Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
baby krásny víkendík Vám prajem idem off 🙂 🙂 🙂 , he aj moja švagrová tu je 😀 😀 😀 , nie priamo tuna v tejto téme, ale občas že sem zbehne
@klaudia001 mam ten isty problem Maximko je nauceny u nasich a preto mi chyba psik, ale zas viem ze by ziarlil, ale ja som vzdy mala hafana
@klaudia001 to je super, ze sme sa tu stretli take milovnicky hafkacov....viete ako sa hovori, kto nema rad psov, nema rad ani ludiiii
ja si uz ani predstavit neviem ze by som ich nemala...to su fakt, ako moje deti... 🙂
dufam, ze aj mna sprdnete, ked zacnem vymyslat 😀
@klaudia001 aj tebe pekny vikend 🙂
@gelinka75 aj ja si myslim, ze teraz to bude pre teba o cosi jednoduchsie ako prvy krat....no a s tym testovanim...no je to tazkeeee aj ja som si povedala ze nebudem a testovala som...proste zvedavost bola silnejsia ako ja 😒
veru uz nech mas tu mrchu mrchatuuuu, aj ja som na nu cakala ako nikdy v zivote tento krat... 😢
@gelinka75 no asi bude lepsie byt trosku medzi ludmi...ale aspon tych par dni by si mala zostat urcite doma v klidku...ved predsa je to umely zasah do tela a telo sa s tym potrebuje vysporiadat v klude... 🙂
juuj uz nech mas za tyyym konecne aj ty....
a uz nech je novy rok....pevne verim, ze ten novy bude plodnejsi ako tento... 😎
@klaudia001 moja ja som tu akurat nebola, tak som zas nevidela ☹
baby mam depku a mm ide domov, tak sa idem tvarit ze vsetko je ok, ale aj tak ma odhali 😠

@azzura tak ked nevidis v tom problem, tak dostanes odo mna darcek v januari 😀