Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 tak ja som bola už aj v 14-tich dosť vyspelá, a čo budem čakať, ne? Ale v zivote som to veľmi nedotiahla, moja najvyššia pozícia bola predávačka v Kauflande. Výšku som ani neštudovala, so 4-kami na strednej ťažko. Moji dvaja súrodenci si aj doktoráturu urobili. Rodičia- matka robila vedúcu v poisťovni a táto robil šéfa v jednej menšej firme, tak asi som aj černou ovcou rodiny 🙂
dobrú noc babenky 🙂 zajtra idem na masáž !!! HURÁÁÁ 😉
@alyca ahoj ahoj štetka 😲 😲 😲 😀 😀 😀 noo pjekná prezývka 😀 😀 😀 😀 / dufam že sas nenahnevala /, ja sa nechystám na umelé oplodnenie, skušame len málinko, teraz pôjdeme do 5 cyklu skušania....tak si dávame ešte čas 😉 , nooo stihla si toho neurekom, a dredy sa mi lubia a moc, ale ja nemám na to vlásky 😲 😲 😲 , nejak nás tu pribuda, tak vitaj v klube baba 😉
@azzura Monika ahoj a cítiš sa už lepšie ? krče už nemáš ? nemala by si viacej poležkávat ? vyser sa na celu robotu......tá ti neutečie...... 😉
14.12. Trenčín, Mierové námestie, coca cola kamion, pujdeme , veru tam pujdeme, aaaaaaaach i love christmaaaaaaas 😵
@klaudia001 ahojko, som ok.....neboj v robote sedim na zadku a idem akurat na WC a urobit si caj 😉 , dufam že dnes
@gelinka75 dostane moju mrchu lebo ja mam dnes termin 😀 😀
@azzura ouki douki, hlavne žiadne prudké pohyby a dvíhanie tažkého , ozaj Monči chcem sa Ta opýtat, Janka Ti písala, že by si nemala pit kávu a to prečo ? tehotné nesmu kávu ? noooo tak vidíš, možno krče si mala preto, lebo si mala dostat mrchu, niektoré tehu to takto maju, v čase očakávanej mrchy maju krče aj slabé špinenie .....ser na prácu , aj ked si tam 😉 a pekne oddychuj s čajíčkom.....čítala som, že tehu môžu len ovocné čaje....žiadne zelené čaje ani čierny čaj....tak len ovocné pi , oukej 😉
@klaudia001 klaudi ale ja nepijem vobec kavu, je ju nemusim, ale milujem jej vonu..... 😀 😀 . Neviem preco tehu nemozu kavu, ale asi pre kofein. Okej mami, v poslednej dobe sa mi nejak množia mami 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura to preto lebo Ta tu máme radi 😵 / všetky navzájom sa nejako rešpektujeme, aj ked sa nepoznáme /
@klaudia001 ja viem a strasne si to vazim a som rada že sme sa tu takto pekne dali dokopy 🙂 🙂 pocuj ty si kolky DC?
@gelinka75 už sa Ti pomaly spušta mrchana ....
@azzura ale čo jaaaaaa, na teba teraz šetky čakáme..... 😵 😵 😵 😵 😵 že dvojky 😵 😵 😵 😵 😵
@klaudia001 uz sa spusta len pomaly ako slimak 🤐
@klaudia001 len aby ste necakali zbytocne cokolvek, ale fuuj zle myslienky
@azzura sak uz som robila aj brusaky, pila som cervene, pustala som horuce na krize.. 😀 dnes uz asi dojde, vyzera to zatial tak, len ja som zvyknuta, ze hned a zadne taketo natahovacky, ja chcem ist skoro z domu, lebo raz som nestihala kvoli zapche na dialnici tak neviem kedy dorazim
@azzura zas ?? a teraz povinne usmev a veselost ! a pome....
https://www.youtube.com/watch?v=XYSB3eJ-u0Ano krásne to je, ja som tak štastná / jak málo mne stačí ku štastiu / 😵 😵 😵 😵 😵 😵 vo vianočnom čase je zo mna mladunká slečna 😵 😵 😵 😵
@klaudia001 ja neznasam akekolvek sviatky, kebyže je na mne ano stromcek nemame, ale zas uplne zboznujem likvidovat vianocne ozdoby 😀 😀

Kočky budem ja končiť. Môj starý ma už zase pripomienky, že aký nový čet som objavila zase, už mu vadí aj to, že chodím na pokec a iné čety. Ale to, že on za celý deň povie 2 vety, tak to mu nevadí. Je to taký mumo niekedy, ale aj tak ho mám rada. Majte sa girls.