? ja furt poviem, ze tento rok nekupujem len malinko a vzdy nakupim pre kazdeho viac darcekov 😀

janap76
8. nov 2012

@lucka771 jaaaj to som nemyslela ako ponuku ...len tak aby si si ho kukla 😉 😉 😉 že jaký zlatý 🙂 🙂 🙂

janap76
8. nov 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 presne to som si myslela čo si napísala ...Klaudii