icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

alyca
12. nov 2012

Kočky budem ja končiť. Môj starý ma už zase pripomienky, že aký nový čet som objavila zase, už mu vadí aj to, že chodím na pokec a iné čety. Ale to, že on za celý deň povie 2 vety, tak to mu nevadí. Je to taký mumo niekedy, ale aj tak ho mám rada. Majte sa girls.

alyca
12. nov 2012

@gelinka75 tak ja som bola už aj v 14-tich dosť vyspelá, a čo budem čakať, ne? Ale v zivote som to veľmi nedotiahla, moja najvyššia pozícia bola predávačka v Kauflande. Výšku som ani neštudovala, so 4-kami na strednej ťažko. Moji dvaja súrodenci si aj doktoráturu urobili. Rodičia- matka robila vedúcu v poisťovni a táto robil šéfa v jednej menšej firme, tak asi som aj černou ovcou rodiny 🙂

lubanka
12. nov 2012

@alyca maj sa 😉 aj ja budem končiť, o chvíľu začína Panelák...idem si nachystať baseballku, dnes tam bude bitka o Masláka... zatiaľ sme tri, takže mám šancu, že vyhrám... lebo také fiťfiriťky sú tam... 😀 😝

gelinka75
12. nov 2012

@lubanka dobre si carovala, bola som kuk a uz je na ceste 😀 😀 😀 😀 do rana je tu

lubanka
12. nov 2012

@gelinka75 😉 cha! bububu... pozor na mňa! 😝 😀 a nepovedala som ti minule, že čaká na mňa? 😝 😀

gelinka75
12. nov 2012

@lubanka nooo 😀 skoda, ze si nepostrasila skor..aby sme islo rovnako 😝 😀

lubanka
12. nov 2012

@gelinka75 mala som to tak naplánované 😀 😝 , ale môj gyndoš to zbabral... pichol mi tú prirýchlu vyvolávačku 😀 ...tak mrcha došla o 2dni skôr ako tebe 😉 nevadí, hlavne, že už došla 😵 takto o rok - po pôrode si dáme rande s mrchami 😀 😉

janap76
12. nov 2012

@alyca ahoj Alica 🙂 vitaj medzi SVETLICAMI @lubanka šak aby si nezabudla Lubanka že okrem mladíc sme aj SVETLICE...ti pripomínam...takže Alicka, nech ti je medzi nami dobre a zajtra popíšeme viac, dnes som už idem aj ja do hajan 🙂

janap76
12. nov 2012

dobrú noc babenky 🙂 zajtra idem na masáž !!! HURÁÁÁ 😉

klaudia001
13. nov 2012

@alyca ahoj ahoj štetka 😲 😲 😲 😀 😀 😀 noo pjekná prezývka 😀 😀 😀 😀 / dufam že sas nenahnevala /, ja sa nechystám na umelé oplodnenie, skušame len málinko, teraz pôjdeme do 5 cyklu skušania....tak si dávame ešte čas 😉 , nooo stihla si toho neurekom, a dredy sa mi lubia a moc, ale ja nemám na to vlásky 😲 😲 😲 , nejak nás tu pribuda, tak vitaj v klube baba 😉

azzura
13. nov 2012

@mo77 ahojteeeeeeeeeeee, pozdrav Riška 😉

klaudia001
13. nov 2012

@azzura Monika ahoj a cítiš sa už lepšie ? krče už nemáš ? nemala by si viacej poležkávat ? vyser sa na celu robotu......tá ti neutečie...... 😉

klaudia001
13. nov 2012

14.12. Trenčín, Mierové námestie, coca cola kamion, pujdeme , veru tam pujdeme, aaaaaaaach i love christmaaaaaaas 😵

azzura
13. nov 2012

@klaudia001 ahojko, som ok.....neboj v robote sedim na zadku a idem akurat na WC a urobit si caj 😉 , dufam že dnes
@gelinka75 dostane moju mrchu lebo ja mam dnes termin 😀 😀

