icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
13. nov 2012

@azzura ty budes tehu a nie opita 😀 😀

lubanka
13. nov 2012

prosím vás baby, kúpte už niekto tej klaudii ten kamión naložený colou ( 😀 😀 😀 😀 ) šak to sa už je nenormálne ( 😀 😉 )... kamion sem... kamion tam... čo má furt s tým kamiónom? 😕 ja som myslela, že to je pre deti 😕 😝 😀

azzura
13. nov 2012

@gelinka75 hahhaaa, ja som asi najkeptickejsia žena na MK, ja potrebujem cierno biely dokaz 🙂 to možu byt sproste hormony, ale už je lepsie, pijem vodu...sefka sa bala že ma picne na zem, ked ma zbadala ist od seba k nej 😀 😀 😀 😀

azzura
13. nov 2012

@lubanka vsak sa jej zložime na ten kamion, na né 😀 😀

lubanka
13. nov 2012

@mates777 😀 😀 😀 po poradí... teraz čarujem sebe, ale nedarí sa... sa musím na sebe zacvičiť a až tak vám, aby ste neskôr nereklamovali... 😀 😝

gelinka75
13. nov 2012

@azzura davaj na seba pozor, ja teda po vklade nepojdem do prace, kaslem na to 😉

azzura
13. nov 2012

@gelinka75 neboj, sedim na zadku. Mas pravdu, pekne budes domka a odpocivat a ja ta budem otravovat pismenkami 😀 😀

lubanka
13. nov 2012

@azzura na kamion sa zložme súhlasím, ale prvá jazda bude ku tebe, nech tebe naložím na zadok... načo chodíš do práce, keď to tak zle zvládaš a ktovie, či to nieje z toho, že si v tom a aby si niečo nedobabrala... čert ber dovolenku 😒 😉 ostaň ty len pekne doma, keď budeš mať výsledok aj tak ostaneš, lebo budeš musieť... 😝 😉 😀 jedine, že si prišla do práce, aby si zaučila novú, lebo na 3roky vypadnúť... to ťa samozrejme niekto musí zastúpiť 😝 😀

mates777
13. nov 2012

@lubanka neboj zlatko, my sme s tym stotoznene, ze reklamacie neprijmas 😀 tebe carujeme my , vsetky co sme tu
🙂
juuuuj, mat tak carovny prutik tak nas prosis, ze uz viacej nechces 😀

gelinka75
13. nov 2012

@azzura ty si niekedy videla ten kamion na vlastne oci nazivo? 😀

gelinka75
13. nov 2012

@lubanka otazka vyssie patrila tebe 😀

azzura
13. nov 2012

@lubanka už je mi ok, už by som aj kacat stromy mohla ist. možte dost ale iba ak na navstevyu a nie mi dat po holej 😀 😀 ja som hamblivka 😀 😀 . Neboj, setrim sa

azzura
13. nov 2012

@gelinka75 na však v dračiku maju kamiony 😀 😀 😀 😀 😀 @lubanka

mates777
13. nov 2012

zrusili mi foto ☹

azzura
13. nov 2012

@mates777 vsak som cakala že kedy sa to stane, musis mat len foto seba resp. s dietatom...ine nic, ja som mala kreslenu postavicku

gelinka75
13. nov 2012

je mi zle a brucho ma boli 🙄

janap76
13. nov 2012

@mates777 aj mňa zrušili 😠

azzura
13. nov 2012

@gelinka75 len si krasne uzi poslednu mrchu a pi alchemilku!!!

janap76
13. nov 2012

babenky babenky ...pomoooc 🙂 radu prosím ...no že som len 9DC a hlieniku som mala včera toľko, že som musela dať intímku ....a riadne ma bolelo brucho .... podľa mňa ešte nie som do šrotu...šak to bola ovulka, neee??? či čo ? 😕

azzura
13. nov 2012

@janap76 ako masaž??

janap76
13. nov 2012

@azzura som rada že sa cítiš dobre, a už nech je štvrtok...a ten kamión som v živote nevidela !!! len v reklame... 🙂

gelinka75
13. nov 2012

@azzura jaaj vidis zabudla som, idem si spravit 😀

azzura
13. nov 2012

@janap76 ja si myslim že to bola fakt ovulka, dufam že ste to využili 😀 😀 nepanikar, do žiadneho štrotu nie si, vymaž si toho lekara z hlavy...debil

janap76
13. nov 2012

@azzura veeeeľmi dobre, aj parafín bol fajn, len elektrika sa mi nepáčila 😉 ale masáž mňaaam 🙂

janap76
13. nov 2012

@azzura využili 😉 😉 😉 ale to bolo že ovulisko .... intenzita 3 ovulky dokopy....nechápem kde sa vzala ? žeby @lubanka ? 😉 😀 😀 😀

azzura
13. nov 2012

@janap76 neboj nejaky kamion by sme nasli 🙂

gelinka75
13. nov 2012

@janap76 @azzura @lubanka baby sa smejete z toho coca cola kamiona, je to naaaaaaaadhera ho vidiet, fakt som ostala prikovana za tym volantom, to bolo ako z rozpravky, take caro vianoc...neskutocne..fakt treba vidiet 😵 😵

janap76
13. nov 2012

@azzura ja sa skladám ale iba na hračkársky 😀 😀 😀 kamión 🙂

azzura
13. nov 2012

@gelinka75 no ved, este som ti pripomenula....je dobry na cyklus aj na sliznicu, tak ju pi 2x denne

azzura
13. nov 2012

@janap76 hmm, masaž by aj mne bodla...musim povedat mm, ale ten hned dostane chut na sex 😒