Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@klaudia001 máš pravdu... v sobotu som síce chcela začať umývať okná, ale pre istotu (ja som vedela, že mi to napíšeš, aby som to nerobila 😀 😀 😀 ) som neumyla ani jedno 😀 😀 😀 a skonštatovala som, že umyjem iba v kuchyni, obývačke a jedálni ( tam mám záclony, tak musím, lebo chcem meniť), troška vyleštím nábytok, vymením prestieranie (vianočné) a "Astalavista baby" 😀 😀 😀 ešte som si robila srandu z mm, že keď si urobí stromček, tak ho bude mať, ak nie, tak mne postačí aj naša obrovská palma 😀 😀 😀 šak strom ako strom 😝 😀
Ahojte dievčatá, som nováčik na koníkovi a zároveň našla som si tému, ktorá mi sedí ako uliata.
Volám sa Alica ale volajú ma Štetka (kvôli mojím nepoddajným vlasom). 2x rozvedená, momentálne žijem s partnerom a snažíme sa o bábo, žial akosi neúspešne. Mám po 35-ke, môj gynekolog mi odporúčil, nech ešte ďalej skúšam prirodzene, ale ja už zvážujem CAR, vzhľadom aj na moje diagnózy a vek.
@klaudia001 ahoj, ja som ešte tiež pred umelým, ale asi sa tomu nevyhnem, lebo prirodzene to nejde. Ako dlho sa už pokúšaš?
uz som tu davno nebola ako pozeram je vas tu hojne, kazdej,co zacala bojovat alebo sa chysta drzim palce, dievcata drzte sa, my uz mame 3 mesiace🙂))))))))))))))
@alyca vitaj medzi nami "mladicami" 😀 😀 sama neviem v čom je problém 😖 lekári mi tvrdia, že je všetko v absolútnom poriadku, ale že nám s manželom chýba šťastie (väčší dríst som hádam nepočula 😠 ) presne pred týždňom som sa pýtala svojho gynďáka, či sa neženiem do tehotenstva úplne zbytočne, že si aj tak myslím, že nie som schopná donosiť dieťa... vyvalil na mňa oči a opýtal sa ma, odkiaľ som na to prišla 😕 že počas tehotenstva potrebujem pichať fraxiparín (injekcie na riedenie krvi, zistili mi zdvojený zmutovaný gén 😖 ), to isté mi povedali aj lekári, ktorí boli pri mojom pôrode a to mi povedala aj moja hematologička... že má veľa pacientok, ktoré potrácali a keď im začali podávať fraxík, tak riadne donosili... ale aká je v skutočnosti pravda... 😕 😨 ťažko povedať, každé moje tehotenstvo prebiehalo inak, ale to je na veľmi dlhé rozprávanie a mne sa už v podstate ani nechce vracať do zadu... už žijem iba dneškom a budúcnosťou, ktorá bude verím už iba ružová 😵 😉
ak sa ťa môžem opýtať (dúfam, že sa nenahneváš) prečo si sa 2x rozviedla? a s predchádzajúcimi partnermi ste nemali alebo nechceli bábo?(ak nechceš, neodpovedaj, v žiadnom prípade nechcem byť dotieravá, drzá, ale tu sme si zvykli opýtať sa na čokoľvek a všetky berieme všetko viac menej "športovo" 😉 )
halllóooooo, je tu niekto????
@lubanka kľudne sa ma opýtaj na čokoľvek. Prvýkrát som sa vydávala ako 17-ročná............áno, čítaš dobre 🙂. Ex odišiel do zahraničia a už sa nevrátil. 2x som sa vydávala ako 27 ročná, žiaľ po roku bol rozvod, nebolo to veľmi šťastne manželstvo. 3x už radšej neplánujem 🙂 O dieťa sa snažíme tak 2,5 roka. Prvý rok to bolo také, že som sa ani nepozorovala, potom som začala sledovať hlien, teplotu, chodila na gyndu, žiaľ.............
