icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
24. nov 2012

@janap76 musela som sa podelit uz vcera s dobrymi spravami. proste ked nieco velmi chces a myslis len na to a nepripustat si nic zle a zaroven si schopna akukolvek vec ktora sa v ramci toho stane, tak sa stane zazrak.

azzura
24. nov 2012

@gelinka75
@lubanka tak sme svata trojka 🙂 dufam že na nam to vyjde. Ja este idem na kontrolu v piatok a harbulak rozhodne a dalej ymrylinka sa musi rozmrazit, ale som necakala takyto zvrat v GF.Ozaj ty mas aku sliznicu??

azzura
24. nov 2012

@janap76 hej, uz som doma s mm a maly sa nehneva, vraj som mala pravdu 😝

azzura
24. nov 2012

@janap76 speci lebo idem bez stimulky na KET 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
24. nov 2012

@gelinka75 jasne že idem na KET bez stimulky...vlastnev piatok to doki rozhodne, ale uz mi dal protokol a recept na utros. Bez reptania suhlasil, iba sa vela kra pytal že kolky som DC, asi som mala peknu sliznicu. Pozerala som si v kalendaroch, ked som chodila mojmu gyndosovy na foliky, tak ja som na 13-25 DC mala max 6 mm. Raz ked som pila len aalchemilku som mala 11 a teraz ju zas pijem od 1DC a zas pomool, co lekari neveria

lubanka
24. nov 2012

@azzura neviem, lebo u nás to nerozpráva...ja som len rozumela /aj to neviem, či správne/ niečo, že "2/B" 😕môže to niečo znamenať? 😕
a to aká má byť sliznica? skúsim sa popýtať sestričky, keď pôjdem v stredu, ako som natom... 😉

azzura
24. nov 2012

@lubanka spytaj, nech vieme porovna aku mas ty s tabletkami a ja bez nich. Ty si kolkz den cyklu? Som zvedava ci sa nakoniec dockam KET

alyca
24. nov 2012

@euforia01 Euforka tak tie B vitamíny sú hlavne na anemiu, ja by som chcela začať uživať tibetskú hubu. Môj názor je , že nato aby sme mohli prijať dieťa musíme byť fyzicky, zdravotne aj psychicky ok. Dieťa je zázrak svojim spôsobom. Aj tu na chate dievčatá častokrát píšu ako stimulujú, akou chémiou sa nadžgávajú a potom sú negatívne naladené, lebo........ nebudem sa radšej ďalej vyjadrovať. Pretože keď začnem niečo duchovné písať, tak sa mi len vysmejú.
Nuž každá sme na nejakej tej svojej dimenzii.
Prajem všetko dobre 😅

alyca
24. nov 2012

@azzura aký je rozdiel medzi KET a ET?

alyca
24. nov 2012

@lubanka sliznica ma byt min. 7 mm v čase ovu, na to aby sa plod uchytil, teda aspon podla pičusov.

azzura
24. nov 2012

@alyca ET=embryotransfer, to je zavedenie oplodnenzch vajok co vybrali pri OPU a ostatne co nezavedu tak zmrazia a ked nevyjde ET tak sa pripravujes na vklad mrazacika, ak ho ma niekto ak nie tak musis znovu požiadat poistovnu o schvalenie dalsieho IVF a tak dookola

azzura
24. nov 2012

@lubanka potom ked bude iste že mi dovoli ist na KET TAK POVEDZ KEDY MAM NASAVAT CERVENE VINKO 😀 😀 😀

azzura
24. nov 2012

@alyca
@lubanka niekte tu na MK som sa docitala že min 9mm musi byt sliynica na KET

alyca
24. nov 2012

@azzura až 9?, ja myslela, že 7, aspon takto mi to môj pišus povedal.

azzura
24. nov 2012

@alyca ale je rozdiel spontanne oplodnenie a ked uz ti vkladaju embrijka, to aby sa lepsie zavrtali. Vsak uvidim co mi povie v piatok

lubanka
24. nov 2012

@azzura dnes som 14DC... vklad bude na 18DC

lubanka
24. nov 2012

@azzura no myslím, že aj ja som to už niekde takto čítala...že až toľko... ale na isto to neviem 😉 a preste to isté som chcela napísať, čo aj ty...😀 rozdiel medzi spontánnym a umelým...

