Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
lebo my tu budeme celé hodiny a nie iba minútu... 😀 😉 ja teda určite... 😉
chcem vediet Váš názor baby....včera po stimulácii clostilom som mala folík 24 mm a druhý 25 mm , ale drahý musel z práce odíst na služobku, myslíte si, že ešte dneska keby sme sa posnažili....alebo už je neskoro ?
@lubanka neni ešte doma 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 a ja čakám a čakám s folikulom jak hrom a ešte som brala aj ten clostil a on si išiel na služobku , nervy som mala jak šlak 😠 😠 😠 😠 😠 , ale volal, že o štvrtej príde, no to si píš, prekročí prah a hotovo 😀 😀 😀 😀 , dokial z neho vyžmýcham šetko do poslednej kvapky tak je moj a potom kludne može ist naspät na služobku 😀 😀 😀 😀 😀 / človek stimuluje clostilom a pánko hen niekde v ta het......to je život toto 😠 😠 😠 😠 /
@lubanka toto človek nevymyslí, to musí napísat sám život.....brucho mám nafučané, tak ako nikdy predtým, teraz mám také silné bolesti na lavo, kde mi videl tie folíky, au chodím po dome ako babka nejaká celá ohnutá, a ešte mi z toho clostilu bolo nevolno od žaludka a aj sa mi točila hlava, ale dalo sa to vydržat, ale zrovna teraz , ked.....aaaach jaaaaaaaj 😠 😠 😠 😠 😠 😠 , keby ma videli psychiatri včera , čo som vyvádzala ked nebol doma, tak by mi šupli už aj hned kazajku.....normálne histerický záchvat som chytila....no život ide dalej...uvidím čo z toho bude , nebude 🙂
@lucka771 😀 😀 😀 chudáci chlapi... sa nečudujem, že mi toď nedávno mangelito povedal, že už má zo mňa normálne strach, že ja už som jak besná... len teplomer v ruke, ovu testy vo vrecku a grafy v PC a len počítam a sledujem.... a potom zahlásim "TERAZ" a neznesiem žiadne odporovanie... to som ja zdivočelý býk... 😀 😀 😀 ale teraz už má pohov, myslím tento mesiac, lebo idem na KET, takže teraz môže robiť čo sa mu zachce... teraz môže vydýchnuť... 😀 😝
@lubanka KET, tak držím palce !!!!!! no už som mu povedala nech ma nesere a ešte vydrží, že pánko si zaumienil ist na tu hlupu služobku, a že može prasknut až dnes večer, auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, pane na nebi to čo je za bolest, auuuuu, žeby teraz praskol, toto som nikdy ja nemala, och dievčence , asi si dám konačik jeden 😝
Och ja mám taký strach... 😢 😢 😢 Angelička, spolutrpiteľka moja, kdeže si? ☹ Monička potrebujem niekomu hučať do ucha... Janik prosím, prosím niečo povzbudivé... no fakt mám už na mále... ale radšej nech stresujem dnes, ako by som mala zajtra... si asi ráno hrknem frťana, sa "naderiem" a potom ma môžu aj za živa rezať... 🙄 🙄
@janap76
@lucka771 tak si dajte aj namiesto mňa... ja by som sa hneď ožrala... ja keď nie som v psychickej pohode, tak sa okamžite scengám a to aj z 1dc vína... dnes by ste na mňa dýchli a mala by som otravu alkoholom... 😝
ničoho sa nebojím, iba toho, že keď mi povie, že má pre mňa 2embryjá... čo ja vtedy urobím... ☹ ako sa rozhodnem v ten moment... ja už mám normálne panický strach z dvojičiek... dúfam, že Pán Božko o tom vie a v žiadnom prípade mi takú situáciu nepripraví... ☹
@janap76 toto sa može stat len a len a len a len mneeeeeeeee, brucho mám ako hen onééééé , ešte ten clostil a jeho nikde, no nikde......najprv ho odštavím a potom sa do neho pustím 😠 😠 😠 😠 😠 , takto ma nechat čakat...toto nech si kamarát drahý nezvyká 😝 😝 😝 😝 , lebo na včeru nic nedostane a cez víkend nech sa ide napapinkat k mamine 😝 😝 😝 😝
@lubanka moja zlatá už ti redne ? neboj sa, ty to dokážeš 🙂 🙂 🙂 ty si bojovník 🙂 😉 určite bude mrazáčik po tebe 😀 😀 😀 malinký východniarsky mrazáčik 😀 😉 si kázala Lucke dať debatu, tak aj ty zajtra nezabudni .... pekne dohovor mimi ....a cviklu si si dala ? či uvarím ti boršč ? 😵 😵 😵
@janap76 neuveríš, ale boršč sme mali dnes na obed... 😀 ale ja som ho nejedla... lebo som sa doobedu natrieskala sladkosťami, tak už som nechcela nič jesť. dala som si iba kávu...
neviem, či bude po mne a bojovník 😕 no neviem... momentálne si pripadám skôr ako "srágora"... 😖 😒 teraz môžem robiť predsedníčku "klubu sráčú"... natočia o nás film... už natočili "klub rváčú"... (tuším tam hral "Britký Pit") tak teraz sme my na rade... 😝 😝
@janap76 áno takuto ovulku ? ja som ani nikdy necítila žiadnu bolest, ani pri mrchani....to až teraz po tom clostile.....podbruško mám tak nafučané, nič nedopnem v páse, musím nosti sukne 😀 😀 😀 😀 , tak ho mám tvrdé celé to podbruško, čo si my ženy všetko musíme zažit...........a niektorá že som mu povedala nech si dáva pozor a tlačí kočík a už čaká dalšie, no netrafí ta šlak.....
😵 😵 jéj niektorá dobrá duša mi poslala srdéčko... ďakujem teraz sa mi zíde... 😉 😵

@janap76 nie nemôžeme... 😀 😀 😀 😀 😀