icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
16. nov 2012

@azzura hej lezim doma je mi fajn, len podbrusko dost tlaci, ale da sa to vydrzat

azzura
16. nov 2012

@gelinka75 jaj, moja.....mas ty ale smolu...som si myslela že to bude brnkačka, ked som videla tu babenku co jej to robili ☹ ale pichas dalej??? tak sa nevzdavaj...vajka nesmu byt nervozne 😀

gelinka75
16. nov 2012

@azzura ano dnes som pichla 300 davku 😉 o tyzden mam kontrolu, snad sa dobre chytia foliky moje, musim este vybavit interne, lebo mi to vybuchlo

azzura
16. nov 2012

@gelinka75 zvladnes vsetko, hlavne si ver a nebud skepticka...ber si so mna priklad, dopadnes ako ja...a to nechceme 😉

gelinka75
16. nov 2012

@azzura ani ty si nevedela byt pozitivna a po mne to chces?

janap76
16. nov 2012

@azzura 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😲 😲 😲 😲

janap76
16. nov 2012

@gelinka75 juuj chúďatko ..... tak my sme sa tu vážne dlho hľadali...hlavne nech máme všetko komplikované 🙂 🙂 som rada že si už doma a dúfajme že už bude iba lepšie a lepšie 😉 a chcela som ešte povedať že nechodím tu z nudy, ale tak ako si povedala, pre tú našu partiu 🙂 🙂 🙂 je mi tu dobre a niečo pozitívne mi to dáva 🙂 🙂 🙂 ...pekne ležkaj Angelika a oddychuj 🙂

gelinka75
16. nov 2012

@janap76 myslis, ze to klaudia myslela tak, ze uz sem nepride? 😕

janap76
16. nov 2012

@gelinka75 no ja neviem ale trochu mi to tak pripadalo ... šak akokeby sa s nami lúčila ...asi ju strepem 😀 😀 😀

gelinka75
16. nov 2012

@janap76 mozno dostala depku z toho co sme vcera rozoberali, ale zial to je realita ☹

azzura
16. nov 2012

@gelinka75 @gelinka75 hej, po tebe to chcem! Musis! Aj ja od dnes som si povedala že menim postoj k zivotu, proste musiš pre to vsetko urobit, musis.

azzura
16. nov 2012

@janap76 co sa hihneš 😕 😅 😨

gelinka75
16. nov 2012

@azzura citis sa aspon trocha lepsie? ako to zobral mm

azzura
16. nov 2012

@gelinka75 hej je mi lepsie. Hlavne ked sa dozvieš rozne suskandy v praci.
Dnes ma bolela hlava, tak som si dala pilulu a kolegyna ci možem, lebo ze som tehu a ja že aka tehu, no ved si bola min. tyzden v nemocnici v BA na umelom? A ja ze co vam sibe, no ale ved v kuse chodis do BA, ja ze ano lebo som zmenila gyndosa a robia mi vysetrenia a mam nalez, nad ktorým sa rozhoduju co s nim. Aj som rada že som o ne prisla, lebo by mali nalepku umelaci......ktovie co budu fakt riesiť ked pojdem na ten zakrok, asi to že som musela ist na potrat

azzura
16. nov 2012

@azzura a mm, ten to zobral zle......ale vecer sme mali spolocné plačky, kebyže ma dnes vidis mam oci ako orangutan 😀

gelinka75
16. nov 2012

@azzura uz to bude len lepsie, smutok postupne prejde...kiez by to bolo inak moja, vsetky sme ti to priali, bude to dobre, zivot ide dalej...

janap76
16. nov 2012

@azzura a nemožem ? 😅 😅 😅 😅 šak hihňaj so mnou 🙂 🙂 🙂 máme piatoček 🙂 🙂 🙂 a víkend pred sebou 🙂 🙂 🙂

gelinka75
16. nov 2012

@azzura no preto ja v praci nehovorim nic..hned davaju nalepku a teraz interne pojdem vybavit k obvodnej kam chodia pomaly vsetci znamy, dufam, ze bude mlcat

janap76
16. nov 2012

@azzura tie tvoje kolegyne mi zdvihli tlak 🙄 🙄 🙄 keby sa tak starali o seba 😠 ....práve myslím na to, koľko mojich známych má deti a vzťah s partnerom otrasný, my nemáme ZATIAĽ deti a máme doma láskavých mm 😉

