icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

mates777
9. nov 2012

@azzura tak ked nevidis v tom problem, tak dostanes odo mna darcek v januari 😀

azzura
9. nov 2012

@mates777
@gelinka75 uz mi kamoska volala A V SLABEJ CHVILI SOM JEJ POVEDALA CO VSETKO SOM ROBOILA, ze vam napise aby ste ma sprdli, ale fakt sa bojim ze to nrvyslo, nechcem sa upinat na dobre radsej sa zmierim s neuspechom.

azzura
9. nov 2012

@mates777 dak daj vediet ked budu steniatka

gelinka75
9. nov 2012

@azzura nenastavuj sa, mne tento pristup prd pomohol, aj tak ta to sunda, lebo nikdy nie si dost pripravena na takyto neuspech, takze IHNED sa nastav pozitivne a nevymyslaj 😝 😉 😀

klaudia001
9. nov 2012

baby krásny víkendík Vám prajem idem off 🙂 🙂 🙂 , he aj moja švagrová tu je 😀 😀 😀 , nie priamo tuna v tejto téme, ale občas že sem zbehne

azzura
9. nov 2012

@klaudia001 mam ten isty problem Maximko je nauceny u nasich a preto mi chyba psik, ale zas viem ze by ziarlil, ale ja som vzdy mala hafana

mates777
9. nov 2012

@klaudia001 to je super, ze sme sa tu stretli take milovnicky hafkacov....viete ako sa hovori, kto nema rad psov, nema rad ani ludiiii
ja si uz ani predstavit neviem ze by som ich nemala...to su fakt, ako moje deti... 🙂

mates777
9. nov 2012

@azzura jasne ze dam vediet, ved urcite vam budem opisovat cely priebeh jej tehotenstva... 😀 a aj porod...ten prvy bol pre mna riadny zazitok, ale zaroven aj sok, ale zvladla som to...

azzura
9. nov 2012

@gelinka75 tak to by si musela prist a poriadne ma nakopat, lebo dnes mam depku ako hrom

gelinka75
9. nov 2012

dufam, ze aj mna sprdnete, ked zacnem vymyslat 😀

azzura
9. nov 2012

@mates777 uz sa tesim 😀

mates777
9. nov 2012

@klaudia001 aj tebe pekny vikend 🙂

azzura
9. nov 2012

@gelinka75 neboj , ja budem prva 😉

gelinka75
9. nov 2012

@azzura vsak si len 4DeT to je veeelmi skoro na akekolvek zavery 🙂

mates777
9. nov 2012

@gelinka75 tak to si pis, ze ta sprdneme....a poriadne....pretoze ty uz nemas narok na vymyslanie....ty uz vies co a ako ... 😉

gelinka75
9. nov 2012

@mates777 jaaj no ale hormony budu so mnou plieskat ako s azzurkou, to je nekontrolovatelne, vies sama 😀

azzura
9. nov 2012

@gelinka75 ja to tak citim, i ked moj mm veri ze budem mat 2 bambulky, irituje ma ked ide spat a rano vstava tak sa im prihovara a tesi sa na ne.....je neuveritelny optimista

mates777
9. nov 2012

@gelinka75 no to mas pravdu teda s tymi hormonmi.....tak, ale my ta teda usmernime... 😀 ale neboj, to zvladnes...uz predsa len vies viac o tom co je OK co nie je OK...
a s tymi hnusnymi hormonmi nejako uz zabojujes...

to len azzurka nam je ukazkovy pesimista 😀

gelinka75
9. nov 2012

@azzura tak preber od neho trocha optimizmu 🙂

gelinka75
9. nov 2012

@mates777 dufam, ze to zvladnem lepsie ako predtym, mozno uz budem mat pevnejsie nervy a hlavne som odhodlana netestovat, lebo to mi asi tiez nepomohlo, zatial mrcha nikde, uz by mohla dojst nech mozem pokracovat 🙄

mates777
9. nov 2012

@gelinka75 aj ja si myslim, ze teraz to bude pre teba o cosi jednoduchsie ako prvy krat....no a s tym testovanim...no je to tazkeeee aj ja som si povedala ze nebudem a testovala som...proste zvedavost bola silnejsia ako ja 😒
veru uz nech mas tu mrchu mrchatuuuu, aj ja som na nu cakala ako nikdy v zivote tento krat... 😢

gelinka75
9. nov 2012

@mates777 no asi to bude tak, ze sibne mi v hlave a vytiahnem test...jaaj, mam tak naplanovane, ze par dni budem doma, ale potom pojdem do prace, lebo doma mi to nerobilo dobre, furt nato mysliet

azzura
9. nov 2012

@gelinka75 to nejde ja som priserny pesimista a vcera sme sa pohadali ked sa prihovara mne v mnoznom cisle, ja som priserna osoba, priznavam

mates777
9. nov 2012

@gelinka75 no asi bude lepsie byt trosku medzi ludmi...ale aspon tych par dni by si mala zostat urcite doma v klidku...ved predsa je to umely zasah do tela a telo sa s tym potrebuje vysporiadat v klude... 🙂
juuj uz nech mas za tyyym konecne aj ty....
a uz nech je novy rok....pevne verim, ze ten novy bude plodnejsi ako tento... 😎

gelinka75
9. nov 2012

@mates777 ani nehovor, uz chcem mat po vsetkom 😔

janap76
9. nov 2012

@klaudia001 moja ja som tu akurat nebola, tak som zas nevidela ☹

janap76
9. nov 2012

@azzura este som nekukla ...cez víkend ...je ti fajnučko ? 😉 😉 😉

azzura
9. nov 2012

baby mam depku a mm ide domov, tak sa idem tvarit ze vsetko je ok, ale aj tak ma odhali 😠

azzura
9. nov 2012

@janap76 film som kukla, smutne ale to je zivot, neznasam tie sladke filmy, kde sa vsetko dari

azzura
9. nov 2012

@janap76 fil mi dadol vhod, akurat mi sadol do nalady