Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 no zlosti sa, lebo sme prisli do Italy a zacala sa hned harat, takze sme utekali kupit plavky 🙂 do ktorych si samozrejme hned nakladla... 😀 a kedze mame aj chlapca, tak sme museli davat pozor...a prave vcera zacala zase harat, cize Oliver (havino) musi ist na 2 tyzdne do skolky (svokrovci) 😀
nesla som reagovat na ten prispevok s dotaznikom, lebo som nevedela co napisat, ved kazdu zenu napadne, ze prvosnazilky asi este nemali dieta? hm zjavne nie a vidno, ze na skolach moze studovat hocikto aj ked si pomylil smer 😝
@mates777 jejdaaaa jakého hafanka máš 🙂 , ajak že sa volá ? 🙂
@klaudia001 toto je Fibi, este ma partnera Olivera a nepriatela Laru ( ta je ale o hodny kus vacsia a je vonka samozrejme)
@janap76 nevidela si fotečky ? tak to dám zas na chvilku do albumku....mám to odobrené aj švagrou 🙂 , ale len na chvilku, potom ich vymažem ....tak kuken
@gelinka75 kukni sa na fotečky mám ich v albumíku 🙂
baby videli ste ich ?? idem ich zmazat 🙂
@klaudia001 ano, krasne deti 🙂
@gelinka75 áno su, su to moje milovánky 😵 😵 😵 milované 😵 😵 😵
@mates777 máš 3 hafanov ? aj ja by som chcela na dvor z utulku, ale nemáme ešte dvor dokončený, ale ja chcem aj dovnutra maltézáka
ja vam poslem foto deti ked budem na svojom notebooku lebo tam mam vsetky foto. Ozaj, dnes mi volala sefka ohladom niecoho a tak som jej oznamila ze v pondelok dojdem, bola v soku a ja ze as to nevyslo tak si idem setrit dovcu na KET
@klaudia001 no dvoch mam doma...a ked sme dokoncili dvor a oplotili tak sme si zaobstarali aj velkeho cierneho bradaca... ja by som vsetkych z utulku pobrala domov...
najnovsie mam v plane zachranit jedneho krasneho foxteriera...cestou k nasim znamym ho stale vidim von uviazaneho o retaz cca 4 m mimo domu pri ceste...tam si stoji v dazdi aj v horucavach a stale je uviazany....mam riadne nervy na toho jeho majitela...
uz som ho chcela ist aj cmajznuuut, strasne mi ho je luto... ☹
@azzura ja som Fibi dostala od priatela ked som bola naozaj v zlom psychickom stave koli maminke....velmi mi to pomohlo...no a potom som si k nemu zaobstarala chlapca, ze aby jej nebolo smutno 😀
no a tato Fibi(foto) to je mojho priatela milacik...
to si musi zaobstarat a uvidis aky bude mm spokojny, nakoniec to bude jeho milacik...no ale ty teraz nespekuluj s havkacmi...teraz nebudes vediet co skor koli azzurcatkam a nie to sa o hafana starat...a ucit ho cikat von a take zalezitosti....to mas ako s detmi...hmmmmmm aku mudrost som napisala...inak ak budem vychovavat raz deti tak, ako mojich psov...tak to bude vec... 😀
to by nebolo fajn, by mi skakali po hlave vsetci 😅
@mates777 ozaj ked mate parik tak mate aj steniatka????
cca pred mesiacom sme bolo u mm ekonomki a ona ma cokoladoveho labradora, akurat mala 13 steniatok....to bolo uzasne ako vsetci po mne liezli, jeden si ma aj vybral, hned by som ho brala...proste potrebujem nieco moje, Maxinko je u nasich a mne je tu na dedine smutno a deticky sa nedaria....dobre ze ma nevidis, revem
@mates777 mne pripadá, že všetky tuná máme radi zvieratká 😵 😵 😵 😵 , aj azzura a jana.....jako sme sa tuna stretli 😵 😵 😵 , mne chybaju moje maltézáčiky, lebo su u naších na záhorí......nemohla bych si zobrat jednu a jednu tam nechat..lebo su na seba naučené, ale čakám čo sa meggi bude hárat a jedného od nej si zoberiem 😵

@mates777 jeeej aká zlatá malinka 🙂 🙂 🙂 🙂 a jak kuká 🙂 🙂 🙂