icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
14. nov 2012

@mates777 ja netvrdim, ze myom nemoze byt zo stresu, ale myomy a cysty su hormonalne zavisle a doslova ziju zo zenskych hormonov...podla mna tych faktorov vzniku moze byt viac okrem stresu aj strava, ta ma velky vplyv na fungovanie procesov tele a ak jeme prilis vela latok, s ktorymi si nevie poradit tak vznikaju rozne taketo anomalie

klaudia001
14. nov 2012

@janap76 zdravím všetky baby 😀 😀 😀 , urobila som si prestávku teraz, na niečo som sa dala, tak to musím dotiahnut do konca 😎 , teraz som čítala dobru knihu, zaujímavu, som mooc dobrá, recenzia z celej knihy urobená 😎 😎 .

Nooo Jani a prečo by nemohlo byt ? hm ? šak ovulácia neni pravidlom na 14 DC, moja kamoška ju má hned po menzese a teraz má 5 mesačné dievčatko, takže kludne si ju mohla mat ! ovu testy si nerobila ? šak si neviem kedy spomínala, že si si ich nakupila cez net.......

posielam fotečku, urobila som si prestávočku a umyla som si všetky pohárky na stopkách 😀 , jak málo stačí k radosti 😀

klaudia001
14. nov 2012

@gelinka75 sduhlasím gelinka, takéto veci su hormonálne.....tot moj názor

klaudia001
14. nov 2012
alyca
14. nov 2012

@lubanka zlatko a ked sa možem opýtať, aké máš Ty diagnózy, že si išla na ivf. Vidím, že aj predtým si mala maličkých, len si ich nedonosila. Ty asi budeš mať skôr problém s donosením ako s počatím. Cyklus máš pravidelný?
Napriek tomu, že si už toho zažila znášaš to priam hrdinsky.

alyca
14. nov 2012

@klaudia001 vidím, že u Vás sa hlavne pije 😅 😅 😅 😅 😅

klaudia001
14. nov 2012

a konečne som to dostala na čas 😉 , to asi tá alchemilka porobila, takéto cykly som mávala vždy, takže dneska som 2 DC , aj ked sa mohlo zadarit v monacu 😠 .

klaudia001
14. nov 2012

@alyca nie, ale ja som poumývala šetky poháre, som ich povyberala a poumývala 😀 , nejak mna to ukludnilo 😀

alyca
14. nov 2012

@azzura uha, tak aj také mladé bábenky môžu mať problémy 😢 , ja som svoje problémy stále pripisovala na starobu ☹
Milá Azzura, zajtra čakám od Teba dobrú správu, silno Ti držím paprčky, rozbehni to tu už prosím 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

klaudia001
14. nov 2012

@alyca ja som sa na toto totiž tešila ešte pred mesiacom, že ked budeme mat myčku, tak si šetky poháre na stopkách povyberám a poumývam 😀 , medzitým sme išli na dovču a po dovči prišiel stolár nám osadit myčku do kuch. linky 😀 😀 😀 po tuším mesiaci 😀

klaudia001
14. nov 2012

@azzura, tak ja Ti prajem zajtra , nech máš v krvičke hcg 1 000 000 000 000 000 000 😉 a potom čakám na testík s // k večeru sa sem prihlásim . Držím palce aj na nohách!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵

azzura
14. nov 2012

@janap76 samaaaaaaaaaaaaaaa vlacikom a potom trolejakom

azzura
14. nov 2012

@alyca to nezavisi už odo mna 🙂 . hej , v dnesnej dobe zacinaju mat problemy už mlade rocniky ☹

klaudia001
14. nov 2012

@janap76 ozaj Jani prečo nezájdeš na folikulometriu ? ja ked som bola, tak som mala pekné folíky okolo 20 mm, tak by si vedela, že kedy ovuluješ.... + aj test k tomu , to je taká poistka. Ja som sa objednala zasa na 13 DC a uvidím čo mi povie tentokrát, aké mám folíky.