klaudia001
13. nov 2012

@azzura ouki douki, hlavne žiadne prudké pohyby a dvíhanie tažkého , ozaj Monči chcem sa Ta opýtat, Janka Ti písala, že by si nemala pit kávu a to prečo ? tehotné nesmu kávu ? noooo tak vidíš, možno krče si mala preto, lebo si mala dostat mrchu, niektoré tehu to takto maju, v čase očakávanej mrchy maju krče aj slabé špinenie .....ser na prácu , aj ked si tam 😉 a pekne oddychuj s čajíčkom.....čítala som, že tehu môžu len ovocné čaje....žiadne zelené čaje ani čierny čaj....tak len ovocné pi , oukej 😉

azzura
13. nov 2012

@klaudia001 klaudi ale ja nepijem vobec kavu, je ju nemusim, ale milujem jej vonu..... 😀 😀 . Neviem preco tehu nemozu kavu, ale asi pre kofein. Okej mami, v poslednej dobe sa mi nejak množia mami 😀 😀 😀 😀 😀

klaudia001
13. nov 2012

@azzura to preto lebo Ta tu máme radi 😵 / všetky navzájom sa nejako rešpektujeme, aj ked sa nepoznáme /

azzura
13. nov 2012

@klaudia001 ja viem a strasne si to vazim a som rada že sme sa tu takto pekne dali dokopy 🙂 🙂 pocuj ty si kolky DC?

gelinka75
13. nov 2012

@azzura no vcera uz ruzovelo a teraz nic, uz som nasr.ata 😠 😠 😠

klaudia001
13. nov 2012

@gelinka75 už sa Ti pomaly spušta mrchana ....

klaudia001
13. nov 2012

@azzura ale čo jaaaaaa, na teba teraz šetky čakáme..... 😵 😵 😵 😵 😵 že dvojky 😵 😵 😵 😵 😵

gelinka75
13. nov 2012

@klaudia001 uz sa spusta len pomaly ako slimak 🤐

gelinka75
13. nov 2012

@azzura ked dojde naplno tak vo stvrtok chcem ist do centra kedy ides?

azzura
13. nov 2012

@gelinka75 ma štve ta tvoja mrcha, povedz jej to 😠 😠 😠 😠

azzura
13. nov 2012

@gelinka75 rano idem na krv, ciže cca okolo 8 hod by som tam mala byt, podla toho ako stihnem trolejak

azzura
13. nov 2012

@klaudia001 len aby ste necakali zbytocne cokolvek, ale fuuj zle myslienky

gelinka75
13. nov 2012

@azzura sak uz som robila aj brusaky, pila som cervene, pustala som horuce na krize.. 😀 dnes uz asi dojde, vyzera to zatial tak, len ja som zvyknuta, ze hned a zadne taketo natahovacky, ja chcem ist skoro z domu, lebo raz som nestihala kvoli zapche na dialnici tak neviem kedy dorazim

klaudia001
13. nov 2012

@azzura zas ?? a teraz povinne usmev a veselost ! a pome....

https://www.youtube.com/watch?v=XYSB3eJ-u0A

no krásne to je, ja som tak štastná / jak málo mne stačí ku štastiu / 😵 😵 😵 😵 😵 😵 vo vianočnom čase je zo mna mladunká slečna 😵 😵 😵 😵

azzura
13. nov 2012

@gelinka75 dnes ja citim brucho, tak jemne mrchovsky 😒 dnes som bola rano aj 3x na wc co je znak tiež mrchz 😒 , vsak ta možem počkat, bud ty mna alebo ja teba 😉

azzura
13. nov 2012

@klaudia001 ja neznasam akekolvek sviatky, kebyže je na mne ano stromcek nemame, ale zas uplne zboznujem likvidovat vianocne ozdoby 😀 😀