icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
9. nov 2012

@janap76 nadhera

janap76
9. nov 2012

@azzura naše mesto je dosť veľké ... ale našla som jeho tablo .....ty kokos baby on to dodnes nevie 😀 😀 😀 😀

azzura
9. nov 2012

@mates777 baby ste neuveritelne. sko viete cloveks podrzst nsd vodou....dakujem vam vsetkym....dufam ze raz vam to opltaim a osobne VAM PODAKUJEM

azzura
9. nov 2012

@janap76 vsak to je uz je jedno, mas po boku svojko praveho

janap76
9. nov 2012

@azzura no a jak som to tablo našla, bolo vo výklade veľkého obchodného domu ...tak som išla za predavačkou a povedala som jej že som prišla pre tablo tej triedy .... a ona mi že ....ale vy nie ste s tej triedy, tak prečo ho chcete zobrať .... v duchu som od strach odpadávala ... ale na tetu som vyvalila že oni sú na ŠKOLSKOM VÝLETE a preto poslali mňa...teta kukala premeriavala si ma ...tvarila som sa akoby som sa včera narodila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 musím ísť cikať ...sekundu 😀 😀 😀 😀 😀

mates777
9. nov 2012

@azzura a hlavne nerumadzgaj....urcite smoklis....potom nevidis na klavesnicu a vynechavas pismenka.... 😀

gelinka75
9. nov 2012

@janap76 pribeh na pokracovanie 😀 😀 😀 😀

mates777
9. nov 2012

@janap76 ja sa pocuram z tebaaaaaaaaaaaaa 😀

azzura
9. nov 2012

@janap76 to by som do teba nepovedla , klobuk dole si uzasna o odvazna baba 😀

azzura
9. nov 2012

@mates777 si ma odhalila, nejak nejde zastavit smoklenie....asi i chyba mm ktory by ma spacifikoval, takto dopadne zena ked je sama 😲 😲 😀

mates777
9. nov 2012

@azzura ja ti dam sama...ty si videla fotku co som ti poslala???? eeej ved ty este budes s laskouu spomiiiiinat na tieto chvilky samoty ked si mala cas len a len pore seba 😀

janap76
9. nov 2012

@azzura teta mi uverila povedala že nech ho kľudne beriem ale že ho neunesiem.... tak s tým som nerátala ...išla som pred obchoďák ....a čakala som na prvého známeho aby mi pomohol...a predstav si išiel akurát jeho kámoš !!!!

mates777
9. nov 2012

@janap76 a?????????????????????? on mu to nepovedal??????

janap76
9. nov 2012

@azzura 😀 a ja krava strelená som hodila na neho úsmevček a hovorím...prosím ťa nepomohol by si mi niečo odniesť ? a on že jasné 😀 😀 😀 😀 😀 ale žo čo, to som mu nepovedala 😀 😀 😀 😀 šak by mi nepomohol !!! 😎 😎 😎 ja som cez to prehodila nejakú plachtu ....baby pamätajte na také akcie musí byť človek pripravený ... 😀 😀 😀 😀 chytili sme to pod pazuchy a vychádzali z toho obchoďáku ...inak na hlavnej ulici ....mne tak lepilo že ma uvidí ON....prepadla by som sa do GRÓNSKA !!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
9. nov 2012

@azzura 😀 😀 😀 😀 😀 a po pár krokoch hovorím tomu kamošovi ...radšej utekajme 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
9. nov 2012

@azzura a on že prečo ??? 😀 😀 😀 😀 no lebo sme práve ukradli Peťove tablo... 😀 😀 😀 😀 😀 baby keby ste videli ako utekal 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale ja som mala fotku 😀 😀 😀 😀 asi by som si mala začať písať s dnešnou Evkou 🙂 🙂 🙂 🙂 domov som prišla zo zakrvavenými rukami ale šťastná ako NIKTO ...mama skoro odpadla .... ten kámoš ma nikdy nebonzol, šak bol spolupáchateľ 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ja sa za to strašne hanbím .... dnes by som to už neurobila, no ale strelená puberťáčka ....mama hovorí že bola šťastná že nerobím horšie veci ...tak a to je všetko .....ozaj a nikdy sme spolu nechodili, iba raz ...jediný raz sme spolu tancovali slaďák 😉 😉 😉 😉 pekne slušne ...a s úsmevom si na to sem tam spomeniem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 tak dúfam že som vás trošku rozptýlila 😉

janap76
9. nov 2012

teraz sa bojím počítať čo ste mi napísali...aby ste ma nedarovali Evke !!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
9. nov 2012

@azzura moja zlatá Monika 🙂 🙂 🙂 mi si dávame navzajom ...všetky ... a ja myslím že sa stretneme raz aj osobne 🙂 🙂 🙂 🙂 veď čoby nie 🙂 🙂 🙂

janap76
9. nov 2012

@azzura nepodarilo sa mi to ....škoda ...som ťa tak chcela tu 😉 😉 😉 😉 neviem ...no fakt neviem čo povedať aby som ti rozfúkala mraky... zavolám tvojmu mm ? nech šupa k tebe domov ? 😀 😀 😀 😀

azzura
9. nov 2012

@janap76 januska neboj evke ta nedarujeme. doteraz som fnukala mm a idem mu robit makove slize 😀

azzura
9. nov 2012

paaa mm je uz doma, uz som mu fnukala

mates777
9. nov 2012

@janap76 juuuuuuuj ty si ciislo, ale to nie si samaaaaa...ale riadne som sa zasmiala....som sa normalne ze ponahlala domov na PC aby som si docitala tvoj pribej z mlaaadiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀
inak kde su dnes vsetky zienky????

deculko
9. nov 2012

@janap76 mna si istotne rozosmiala...🙂)) aj si mi zlepsila teraz naladu tvojim pribehom🙂) hoci som vam tuna teraz do temy vliezla....snad nevadi🙂)) pekny vikend🙂

gelinka75
9. nov 2012

@mates777 ja tu bola som v obchode kuk mamu a teraz som prisla 🙂

gelinka75
9. nov 2012

@janap76 hello kukala som doma ten recept od svokry a to je taky isty ako co som ti pridala link 250g muky, 250g hery, 250g tvarohu, 2CL soli, na potretie vajce, plus ja davam prasok do peciva, to tak zlahci to cesto

janap76
9. nov 2012

@mates777 jak dobre že sa vieme navzájom rozosmievať 🙂 🙂 🙂 ja neviem kde je naša SVETLICA ....v preklade lubanka ...nekukáš panelák ?

janap76
9. nov 2012

@gelinka75 Angelika moja, ďakujem a vyskúšam 🙂 🙂 🙂

janap76
9. nov 2012

@deculko 🙂 🙂 🙂 jasné že nevadí 🙂 🙂 🙂 aj tebe pekný víkend 🙂

mates777
9. nov 2012

@janap76 kukam panelaaaaaaaak, preco sa pytas????

mates777
9. nov 2012

@gelinka75 aj ja som tu, len sa nejako mocem a nic....bohes ja by som len jedla...vsetko dobieham a tie kila idu hore a hore...uz zacinam byt z toho poriadne nervnaaaaaa 😀