azzura
14. nov 2012

@klaudia001 dakujem, až tak vela nieeeeeeeeeeeee, vsak nechcem futbalove muzstvo co roztlieskavacky. Fuuuu to co si vsetko strcila do umyvacky, co ste mali zur

klaudia001
14. nov 2012

@azzura 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 , jasne tolko pohárov sa u nás spotrebuje za bežný pracovný večer 😀 😀 😀 😀 😀 / ale vážne povyberala som z kuch. linky poháre a dala umyt, a dala ich naspátky, jaký mám z toho dobrý pocit 😝 /

azzura
14. nov 2012

@klaudia001 vsak povedz kde a donesiem aj moje 😀

klaudia001
14. nov 2012

@azzura noo čo ju máme funkčnu umývam šetko v nej 😀 , aj 3 x denne, teraz tam idem dat celý servis aj s príborom, nech aj to sa leskne jak psové gule 😀 😀 😀

azzura
14. nov 2012

@klaudia001 nie že tam daš aj zaclony 😀 😀 😀 ked už si taka činoroda

klaudia001
14. nov 2012

@azzura
@gelinka75
@janap76
@lubanka

baby brali ste niekedy clostilbegyt ? kamoške ho lekár predpísal , že má neskoršie ovuláciu ......mne čo to o tom popísala tuším aj mates777....máte s týmto liekom skusenosti ?

azzura
14. nov 2012

@klaudia001 aj ja som ich brala, a nasledne ked boli foliky dostatocne zrele tak mi pichol pregnyl aby praskli a potom nariadil sex, aj ked som sla na IUicka tak som ich brala

klaudia001
14. nov 2012

@azzura dakujem, toto jej napíšem

janap76
14. nov 2012

@klaudia001 Klaudi moja odpoveď na clostil je presne taká ako Azzurkina 🙂

janap76
14. nov 2012

@klaudia001 Klaudi moja, ja musím v prvom rade nájsť dobrého lekára, lebo TEN / ty vieš ktorý / ...k nemu už nechcem ísť a do BA to je ďaleko ... tak musím skúsiť Skalicu

klaudia001
14. nov 2012

@janap76 no tak šupom od neho preč, je fakt k ničomu !!!! aaaach bože ked si spomeniem, ked som tam bola naposledy tuším a auguste po tom čo sa mi stalo, tak jak mi povedal, že kyselinu listovu nejest, že to je v rukách božích.........moj pohlad a zdesenie, a so sa mi kukal sonom dovnutra, no celé zleeeeeeeeeee, neporadím Ti , neviem kto je na záhorí dobrý dr. gyn. v Moravskom Sv. Jáne je dobrý, mamka ho má, rodil aj mna aj bráchu, ale to by bolo pre teba daleko cestovat........dr. Havlík, a ovulačné testy si nerobíš ?

azzura
14. nov 2012

este 1 hod a 15min 😖

janap76
14. nov 2012

@azzura kráti sa ti to 🙂 🙂 🙂 ale asi pomaly čooo ???? bože, ako ty budeš spať ?

