Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@klaudia001 test som si robila ked som mala tie krce a potom aj v nedelu ale kedže ciarka mizla tak to viem že to bol pregnyl
čaute baby! tak som dorazila z CAR... už som začala... práve som sa nadopovala prvým liekom estrimaxu, takže som zvedavá, kedy sa objavia prvé problémy 😠 😠 na ultrazvuku bolo všetko o.k., ďalší mám o týždeň v stredu... takže predpokladám, že cca 29.11. by mal byť prenos...celú cestu na kliniku som preplakala a presťažovala sa, že načo tam vlastne idem... že ani neviem, čo ja vlastne chcem resp. či to vôbec chcem... asi potrebujem konzultáciu u psychológa... alebo je to už na psychiatra? 😕 😕 😕
@azzura tebe by asi trebalo riadne naložiť na zadok... 😝 čo na ňom nesedíš doma, ale trepeš sa do práce a tam sa rozčuľuješ? mm mal pravdu, keď sa s tebou povadil... súhlasím s ním, ale zasa na druhej strane si týždeň bola doma, takže mali dosť času, aby sa uhniezdili. chúďatká... také malé a už pracujúca trieda 😀 😀 😀
@lubanka moja zlatá Lubanka 🙂 prečítala som, čo si napísala, idú mi slzy do očí...ani za mak som toho neabsolvovala čo ty, ale úplne ťa chápem ... nevzdávaj sa ... a rozhodni tak ako budeš ty potrebovať ... my ťa budeme mať radi nech sa rozhodneš akokoľvek 😉 🙂 😉 🙂 a netreba ti psychiatra... čo ho chceš priviesť na psychiatriu ??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🤐
@lubanka 😀 😀 som trokar, vsak nech si detusiky na mamu despotu zvykaju 😀 . Pretože mi uz doma totalne drbalo, bola som zla a vsetci sme na seba kricali a ja som to vzdy skoncila placom a že idem k nasim domov 😠 total psycho som, vsak uvidime co bude dalej, doma možem ostat kedykolvek, poslem sefke sms. A kebyže vo stvrtok ma prekvapia tak potom ostanem doma.
Baby stimulujuce budte v klude 😀 😀
jaaaj, tak vas mam rada....ale tak sa strasne bojim stvrtku, že kebyže možem tak idem dovtedy hybernovat
konečne som sa napapkala... 😀 bola som hladná jak túlavý pes... dala som si kuracie mäsko zapečené s mrkvičkou, hráškom, karfiolikom... a k tomu ľadový šalátik. mňam 😝 a teraz si asi idem k susedke (švagrinka) na kávičku, kúpili nový presovar, tak som zvedavá aké latté mi vyčaruje 😀 keď už mám dnes to voľno, tak nech sa flákam ako h.vno 😀 😀 😀 😝 (pardón za výraz, ale sa mi zarýmovalo 😀 😀 😀 )

@gelinka75 a tvoja mrcha čo ?