Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
o 14 hod, mm ma berie, lebo ide pre sestru do nemocky
Stres, hnev, strach a sklamanie vyvoláva v organizme produkciu kyseliny chlorovodíkovej –
preto trpia nervózni ľudia žalúdočnými problémami. Milovníci fitnesu zásobujú svoje telo
kyselinou mliečnou.
Pri trávení cukru sa vytvorí kyselina octová, kým káva a čierny čaj sú pre naše telo čistou
kyselinou (sú zdrojom tanínu a kyseliny chlorovodíkovej). Mäso a väčšina druhov syrov nás
“obdarúvajú” kyselinou sírovou a k. dusičnou. Zlúčenina kyseliny sírovej a dusičnej rozleptá i
zlato – z toho vidíme, aké agresívne sú niektoré kyseliny.
Dúfam dievčatá, že to neberiete ako nejakú reklamu, len podávam pomocnú ruku ako si udržať telo a dušu v pohode a v zdraví.
halooooo kde ste baby ? 🙂
ahojte žienky, mali ste niektorá z Vás chlorellu ? včera som to objednala cez net, máte skusenosti ?
@janap76 jasne, ze budes mat odvahu... 😉 preco by si nemala? ved si uz podpisala ziadost..tak to mas dobre rozmyslene ci nie? 🙂 tesim sa na vikend, neviem sa napolohovat na stolicke, najlepsie je ked sa opriem dozadu akoby do pololezma a brucho hore 😀 ale tak nemozem sediet stale
baby doki mal supis naladu a aj ma pohladil.
Dnes som zistila že fakt je vsetko o tom pozitivnom mysleni.
1. tie krče su aj pozit. aj negat. priznak, podla toho ako to vsetko nakoniec skonci.....vysvetlil detaily ale prd som rozumela.
2. ten nalez je fuč
3. sliznica na 7DC=7mm a preto idem na KET bez stimulky....v piatok dalsia kontrola a sam harbulak ma kukne a rozhodne co dalejm lebo som specialny pripad
@azzura super Monička🙂 🙂 🙂 teším 🙂 ani som nedúfala že dáš dnes správu, myslela som že budeme čakať do pondelka....tzn že si u Vašich .....taká som bola zvedavá čo povie aj na tie kŕče.... tiež som ako ty, že nakoniec prd rozumiem ...mali by sme chodiť z diktafónom 😀 😀 😀 😀 ........ako si to myslela s tým že dnes si zistila že fakt je všetko o pozitívnom myslení ? čo ťa k tomu viedlo ?

@lubanka ano tak to bude ako si napisala...vy budete chodit po hradoch a ja v kuchyni 😀