Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
teraz som dosla od rana, mam teda toho dost, rano o 5 som sa zobudila na strasnu bolest hlavy a dala som si paralen, ale jasne som uz vedela, ze to nepomoze..sedela som do 6 na posteli a potom som isla objimat wc misu 😅 potom som zaspala a ked som sa zobudila tak znova bolest jak hovado, napinalo ma, tak som si dala ibalgin, viem ze sa nema, ale co som mala robit 😔 potom ma to postupne preslo, isla som nakupit a potom k nasim, teraz sme skoncili, unavena som ako kon, brusko to prezilo...
@mo77 vieš, takých čo sa na prvý krát uchytí je viac... poznám okrem seba 4baby, ktoré otehotneli, žiaľ uchytili sa im obe embryjká (ako aj mne) a nedotiahli to do pôrodu... ☹ preto bolo šťastie, že sa ti uchytilo iba jedno a že ste to spolu vydržali až do konca (pôrodu) a dnes sa môžeš tešiť z toho svojho zlatíčka 😵 tak nech len robí mamičke (aj ocinkovi samozrejme) iba radosť, nech je zdravučký a šťastný... a keď troška podrastie, šup mu rýchlo po bračeka alebo sestričku... 😉
@azzura 😀 😀 aj ty robievaš stále mäsá na víne, ražniči podlievané vínom a brandy.... 😀 😀 lebo aj u nás, keď sa niečo otvorí, tak to stojí v chladničke 2týždne a potom čo s tým... tak šup na podlievanie nejakého mäsa 😉
palacinky mu urob... 😀 už keď sme tá budúca tehu-trojka... prvá piekla palacinky Agnelička, včera ja a zajtra MUSÍŠ ty... 😀 😀 😀 keď spolu... tak spolu... a všetko..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 baby kedy máte keks 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nech aj to je spolu 😀 😀 😀
@lubanka hej, tiež minam alkohol na varenie.....ale tarez v zime milujem varene vinko, ale mm hundre že ho kazim cukrom 😀 😀 . No sak mat doma 2 chlapov, to je len o mase. Zajtra budu palacinky, dnes som robila lacny kremes, rezne s hranolkami a brindzaky. Noooooooooooooo, keks sme mali vcera ked som dosla, nakolko moj mal deficityt po ET, a aj dnes rano a vraj chce aj vecer 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@lubanka 😀 😀 😀 😀 ale aj mm chce so mnou pit 😖 tak ja neviem napokom komu spravia ten vklad