Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
ouki douki, jdu koupit nejaký vianočný obrus, a vianočné prestieranie, naozajstné vianoce s mojím milovánkom v novom domčeku 😵 😵 😵 😵 😵 😵 och, ta láskaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵
papa baby
@klaudia001 paaa a pekne nakup 😉 😉
Dobre ranko zienky...
dnes som 8den, vo stvrtok.
Dievčatá a už sa podarilo niektorej z Vás otehotnieť za pomoci CAR??? 😖 😲
Tie CAR nie sú len lapače na peniaze?
@alyca u nas je taky zvyk že ja rychlo doma upracem, navarim a potom vecer ideme k nasim lebo mama ma meniny a na druhy den sa oslavuje vzdy každy rok u jedneho surodenca mojho mm, tento rok to pripada na nas, tak som uplne happy, lebo hostit 21 ludi 😒
Ozaj ako dlho sa snazite a mate daky problem ci si este nezistovala?
@azzura zatiaľ som chodila k svojmu gyndošovi, ten mi zistil PCO - ale to som aj tušila, lebo mám nepravidelný menzes. Dal mi clostil, nezabral. Potom som začala brat kadejaké kvapky - femi, hormeel, ........, macu, B-vitamíny, sarapis a ani neviem čo ešte všetko možné. Snažíme sa v podstate od kedy sa poznáme, t.j. cca 2,5 roka. Teraz zvážujem, že pôjdem do CAR, vzhľadom aj na môj vek. Ale neviem aké šance mám a pravdu povediac bojím sa aj neúspechu. Hovorím si síce, že plakať nebudem, že život je krásny aj bez detí, ale pravdu povediac neviem, či budem až taká silná, ako si sama nahováram. 😅
Vieš ja som v živote nikdy v ničom nevynikala, aj celý môj život stal za veľké ......... Ale keď som spoznala môjho drahého, nič iné si neprajem, len dať mu dieťa.
@alyca nevesaj hlavu a ver si. Ja som tiež cca od 34 chcela babo, lebo som nasla pana praveho ale do CAR som sa odhodlala až tento rok 2.8. a lutujem že som nesla skor, mi sme obaja ok a predsa sa nam nedari, mam za sebou 2.IUIcka nespesne a vela cyklov s clostilom a naplanovaným sexom, laparka, myom ..... tiež nie sme najmladsi ja 36 a mm 45. Proste treba skusit vsetky možnosti co sa ponukaju, aby si raz nelutovala a zvaldnes to ako kazda ina baba...hlavne o tom nehovor ludom, lebo to nepochopia co podstupujes 😉
babyyyyyyyy tak dnes 1DC jupiiiiiiiiiiiii kolka to radost 😀

@azzura ja to nechápem, no ale každá sme iná 😲