icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

klaudia001
13. nov 2012

@azzura ja to nechápem, no ale každá sme iná 😲

klaudia001
13. nov 2012

ouki douki, jdu koupit nejaký vianočný obrus, a vianočné prestieranie, naozajstné vianoce s mojím milovánkom v novom domčeku 😵 😵 😵 😵 😵 😵 och, ta láskaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵

papa baby

azzura
13. nov 2012

@klaudia001 paaa a pekne nakup 😉 😉

mates777
13. nov 2012

@alyca aj ja ta vitam Alica medzi nami mladicami 🙂

mates777
13. nov 2012

Dobre ranko zienky...

azzura
13. nov 2012

@mates777 dobreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mates777
13. nov 2012

@azzura kolky den si po IVF??? kdy mas ist na krv???

azzura
13. nov 2012

dnes som 8den, vo stvrtok.

mates777
13. nov 2012

@azzura a nelaka ta testovanie??? 😉

azzura
13. nov 2012

@mates777 laka, ale bojim sa, teraz uz viem že pregnyl v sebe nemam, nechcem vidiet belobu, asi si pockam na ortiel z krvy 😀

mates777
13. nov 2012

@azzura dobraaaaaaaa si....ja som nevydrzalaaaaa 😎 a 8 den uz boli // ☹

azzura
13. nov 2012

@mates777 ja som si na zaciatku robila len pre pregnyl. Vsak aj mna to laka, ale strach je vacsi po tych mojich krcoch.

a teraz kedy ides kam?

alyca
13. nov 2012

@janap76 nazdar Janička, dakujem za milé privítanie 🙂), ste tu super partia, asi rýchlo zapadnem 😀 😀

alyca
13. nov 2012

@mates777 😅 😅 😅

alyca
13. nov 2012

@azzura nazdárek Azzura, čítam, že si po ivf? Ja bych asi nevydržala a urobila si test 😀, držím paprče silno len jak sa dá.

alyca
13. nov 2012

Dievčatá a už sa podarilo niektorej z Vás otehotnieť za pomoci CAR??? 😖 😲
Tie CAR nie sú len lapače na peniaze?

azzura
13. nov 2012

@alyca cauko, som si ta dnes citala...no dievca mas pestru mladost 😀 😀 , ale zvladla, po vsetkych nezdaroch by si sa bala dalsieho 😉
Ja v 18 som dostala svoju prvu barbinu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

alyca
13. nov 2012

@azzura 😀 😀 😀 tak to súhlasím s Tebou, ja tak isto neznášam sviatky. Hlavne keď sa všetci pozberame u rodičov, moji bratia so švagrinami a s detiskami nespratnými a riešia len akí sú úspešní a úžasní a ja tam potom vyzniem jak taká posledná chudera do puče. 😀

azzura
13. nov 2012

@alyca u nas je taky zvyk že ja rychlo doma upracem, navarim a potom vecer ideme k nasim lebo mama ma meniny a na druhy den sa oslavuje vzdy každy rok u jedneho surodenca mojho mm, tento rok to pripada na nas, tak som uplne happy, lebo hostit 21 ludi 😒

Ozaj ako dlho sa snazite a mate daky problem ci si este nezistovala?

alyca
13. nov 2012

@azzura zatiaľ som chodila k svojmu gyndošovi, ten mi zistil PCO - ale to som aj tušila, lebo mám nepravidelný menzes. Dal mi clostil, nezabral. Potom som začala brat kadejaké kvapky - femi, hormeel, ........, macu, B-vitamíny, sarapis a ani neviem čo ešte všetko možné. Snažíme sa v podstate od kedy sa poznáme, t.j. cca 2,5 roka. Teraz zvážujem, že pôjdem do CAR, vzhľadom aj na môj vek. Ale neviem aké šance mám a pravdu povediac bojím sa aj neúspechu. Hovorím si síce, že plakať nebudem, že život je krásny aj bez detí, ale pravdu povediac neviem, či budem až taká silná, ako si sama nahováram. 😅
Vieš ja som v živote nikdy v ničom nevynikala, aj celý môj život stal za veľké ......... Ale keď som spoznala môjho drahého, nič iné si neprajem, len dať mu dieťa.

azzura
13. nov 2012

@alyca nevesaj hlavu a ver si. Ja som tiež cca od 34 chcela babo, lebo som nasla pana praveho ale do CAR som sa odhodlala až tento rok 2.8. a lutujem že som nesla skor, mi sme obaja ok a predsa sa nam nedari, mam za sebou 2.IUIcka nespesne a vela cyklov s clostilom a naplanovaným sexom, laparka, myom ..... tiež nie sme najmladsi ja 36 a mm 45. Proste treba skusit vsetky možnosti co sa ponukaju, aby si raz nelutovala a zvaldnes to ako kazda ina baba...hlavne o tom nehovor ludom, lebo to nepochopia co podstupujes 😉

alyca
13. nov 2012

@azzura ja to ani nikomu nehovorím, to sa môžem zdôveriť iba ľuďom čo majú rovnaké problémy. Moje kámošky a švagrine otehotnievajú ani neviem ako. A finančné je to ivf veľmi nákladné?

azzura
13. nov 2012

@alyca no ja som doteraz zaplatila 1098 Eur+este musim doplatit mrazacika, ale u kazdej je to individualne od poctu injekcii, ja som si aj dokupovavala....sa mi smiali ci si ich davam na chleba 🙂

gelinka75
13. nov 2012

babyyyyyyyy tak dnes 1DC jupiiiiiiiiiiiii kolka to radost 😀

mates777
13. nov 2012

@gelinka75 super, tesim sa s tebou...a teraz sup sup za azzurkou 😀

gelinka75
13. nov 2012

@mates777 no povedz neni ta @lubanka bosorka? 😝 😨

mates777
13. nov 2012

@gelinka75 ano jeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 idem ju prehovorit, aby mi vycarovala tehotenstvo 😀 @lubanka

gelinka75
13. nov 2012

@mates777 no skus, to by mohla aj mne a dalsim tu 😀

mates777
13. nov 2012

@gelinka75 no ved prave...mozno ani nevedela doteraz, ze ma takyto dar...@lubanka 😀

azzura
13. nov 2012

@gelinka75 jupi, takže k tebe dorazila moja mrcha, lebo ma prestalo boliet brucho ale zas sa citim ako opita 😀 😀 asik zmena pocasia, u nas je slunco krasne