azzura
14. nov 2012

@janap76 paaaaa zajtra

lubanka
14. nov 2012

@alyca pýtala si sa aké mám diagnózy... moja diagnóza je zdvojený zmutovaný gén... v tehu potrebujem pichať fraxiparín. to mi zistili cca pred 3rokmi (sama som si začala zisťovať, čo ešte okrem toho, čo mi povedali lekári, môže byť ešte príčina mojich 2potratov...) 1tehotenstvo - mimomaternicové - robili mi prefuk vaječníkov, vraj sa to stáva, ak žena prekoná neliečený zápal, to spôsobí, že sa vytvorí zrast, ktorý pozastaví oplodnené vajíčko a to sa nestihne uhniezdiť v maternici, ale vo vajcovode... potom som 2xotehotnela...spontánne, ale plod sa prestal vyvíjať a sám odišiel... ale v tom čase som mala nenormálne stresové zamestnanie a obdobie, lekár povedal, že príčina bola buď pád alebo nárazovo prežitý veľký stres... keďže som ani v prvom ani v druhom prípade nespadla, ale zažívala také obdobie, že som zo stresov len plakala, triasla sa, po nociach nespala, skoro vôbec nič nejedla... stávalo sa, že prešli aj dva dni a ja som sa pozastavila, že kedy naposledy okrem kávy som v sebe niečo mala... a do toho som zistila, že som tehotná... no ako ináč to mohlo skončiť?viem, že to bol stres, lebo v tom období sa u mňa objavila astma a nejasná diagnóza na pľúcach (ktorá sa chvála Bohu včas podchytila)... v Hágoch mi potom vysvetlili, že stres pôsobí na človeka tak, že miesto, ktoré je v tele najslabšie... tak tam zaútočí... a zopár krát som aj odpadla... nasledovali vyšetrenia na neurológii, kde výsledkom bola diagnóza - vysoké poškodenie nervových svalov (tak mi to podal lekár)
rozprávam to všetko dosť zjednodušene... skrátene, lebo je to hrozne na dlhé rozprávanie, takže to možno nevyzneje jasne... ale proste ide o to, že tri krát to bola hrozne veľká smola, že to zakaždým tak blbo skončilo... lenže spôsobilo to, že ja už od vtedy stále čakám, kedy zasa potratím... a môj gyndoš povedal, že najlepšie bude podstúpiť IVF, kde to bude kontrolované od začiatku, vyberú sa tie najsilnejšie, najzdravšie... a aby som sa upokojila, že to bude sledované od začiatku a ja budem VEDIEŤ, že som v tom... no ale tým, že mi vložili dve embryjká a ja mám problém so zrážanlivosťou, je to veľký nápor a tak sa mi od začiatku tehotenstva tvorili veľké zrazeniny, ktoré ohrozovali nielen tehotenstvo, ale aj mňa (mohla som dostať infarkt alebo mozgovú príhodu)... v 13tt som bola hospitalizovaná, lebo som hrozne krvácala (vyšli zo mňa 2zrazeniny veľké ako dlaň, myslela som že som potratila) v nemocnici na ultrazvuku videli ešte 2ďalšie zrazeniny veľké cca 8cm, takže ležať, injekcie a lieky na ich vstrebanie... zrazeniny zmizli, pustili ma domov a viac zrazeniny neriešili a.... zrazeniny sa tvorili ďalej, ale na ultz ich už nevideli, lebo chlapci rástli a mali ich za hlavičkou... keď urobili sekciu, tak našli zrazeninu veľkú ako hlava...to vraj bola príčina predčasného pôrodu....
tak teraz som v skratke opísala, čo sa dialo... a aké mám diagnózy 😕 neviem.... lekári tvrdia, že nám s mm chýba šťastie a tými predošlými nevydarenými tehotenstvami sa u mňa vytvoril blok a kým ho neodstránim... tehu nebudem. a vraj ak aj áno... tak si sama niečo privodím... lebo podľa lekára je psychika neskutočne mocná čarodejka, že ani lekár a lieky nezmôžu nič ak nie je vôľa... viem, že je to sčasti tak, lebo si spomínam, že ja som celých 6mesiacov bojovala, aby som chlapcov mala a keď mi oznámili, že sa začínam otvárať, rozplakala som sa a mm povedala, že toto je koniec... a aj bol... ja som totálne rezignovala 😢 😠
fuj... zasa som sa dostala tam, kde som nechcela... preto nerada píšem o tom, čo mi vlastne je... lebo neviem, čo mi je, ani lekár to podľa mňa nevie, preto mi stále tvrdí, že sme s mm v poriadku, ale že nemáme šťastie... 😖 😠

lubanka
14. nov 2012

fuj, mne je tak zle z toho estrimaxu... a to mám ísť ku zubárovi... keď jeho dnes neoblinkám, tak už asi nikoho... mám žalúdok jak po opici a neskutočné bolesti hlavy... 😠 a klepem sa jak alkoholik... ☹