azzura
16. nov 2012

@janap76 na možeš, ja dnes som v pohodicke, resp. snazim sa 😉

azzura
16. nov 2012

@gelinka75 aj ked by som nic nepovedala, ale by to hned dali dokopy z mojich priepustiek, lebo tam je peciatka centra 😀

azzura
16. nov 2012

@gelinka75
@janap76 pa babky, krasny vikend

klaudia001
16. nov 2012

no nedá mi to neprihlásit sa, akurát som dovozila polročnu slečnu susedy, potrebovala si pospat, lebo v noci stále malá plakala, krásne okaté bábenko 🙂 🙂 🙂
no ale ja tuna nemám nejako realizáciu, vy všetky už riešite umelé a tak, možno kebyže sa snažím už tak 2 -3 roky a nič, tak možno by mi táto stránka niečo priniesla....ale mne neprináša vôbec nič, no hej je tuna sranda, ale internetová sranda....ja na to moc neni som 🙂 , na netové veci a tak.....ja sem z času na čas nakuknem, len tak zo zvedavosti 😕 že čo a ako, ale už mna to tuna nebaví, prosím neberte to v zlom !!!!!!!! riešite si tu navzájom podobné problémy, tak to má byt, a v ostatných témach su zasa štandy 20 ročné ...... 😕 😀 😕 , tak tam sa mi nechce nič rozoberat......
no hlavne viem, že ten hlien je ovulčný a neni to z prechladnutia 😀 😀 😀
očkom Vám tuna pekne budem potichučky občas špehovat 😀 😉 🙂

a hlavne štastíčko priat 🙂 🙂 🙂 to ostatné už všetky máme 🙂 🙂 🙂
len to štastíčko už nam chýba, tak dufam, že som Vám to tuna objasnila, prečo nebudem priespievat svojími príspevkami denne, ako som to robila doteraz.

Klauduška 😀 😀 😀

papa

gelinka75
16. nov 2012

@klaudia001 hm vsak sem nemusis chodit ked nechces, nikto tu neni z donutenia, ked nemam cas tiez tu nie som, ale zato sa nebudem lucit a pisat tu ze ste len take a take .. urobila som si nazor 😉

janap76
16. nov 2012

@gelinka75 ako sa cítiš ?

gelinka75
16. nov 2012

@janap76 v pohodke, trocha boli brusko a hlava teda dost, to moze byt aj z tych stimulacnych liekov, dnes ich mam prvy den..

janap76
16. nov 2012

@gelinka75 a môžeš si drbnúť nejaký ibalgin ? teraz bol u nás stolár, chcela by som skriňu, tak som zvedavá aká bude cena 🙂 v stredu mi ovu test ukázal ovulku jak bejk 😀 😀 😀 ....aký bude u teba ďalší postup ?

gelinka75
16. nov 2012

@janap76 ano? tak to dufam. ze ste vyuzili 😀 a aku skrinu davas robit?
no teraz mam ist na kontrolu az buduci stvrtok, zatial kazdy den budem pichat uz stimulacne lieky a v pondelok chcem zbehnut zacat vybavovat predoperacne..dufam, ze poriesim, dnes som tam volala, ze potrebuju kartu od obvodaka, neviem naco, a este doporucenku, tu mam z GF, este funguju ako za sociku, ze treba od obvodaka, v BA spravia v pohode aj bez

janap76
16. nov 2012

@gelinka75 využili 😉 uvidíme či plodne 🙂 vstavanú skriňu, len to že tu mám málo miesta, šírka iba 1,80 😒 to nič bude ako bude .... ešte chcem dvere na schodište, aby sme boli viac oddelení od svokrovcov dole ....a to je atyp rozmer, tak som zvedavá, akú cenu zavalia 🙂 .... vieš ako som rozmýšľala nad tým vrchom že ho celý prerobíme, dostavíme a tak...tak nie, nebudeme do toho investovať, asi radšej sa poriešime inak....takže ideš 22.11 ? na predoperačné kartu od obvoďáka ? to som ešte nepočula ... a náladičku máš akú ?

gelinka75
16. nov 2012

@janap76 naladicku? mm mi spravil chleba vo vajci tak momentalne som na tom ok 😀 to poriesenie inak myslis, ze pojdete casom inam byvat? ak mozem odporucit fakt to tak spravte lebo to sama vies, ze to nikdy nebude ono..ja uz lutujem, ze sme tu tak dlho, len nato boli dovody, ze proste az teraz sa to podarilo...do domceka aj my mame planovane vstavane skrine do kazdej miestnosti, bude ich robit mm ako aj vsetko ostatne, on je stolar 😉