icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
24. nov 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 ale aj mm chce so mnou pit 😖 tak ja neviem napokom komu spravia ten vklad

azzura
24. nov 2012

@lubanka nooo, ja som už zas dostala aj as navodom pouitia diazepan a čipom do konecnika v den vkladu

gelinka75
24. nov 2012

@azzura no to je super, ze ides aj ty, takze sme 3, kto sa prida? 😀 😀 😀 vidis, predsa nam to spolu vyslo 😉 to su tie dohody, este nech sme vsetci aj tehu 😔 😀 😝 😵 😵 😵

gelinka75
24. nov 2012

teraz som dosla od rana, mam teda toho dost, rano o 5 som sa zobudila na strasnu bolest hlavy a dala som si paralen, ale jasne som uz vedela, ze to nepomoze..sedela som do 6 na posteli a potom som isla objimat wc misu 😅 potom som zaspala a ked som sa zobudila tak znova bolest jak hovado, napinalo ma, tak som si dala ibalgin, viem ze sa nema, ale co som mala robit 😔 potom ma to postupne preslo, isla som nakupit a potom k nasim, teraz sme skoncili, unavena som ako kon, brusko to prezilo...

gelinka75
24. nov 2012

@azzura tesim, ze si domka, som rada 🙂

lubanka
24. nov 2012

@mo77 vieš, takých čo sa na prvý krát uchytí je viac... poznám okrem seba 4baby, ktoré otehotneli, žiaľ uchytili sa im obe embryjká (ako aj mne) a nedotiahli to do pôrodu... ☹ preto bolo šťastie, že sa ti uchytilo iba jedno a že ste to spolu vydržali až do konca (pôrodu) a dnes sa môžeš tešiť z toho svojho zlatíčka 😵 tak nech len robí mamičke (aj ocinkovi samozrejme) iba radosť, nech je zdravučký a šťastný... a keď troška podrastie, šup mu rýchlo po bračeka alebo sestričku... 😉

azzura
24. nov 2012

@gelinka75 jaj taka som rada, ale zatial sa tesim potichu, a pijem alchemilku. Ozaj ktory DC si,kedy kotrola a kedy cca OPU.
Doteray nechapem harbulaka ze na to pristal a že si ma specialne v piatok odkontroluje, mam na karte cervenz vzkricnik 😀 😀 😀 😀

lubanka
24. nov 2012

@azzura mm bude piť vodu a bude v pohotovosti, keby niečo... 😀 😀

azzura
24. nov 2012

@gelinka75 vsetci sa tesia.....ved je upratane, navarene a vyprate a zajtra chce "maly" palacinky s nutelov uz bol otravovat ci spravim 🙂

lubanka
24. nov 2012

@azzura no my naozaj nič nedostávame... asi si myslia, že si dám sama... frťana doma 😀 😀 😀

azzura
24. nov 2012

@lubanka budene spolu popijat, ved len alkoholici piju sami 😀 😀 😀 amy mame zasoby, že by ste aj s rodinami mohli dojst.....u nas sa moc nepije

azzura
24. nov 2012

@lubanka nooo, vsak zober do butilky 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
24. nov 2012

@azzura ja som sa pytala ked som raz bola na 11DC pred KET a vravela, ze mam 8mm, brala som estrofem vtedy, ale viem, ze bez liekov mam vzdy dobru sliznicu, nadpriemernu, co tiez nie je dobre 😠

azzura
24. nov 2012

@gelinka75 aha, a cio je ideal na KET??? ja som vzdy mala max.6-6,5 a raz v min. rok v oktobri 11mm ba 13 DC.

lubanka
24. nov 2012

@azzura 😀 😀 aj ty robievaš stále mäsá na víne, ražniči podlievané vínom a brandy.... 😀 😀 lebo aj u nás, keď sa niečo otvorí, tak to stojí v chladničke 2týždne a potom čo s tým... tak šup na podlievanie nejakého mäsa 😉
palacinky mu urob... 😀 už keď sme tá budúca tehu-trojka... prvá piekla palacinky Agnelička, včera ja a zajtra MUSÍŠ ty... 😀 😀 😀 keď spolu... tak spolu... a všetko..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 baby kedy máte keks 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nech aj to je spolu 😀 😀 😀

gelinka75
24. nov 2012

@azzura co som tu citala tak minimalne 7-8 mm asi zalezi ktory car, ak teraz mas 8 tak je to OK

gelinka75
24. nov 2012

@lubanka daj pokoj s keksom, my sme to NETO uz mesiac a neviem ci sa mi teraz uz chce, ledva sadam a nie este TO 😀 😀

azzura
24. nov 2012

@lubanka hej, tiež minam alkohol na varenie.....ale tarez v zime milujem varene vinko, ale mm hundre že ho kazim cukrom 😀 😀 . No sak mat doma 2 chlapov, to je len o mase. Zajtra budu palacinky, dnes som robila lacny kremes, rezne s hranolkami a brindzaky. Noooooooooooooo, keks sme mali vcera ked som dosla, nakolko moj mal deficityt po ET, a aj dnes rano a vraj chce aj vecer 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
24. nov 2012

@azzura palacinkyyyyyyyyy tie mozem vzdy aj o polnoci 😀

azzura
24. nov 2012

@gelinka75 vcera som mala 7den 7mm a do piatku je daleko......to ako rastie? Vo folikoch sa uz vyznam ale toto je spanielska dolina

gelinka75
24. nov 2012

@azzura aky to je lacny kremes? 😕

azzura
24. nov 2012

@gelinka75 na spodok a vrch das keksiky a medyi to krem a vrchne kekse polejes cokoladov

gelinka75
24. nov 2012

@azzura a v piatok mas ket? ci len kontrolu, toto neviem ako rychlo rastie sliznica ale urcite uz bude dobra 😉

azzura
24. nov 2012

@gelinka75 v piatok len kontrolu to budem 14 DC

gelinka75
24. nov 2012

@azzura vkladaju medzi 16-18DC, mne vtedy dali na 17DC, nakoniec sa nekonalo

azzura
24. nov 2012

@gelinka75 no som zvedava ako to nakoniec so mnou dopadne, ale bolo by to super kebyže mam vklad a moje mimco sa rozmrazi, ale ked nie tak sa nezruti svet aspon nebudem nahormonovana.
TY????? kedy ides na kontrolu? kolkz DC si?

gelinka75
24. nov 2012

@azzura rozmrazi, len ja mam taku smolu 🙂 ja idem v pondelok, lieky mam len do zajtra, dufam, ze poveedia, ze uz picham pregnyl, ale moc tomu neverim, som zvedava...dufam, ze uz to bude

azzura
24. nov 2012

@gelinka75 kolky DC si? Ak by si v pondelok pichalapregnyil tak ides s lubkou...na na KET a ty OPU v stredu 😀 😀 😀 😀 a možno so mnou na vklad 😀 😀 😀 tak toto je až tak moc krasne až to nemože byt realita

gelinka75
24. nov 2012

@azzura v pondelok bude 14DC, v stredu keby bola OPU tak 16DC, minule som mala OPU na 18DC ale tam bol problem s rastom, tal uvidim, drabek nevravel nic ze som pozadu, tak asi to je ok, aj ja sa tesim, ze vam to takto vychadza, a hned ket, aspon mas novu nadej 🙂

azzura
24. nov 2012

@gelinka75 dakujem, akurat som musela zavriet nett, lebo som citala aka sliznica je ok....až ma z toho rozbolela hlava, takže to necham na dokim, co povie to budem akceptovat. Tebe v pondelok držim palce a potom daj vediet 😀 😀 😀