icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
8. nov 2012

😀 😀 😀 😀 😀 😀 @klaudia001 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja z teba umrem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
8. nov 2012

@lubanka @klaudia001 ja už nemožem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mm si myslí že mi hrabe

janap76
8. nov 2012

@gelinka75 hmmm ja neviem ešte koľko miniem ... ešte nemám vymyslené že komu čo ....asi sa poradím s Klaudiou 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
8. nov 2012

@azzura a videla si : školní výlet ?

janap76
8. nov 2012

baby šak čo ??? všetky ste na ceste domov ? Angelika dúfam že si ju zvládla 😉

lubanka
8. nov 2012

@janap76 klaudia je vyškolená na originálne darčeky... 😉 ona nemá konkurenciu... toto čo ti ona poradí, zaručene obdarovaný čakať nebude 😀 😀 a neééééxistuje, aby už doma také mal... 😀 😀 😀 😀 napr. náhubok ja dávam iba môjmu vlčiakovi, keď s ním idem na prechádzku... taká klaudička ho užíva sama 😀 😀 há aká šikovnica... čo by plytvala na psa, keď sama môže využiť 😀 😀 😀 😀 😉 a ja, aká som stará, taká som blbá, že som na to doteraz neprišla... 😀 😀 😀 😝

gelinka75
8. nov 2012

@janap76 jasne, uz lezim pred notasom...jaaj ta klaudia nam dnes veru dala zabrat 😀 😀 😀

lubanka
8. nov 2012

@gelinka75 ešte že je klaudia mierumilovný človek... lebo taká jana by mi to už zrátala (keby som si ju doberela tak, ako dnes klaudiu)... počítam, že minimálne 3x by ma už išla strepať... 😀 😀 😀 preto ja okolo nej len tak opatrne... po špičkách... u nej to už mám nahnuté... 😀 😀 😉

gelinka75
8. nov 2012

@klaudia001 ako myslis, ze mas dvojnasobnu podporu? 😕 nestihala som tak docitavam...aj my kupujeme magnetky, najkrajsia ktoru mam je take usmievave slniecko uplne zlte to mame z cypru 🙂

gelinka75
8. nov 2012

@lubanka jaaj musis sa uz miernit, lebo sa klaudi s nami uz neda do reci 😀 ona niekde teraz papa rybky na veceru 😀

lubanka
8. nov 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 😀 😀 ja sa musím mierniť áno...? 😀 😀 😀 😀 😀 a ty začínaš s rybami 😀 😀 😀 😀 čo si tu minule niekto robil srandy, že ona je rybacinková lady... 😀 😀 😀 😀 preberáš štafetu? 😀 😀 😀 😀 😉
klaudia je baba v pohode... ona vie, že to len tak trepem, že sa jej nechcem dotknúť, ani ju uraziť... 😉

gelinka75
8. nov 2012

@lubanka nooo nemam rada ryby, ale predvcerom som mala makrelu v paradajkovej omacke, niekedy dostanem chut 😀

lubanka
8. nov 2012

@gelinka75 nemyslela som, že či preberáš štafetu v jedení rýb... 😀 😀 ale v doberaní si klaudii, že spomínaš ryby vzhľadom nato, že to toď nedávno niekto až príliž rozoberal, že zasa raz ide klaudia papať rybky... 😀 😀 😀

gelinka75
8. nov 2012

@lubanka jaaaj teraz mi nezapaluje, som rada, ze zvladam jednoduche veci a rozmyslanie 😀 😀 😀 tie inj, ma dost sundavaju co ti poviem, mrcha nic? zatiall ani u mna a to som myslela, ze dojde uz vcera

lubanka
8. nov 2012

@gelinka75 a inak, ani ja nemám rada ryby 😝 ale snažím sa ich aspoň raz za čas jesť, keďže sú zdravé...

lubanka
8. nov 2012

@gelinka75 😉 😉 😉 😉 čakáš ma?... si zlatá... vydrž, lebo zatiaľ ešte nič 😀 😉 ale keď dorazí... dám signál a ty púšťaš 😀 😀 😀 (dialóg z "Dedictví aneb k.rvahoši gutten tag")

gelinka75
8. nov 2012

@lubanka necakam ta, mohla by dojst co najskor 😀 😀 😀 nech sa netrapim s tym dipherelinom dlho 😀 co si myslis, vsetko sa toci okolo teba? 😀 😀 😝 😝 😝

