Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vy o voze a ja o koze.... to sa niekto volá euforia? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak nič... fajn sme si pokecali 😀 😀 😀 😀 😀 😀
neviem o com je tu rec, som zmetena 😀
babyyyyyyyyy, aj ja uz chceeeeeeeeeeeeeem.....toto cakanie ma ubija 😠
fúúúúú, idem sa odfarbiť 😀 😀 😀 ... že pozdravujem eufóriu 😉 super meno... asi prestanem pozerať Panelák, lebo sa začínam podobať na Karola 😝 😀
test mám doma, odkladám si...cca o 3týždne ho budem potrebovať 😉 ja zasa radšej otestujem, vyrevem sa doma v prípade neúspechu a keď mi sestrička oznámi, že zasa raz nesklamalo 😠 ... príjmem negatívnu správu s kľudom angličana...
baby to čo tu riešite ? šak som z toho jelen 😲 😲 😲 😲 😲 😲 , no budem to tuna mat s vami tažkéééééééé, bezhormonova rozumiet hormonovým, ale ja sa naučííííííím 😎
no po vklade budem ja a lubanka, tak to fakt tu budete mat s nami tazke 😀 😀 😀 😀
@klaudia001 klaudička, to ešte len začne byť zaujímavé... 😀 😀 😀 😀 keby si mala stavy, že už asi ničomu nerozumieš, tak nezabudni, že pravdepodobne tá, ktorá je v danej situácii normálna, si určite ty 😀 😀 😀 😀
baby idem sa balit a nazhaviť mojho "médaka" paaa zajtra
@gelinka75 + @lubanka to bude tažke hned 2 naraz odeprimovavat, ale ved na konci ma čaka že ukažete // 😀
@klaudia001 tebe tak bude z nas harasit, že ani hormony nebudes potrebovat 😉
ale aj zo svojho cyklu som jelen, dneska som 27 DC tuším, tento mesiac to nejako nesledujem a už som myslela, že som to dostala, na nohavičkách pár takých bledohnedých kvapiek / ráno ešte / , reku fajn monačátko nebude 😠 😠 😠 , reku nech to šlak trafí, ale zasa nič, neviem, fakt neviem, myslela som si, že ovuláciu som mala na 14-16 DC, tak nejako.....ale ked kukám ovu testy, tak ovulácia bola na 21 DC.....áno jednoznačne na 21 DC, neviem kde som vtedy kukala 😲 😲 😲 , no čo toto zasa má byt...kurník ked sa mi to má spustit , tak nech sa to spustí , už sem si dala aj alchemilku ráno, lebo som si myslela, že som 1 DC.......baby to telo si fakt s človekom robí čo chce, a to nepapám žiadne lieky nič.......len kys. listovu a občas si šupnem B-komplex. Nikedy som to takto nemala, vždy sa mi spustila mrcha okamžite, žiadne špinenie a tak....hned krv išla ..., rozčulená som z toho. už sem sa objednala k lekárovi , jak mi kázal, a teda menzes sa mi stratil. kurník šopa antilopa 😠 😠 😠 😠 😠
@klaudia001 no ja vravím, že my sme tu poprepájané... 😀 😝 jedna berie lieky, druhá priberá, tretej z toho šibe... mne meškala mrcha, pridala sa gelinka a teraz ty... kto je ďalší? 😀 😀 😀 o dva dni azzura zahlási, že je tehotná, no a my sa budeme "opičiť" po nej.... 😀 😀 😝
😀 😀 😀 hladali sme tuna, fakt hladali 😀 😀 😀 , ja sa chcem opičit po azzure 😀 😀
kurník už nech to dostanem , dám si večer červené vínko s mojím, aj tak viac jak 2 dc nevypijem, niekedy ani to neeee, ja to tak srskám aj hodinu 😀 😀 😀 , ked sme randili ešte, tak nezmárnil so mnou vela, lebo ja som sa vždycky hambila pred ním pit aj jest 😀 😀 😀 a potom som došla dom hladová 😀 😀 😀 a mamka, že vy ste neboli na večeri ? 😀 😀 😀 😀

@lubanka ja som pri stimulke bola ok, až po vklade som bola na nervy, resp ten tyzden co som bola doma...teraz dojdem taka unavena z prace, že najem sa a lahnem do postele pred telku a som rada že som a nie to ešte kricat a nervacit