icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
14. nov 2012

@mo77 ahoj, cierny caj obsahuje viac kofeinu ako kava 😉 je mozne, ze maly je preto taky aktivny..

azzura
14. nov 2012

dobre ranko

mattuliatko30
14. nov 2012

@azzura ahoj moja..ako sa máš???čo nové?..dlho som tu nebola....už sem nechodím... moc 😒 čo nové?...už si bola na zákroku?ako?..kedy uvidíme // čiaročky??? moc ti držím palčeky micka...ja už ani nemerám....proste nič..rezignovala som

azzura
14. nov 2012

@mattuliatko30 ahojko, ja už mam vsetko za sebou, akurat zajtra sa dozviem ortiel...idem na krv.
Moja ale už bolo načase to vyhodit z hlavy, nic neriesit, ked ma byt nieco bude aj bez toho, resp. si daj na tento rok už klud, uživaj si sviatky a potom buduci rok uvidis 😉

mates777
14. nov 2012

dobre ranko blaznive zienky 🙂

azzura
14. nov 2012

@mates777 🙂

mates777
14. nov 2012

@azzura ty sa nesmej , radsej povedz ako sa maju dnes azzurcatka nase???? 😀

janap76
14. nov 2012

@mo77 ďakujeme že si nám to tu dala 🙂 🙂 🙂 a z celého srdca BLAHOŽELÁM 🙂 🙂 🙂 🙂 nech ste obaja zdravý a darí sa Vám 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

azzura
14. nov 2012

@mates777 ich domcek je zas bolavy, akoby mala dost mrchana a dpmaca pani je z toho na nervy, dnes som zas vrcava

janap76
14. nov 2012

@mo77 určite sa o rok stretnem tu všetky, ale v inej téme 😉 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😀

janap76
14. nov 2012

🙂 🙂 Achojte 🙂 všetky 🙂 baby 🙂

mates777
14. nov 2012

@azzura pani domceka nemoze byt vrcava, ale usmievavaaaaaaaaaaa....pozri von oknom ako krasne svieti slniecko 🙂
a bolesti ako na mrchanu su uplne, ale ze uplne v poriadku...ja sa strasne tesiiiiiiiiim ako nam to tu zajtra vsetko rozkolajnicujes 😀

janap76
14. nov 2012

@azzura Monička tebe to musí výjsť aj keby neviem čo... na ten zajtrajšok všetky čakáme napäté ako guma v gatiach 😀 😀 😀 zajtra od 15.00 hod sedím pri PC a čakám aj keby neviem čo malo byť .... som z toho na nervy 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
14. nov 2012

že sa mi nechce už ani nemusím vravieť neee ??? @mates777 si aj dnes v tom so mnou ??? 😀 😀 😀 😀

mates777
14. nov 2012

@janap76 jasneeee 😀 😀 😀 😀

azzura
14. nov 2012

@mates777 ma irituju blbe stranky 😖 .
Hej slniecko citim, svieti na mna, milujem ten pocit.
Viem, zajtra už bude dobre, hlavne že bude už konec

mates777
14. nov 2012

@azzura jasne ze zajtra bude dobre....no v ziadnom pripade nebude koniec 😀
pre teba to prave bude ZACIATOK 😎

azzura
14. nov 2012

@janap76 vsak ked budem vediet tak hned sa ozvem. Nemusí, nič nemusí, mím len umrieť

azzura
14. nov 2012

@mates777 uvidime zajtra, podla toho sa dako zariadim

mates777
14. nov 2012

Mile zienky...momentalne hlavne @azzura precitajte si clanok, ktory Vam sem pripajam a slubte mi, ze uz si nikdy nebudeme hovorit ani nahlas ani po tisku, ze nam to nie je sudene...
Zamyslite sa a urcite zistitem ze vo vasom okoli su zeny, ktore maju zdrav. problemy s kadejakymi miommy a pod. a vela z nich je vystresovanych zo vztahu, alebo celkovo ma nejake problemy a je to nasledok nasej psychiky, ktora si s nami chce zametat tak, ako ona sama chce...
moj nazorny priklad sedi oproti mne v druhej kancelarii a je to moja naj kamoska...
dnes je rok, co jej zobrali maternicu....ma 33 rokov...krasna, mlada baba, ktora sa naozaj trapila pre svojho nepodareneho...teraz uz ex priatela...
od nej mam tento clanok a stale mi prizvukuje, ze uz nikdy nechce pocut slova z mojich ust ako napr. mne nie je sudene mat vlastne babo ☹
http://gnm.webnode.sk/news/psychosomaticke-suvi...
Tym som vam vsetkym chcela len poukazat na to, ze psychika je naozaj na prvom mieste!!!(dufam, ze ste ma pochopili ako to myslim)
Ja verim tomu, ze buduci rok, sa vsetky stretnemev uplne inej teme...😀

azzura
14. nov 2012

@mates777 peknééééééééééééééééé aje v tom kus pravdy

azzura
14. nov 2012

@mates777 už som v klude, sefka ma zamestnala. Inas s tym clankom mas pravdu, ked som bola na OPU, tak tam s namiležala mlada baba, 21 rocna bola si dat ostranit cystu a potom sa rozhovorila, lebo sa nas zacala pytat na umele oplodneie. A ja ze preco, ved si este mlada a ona, že od 15 chodi po lekaroch, odstranili jej jeden vajecnik a teraz jej hrozi aj druhy, lebo ho ma ciastocne poskodeny cystami a ked pride na kontroly tak sa jej doktor furt pyta ci nie je tehu alebo nechce byt tehu, a kedy si da zmrazit vajka, dokial su

janap76
14. nov 2012

@mates777 ja to beriem, podľa mňa za väčšinu chorob môže stres ... perfektný článo a mali by sme si ho pekne čítať namiesto modlitby a usmievať sa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 bude dobre 😉

janap76
14. nov 2012

@azzura Monička povedz že máš zajtra dovolenku 🙂 🙂 🙂 🙂 aj s @lubankou 🙂 🙂 🙂 ona si užíva 😉 😉 😉

azzura
14. nov 2012

@janap76 hmm, hej za vsetko može stres a tie potvory co sa nam spaciruju v mozgu a stale by chceli len pochybovat o vsetkom, i ked ty chces byt v pohode a klude

azzura
14. nov 2012

@janap76 zajtra mam priepustku, doobeda som v Ba, a ked pridem do prace tak sefka ma zastupitelstvo, takže zajtra bude pohoda v praci

mates777
14. nov 2012

@janap76 ano je to tak...stres je velky nepriatel...a vplyva aj na kvalitu vajicok...mne povedali v CAR po odbere, ze dalo sa vybrat, ale ze urcite je na nich podpisany stres, ze som urcite nebola v klude..a fakt som nebola (stras v praci a dost velky)
Od teraz vzdy, ked tu nejaka baba bude v strese a bude skepticka a pesimisticka hodim jej link na tento clanok...
lahko sa mi to vravi a vam kaze, ja som taka ista...ale uz som sa rozhodla, ze mojmu telu budem panom ja a nie moja psychika 😀

janap76
14. nov 2012

@azzura do BA ideš s mm či sama ?

janap76
14. nov 2012

@mates777 tak si budeme navzájom dookola točiť to isté 😉 😉 😉 no a ? hlavne že máme s kým 🙂 🙂 🙂 a je nám 100 x veselšie , no neee ? 🙂 🙂 🙂

janap76
14. nov 2012

@klaudia001 moja a ty sa v kuse drvíš tu literatúru ? šak ty už jaka budeš múdra ???? 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