lubanka
8. nov 2012

@gelinka75 😕 😕 😕 a néééé? 😕 😕 😕 😀 😀 😀
áááááá ..."ej točí sa mi točí, hlas MOJ po úbočí..." 😀 😀 😀 poznáš tú pesničku? 😀 😀
ale verím ti, že sa chceš čím skôr zbaviť tých hnusných injekcií, ale to ty to nejako inak máš ako som ja mala 😕 lebo ja som si pred tým ako došla mrcha, nepichala a neužívala nič ... ale tak asi každá klinika si to riadi inak alebo to možno závisí od výsledkov jednotlivých pacientok... tak len nech ti čím skôr dôjde, nech už máš pokoj aspoň s týmto 😉

gelinka75
8. nov 2012

@lubanka hej ja mam dlhy protokol (ten davaju zvycajne ked je HP v poriadku) a picha sa tak 3 dni pred mrchou az kym nepride a potom od 4DC sa pridavaju stimulacne..azzurka to mala tak isto

klaudia001
9. nov 2012

@gelinka75 tak na Cypre som nikdy nebola, lebo mám stach lietat 😕 , no a mám max. možnu podporu, lebo môj bývalý zamestnávatel za mna odvázdal z plnej výšky mzdy aku som skutočne dostávala 🙂 , to robí v dnešnej dobe fakt málokto, nooo a vzhladom k tomu, že som mu našla plno klientov, ktorí sa udržali dlhodobo, tak mi vypláca provízie každý mesiac 😉 , tákže to vyjde 2 - násobok min. mzdy 🙂 , takže abych išla robit niekde do TN za 350€ / mesiac.........to čo je za plat ? poriešim toto, ked už nebudem dostávat podporu, aj ked tie provízie budu hodne dlho 😉

klaudia001
9. nov 2012

ináč dobré ránečko 😀 😀 😀 😀 😀 , teda sem rada , že sem Vás pobavila, a ten náhubok , ked neškrípete zubama, tak neviete, velmi to ocenia, tie čo škrípu 😉
nemala som na večeru rybu, mala som šalátik z jablka a porku a vajíčka a mrkvičky + biely jogurt 🙂

baby , ale dneska umývam 1 x v myčkeeeeeeeeeeee 😵 😵 😵

a aj telisko už je......to je fakt telisko 😵 😵 😵

mám biely hustý výtok, už včera som to mala, ale asi sa moc pozorujem, nič ma neškrabe, ale čo toto zasa jeeeee 😕

idem dat foto teliskaaaaa 😵 😵 😵

gelinka75
9. nov 2012

@klaudia001 tak to mas dobre, ale asi mna by doma slahlo 😝

klaudia001
9. nov 2012

@gelinka75 vieš čo zatial nie, lebo som mala dost náročnu prácu.....ale poriešim to neskorej, ked už také prašule nebudu 😉

gelinka75
9. nov 2012

@klaudia001 a ked tam mate domcek tak si asi budes musiet najst nieco tam blizko, no len tie platy 😖
biely vytok je v pohode a mala si ho aj minuly mesiac? ako teplota?

klaudia001
9. nov 2012

@gelinka75 no ved tie platy, Blava je dalekoooooo aj Devínska a VW, tam bych mohla ist hned.....ale čo už, toto tuná je des veliký.....naozaj, kamoška má VŠ ekonomicku a plat má ledva 500€ netto....kam len my spejeme....no ale podme na inu témičku

áno mala Angelika, tiež takto po ovulácii, ale fakt je to dobre ? no 37,1 mám

ale už dost o mneeeeee, takže čakáš na menzes áno ? a už si aj niečo picháš ?

klaudia001
Odpoveď bola odstránená
klaudia001
9. nov 2012

@janap76 šak teda Jankaaaa človek sa musí poriadne zasmiat, inak by mu naozaj hrabalooooooo,

babyyyy už išlaaaaaaaaaaa vianočná kamionová reklama coca colaaaaa, už sa u mna zvianočnievaaaaaaa uplnoo mooooc, chytám eforiu, milujeeeem toto obdobieeeeeeeeeeee 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

janap76
9. nov 2012

Dobré ránko babky 🙂 🙂 🙂 @gelinka aj dnes ti bolo špatne ? @klaudia001 hmmm vždy hovorím že myčka je super vec...tak paráda že ju konečne budeš mať namontovanú 🙂 🙂 🙂 tiež by som za takých okolností ostala zatiaľ doma... 😉 inak konečne piatoček 🙂))

gelinka75
9. nov 2012

@klaudia001 ja som raz po ceste z BA stretla ten vianocny coca cola kamion, vecer cely rozsvieteny, lebo coca cola je hned na vypadovke z BA ale vtedy som asi najsilnejsie pocitila, ze su fakt Vianoce, take to bolo ako z rozpravky, pre mna zazitok 😀 😝 lebo ja vianoce nemusim...