azzura
24. nov 2012

@lubanka lubka takže ides prva na "popravu" v stredu budem na teba hrozne mysliet, a uz si sa ukludnila????

azzura
24. nov 2012

@lubanka vsak doktor vie kedy je vhodny cas 😉

alyca
24. nov 2012

@azzura asi áno, ja som sa dosť upriamila na zdravú výživu, snažím sa nevnímať alebo eliminovať stresy, neg. energiu,.......ale asi tiež budem potrebovať pomoc odborníkov z CAR. Azzurik ak Ti môžem poradiť, tak skús tibetskú hubu. Drž sa a dúfam, že Ti to vyjde. Pá

lubanka
24. nov 2012

@azzura no s tým červeným vínkom je dobré začať už teraz 😉 aspoň tak to píšu aj baby, že cca týždeń, dva si dávajú vínečko, ale tak nie zasa celú fľašu 😀 😝 a tak isto nie každý deň... ja sa chystám dať si dnes, zajtra, pondelok a koniec... aby sami potom cencúlik/ky neopil/li a netancovali alebo nespievali 😀 😀 😀

azzura
24. nov 2012

@alyca dakujem, som si aj ja povedala že teraz to budem brat vsetkoo s nadhladom a nedovolim sa tomu tak poddat ako min. cyklus. aj ty sa drz, keby daco tak sa pytaj 😉

alyca
24. nov 2012

@zelenagw zelený jačmen som neskúšala, ale počula som veľa pozitív na to. Vraj jednému človeku to pomohlo sa vyliečiť z rakoviny. Ja som brala chlorellu, B-vitamíny a echinaceu, ..........neviem či je to tými liekmi, ale moja imunita sa mi sakra zlepšila. teraz chcem ešte brat tibetskú hubu.

lubanka
24. nov 2012

@azzura zatiaľ som kľudná 😵 ale viem, že dlho nebudem a hysterčiť budem až v stredu 😠 ako vždy... a ešte keď ma postaví pred otázku, že tak koľko vlastne vkladáme... dúfam, že majú riadne pošrubovanú tú kozu, lebo ju celú rozhegám, tak sa tam rozklepem... 😀 😀 😀

azzura
24. nov 2012

@lubanka co je nie celu flasu???? 1 ci 2 dcl??? po tebe pojde gelinka a potom mozno ja a ked nie , tak jauar to isty aj so stimulantmi

azzura
24. nov 2012

@alyca ja som take srandy este nejedla, ale treba vyskusat ked nepomoze na jednu vec tak urcite na ine problemy

azzura
24. nov 2012

@lubanka cica, v stredu bude sok, a nic ta nerozhodi ved budes mat v sebe diazepan....ci vam ho nedvaju???

mo77
24. nov 2012

@lubanka ja som ta stastna, hned prve IVF nam vyslo, mame este jeden "mrazacik", akurat pred rokom sme sa dozvedeli,tu krasnu novinu, sestricka je super,ja ked som nieco chcela tak len s nou, lekara,ked som sa opytala,tak stale na mna divne pozrel akoby som mala divnu otazku, ale mne to nevadilo, ja som sa ho skoro nic nepytala,brala som to,ze je profesional, ze vie co robi, je pravda,ze je to aj biznis. ono podla mna ide o to s akym velkym problemom tam prides, ja bola na prefuk vajcovodov, jeden je uz len ok, a chvala bohu aj maternicu mam ok,takze ked sa na to spatne pozriem mala som na prvykrat podla mna dost velku sancu, mozno sa mylim, je pravda,ze lekari ked sa ma pytali a ked som povedala ze prvykrat boli v soku a reakcie boli hned na prvykrat a chlapec? 😀 drz sa

lubanka
24. nov 2012

@azzura 😀 😀 stačí 2dcl ob deň... treba šetriť 😀 je kríza... jedna fľaša ti musí vydržať celý týždeň... 😀 😝

lubanka
24. nov 2012

@azzura to si robíš srandu? 😕 😕 diazepan? 😕 😕 nám nič nedávajú... leda tak ak by som požiadala, tak jednu po papuli alebo lopatou po hlave....