Ako tak som čítala nejaké Vaše príspevky, ste tu fajne partia .-))
@alyca fúúú 😕 17ročná? šikovnica 😉 ja som v tom období odložila badmintonové rakety 😀 a začala chodiť na didžinu 😀 😀 ešte že po tých nevydarených vzťahoch si už konečne našla niekoho, kto za to stojí 😉 ale vieš, na dobré sa dlho čaká... ja takto čakám na bábo... už xxxx rokov (ani nepíšem, lebo sa to až zle číta 😀 ) neboj sa, nie nadarmo sa vraví, že do tretice všetko najlepšie... s tretím chlapom do konca tretieho roku snaženia tri detí budú 😉 😵
@lubanka no vieš moja, mladosť - pochabosť. V škole sa mi učiť nechcelo, len za chlapcami som behala. Ajajáááájjj, ja som s discami začala už v 14 rokoch. Moja, čo si zaspala dobu, že v 17 si začínala 🙂))))). Teraz mám veľmi dobrého chlapca, resp. chlapa, bo 40-ka na krku. Tiež má za sebou 2 rozvody. Obaja sme našli šťastie až v pokročilejšom veku ☹
@alyca 😀 😀 😀 ja som bola také "opozdené" dieťa 😀 😀 😀 prvého fjarera ( 😀 ) som mala v 19r. a aj to som dostala od mamy preplesk (ale taký, že stena mi skoro dala druhý), že najprv výška a až potom frajer... tak som poslúchla (ale len na oko 😝 ) výška, práca v zahraničí, návrat domov, zamestnala som sa vo firme a zbalila šéfovho syna 😀 😀 😀 vydávala som sa v 27r (ako ty druhý krát) manžel mal už 31r 😉 dnes mám už 35r. a manžel 39r. 😉 😵

joooj baby Vy tuna šetky beriete nejaké prášky, injekcie, stimulácie......držím Vám palčeky ! 🙂 nebudem Vám tuna písat, že viem aké to je, ked viem prd 😔 , neviem aké to je brat lieky a pichat si injekcie, ale musí to byt riadna zaberačka ☹ , no čo každá si ideme po miminko iným spôsobom , no neeeeeee, jedna normal keksík, jedna keksík so striekačkou, niektorej sa to šetko udeje mimo tela a potom sa do len šupne dovnutra.....sorry ale treba aj nadhlad mat 😉
idem robit palacinky, lebo už mi z čítania nemeckej literatury hrabká a podvečer budem robit venček na dvere, z vnutra 😉 a predvianočná atmosféra už je u nás v plnej paráde / už ide reklama s vianočným kamionom coca cola a reklama na kofolu s divou sviňkou v lese /
a lubankaaaaa čítala som skorej od teba príspevok ohladom vianoc, šak načo sa tak otročíš ??? potom si to nemáš šancu užit, okna sa umývaju ked su špinavé priebežne a neee pred vianocami šetko urobit a stresovat......toto som moju mamku odnaučila 😀 😀 😀 , lebo 2 mesiace pred vianocami ešte ked som bývala doma s našimi, tak stres, panika, uápratovanie vo velkom štýle, vždy mamka prechladla pri pucovaní okien, a k čomu to je dobreeeeee ??? k ničomu.....tak tento rok nechaj okna oknami a vychutnávaj si tu vianočnu atmosféru.
Ja to tak cítim každý rok a je jednoooo či mám 35 alebo som mala 20m, stále to mám rovnakooooo, mením sa na také dievčatko čo mu svietia očká pri tom ked pozoruje z okna ako padá sneh, ako rozvoniavaju vianočné koláčiky, ako s tatkom hrám vianočnu partiu dámy, ako sa s mojím držím za ruku ked kukáme vianočné rozprávky.....a teším sa moc ked budem mat vlastné bábenko, to bude ešte krajšie 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
tááák aaaahojteeeee 😵