Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
dobré ránko všetkým 🙂
@janap76 dohodla som sa s muzom, lebo som zacala vymyslat s dovolenkou, len to by mi nepokrylo vsetky tie dni co potrebujem, ze sa mam dat vypisat, to je jeho nazor, tak idem podla toho...aj tak by tu na mna krivo pozerali kebyze si zoberiem tyzden dovo a boli by otazky okolo toho, uvidim ci ma v pondelok obvodna vypise 😉
@janap76 vieš ono to špinenie je také divné... včera celý deň nič a v noci som sa zobudila, že mi treba na wc a na papieri som si našla tak statočne krvavo... 😖 tak neviem, čo to má byť... ale myslím, že on mi pri vklade niečo musel precvaknúť... ja som predtým dosť popíjala vínko, pila cviklový džús, jedla cviklu.... bolo to dosť prekrvené a keď tam niečo pricvikol... uvidíme ďalej, čo bude... ale na 90% si myslím, že výsledok bude negatívny... takže ešte dnes ostávam doma ležať a od zajtra lietam ako pes s prebitou nohou... 😀 😝
@gelinka75 hm to neviem z čoho je... len si to myslím, lebo mi to začalo hneď ako som došla z CAR... a už som spomínala, že pri vklade ma to strašne bolelo... normálne som cítila ako keď si prištikneš so štipcom peru... tak tak som ja cítila zo spodu...ale oveľa väčšia bolesť... nemohol uchytiť krčok... majstroval tam hodnú chvíľu a keď sa mu to podarilo, tak ja som púlila oči od bolesti... preto si myslím, že to je z krčka... a ono to nekrváca... ono mi sem tam výjde troška ružových vláskov iba dnes v noci som mala normálne červenú krv... 😕
@lubanka pes s prebitou nohou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 kde na to chodíš ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja nemôžem od smiechuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 , lubanka Ty si aké čísielko 😀 😀 😀 😀 , od piateho dna p tzv. oplodnení sa môže začínat uhniezdovanie......aj ja som krvácala statočne a udržalo sa to, až také kusy išli zo mna...no ale potom sa to neuspešne skončilo, no ale nie o sebe ale o tebe ....to že mám nálady, že áno a že nie, tak to je normálne, nepoznám nikoho , kto by veril ako das po IVF na len to dobré, áno alebo nie, obdivujem Vás všetky čo absolvujete opakované IVF a KET........bože moj, silný obdiv Vám dievčatá 😔 , to su maminky s velkým M, lebo my ostatné si ani nevieme predstavit čím taká žena prechádza......takže to , že si myslíš že to bude negatívne, je aj tak oukej, ale musíš aj pozitívne vidiet, tebe obzvlášt držím palce.......máš toho za sebou dievča dost. 😔
nejako som sa rozpísala / otázka nad adopciou neuvažuješ ? / ved potom by ste mohli už s nejakým kludom riešit KETy a IVFka, už by si mala drobca doma / aj ked je pravda, že neviem ako dlho trvá adopcia na SK /
@lucka771 adopcia už bola u nás doma viac krát rozoberaná, ale ešte sme sa úplne nerozhodli.... ja chcem vyčerpať všetky možnosti a až potom.... a nádej umiera posledná 😉 😵 ja nie som z tých, čo sa zvyknú vzdať... to bude asi tým, že som prešpikovaná prísloviami typu, že "odvážnym šťastie praje"..."kto nič neriskuje, nič nemá"...." risk je zisk" a na mňa by sedelo aj " ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva".... 😀 😀 😀 😀 ja tam volám, že chcem bábo... 😀 😀 😀 a čekám, kedy mi odtiaľ zaznie "posielam ti bábo" 😀 😀 😀 😀
@lubanka nooo ja bývam pri hore, idem si tam zarevat aj ja 😀 😀 😀 😀 asi by na mna ludia čumeli, že čo to tá reve 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , prepáč ale opät si ma rozosmiala 😀 😀 😀 😀 , si to predstavujem že mám to na skok od domčeka a to revanie 😀 😀 😀 😀 😀 , dr. Ti tam niečo precvikol, tá krvička podla mna nič zlého neznamená, inak by si sa rozkrvácala poriadne a nie len tak, že občas
lebo ja sa smejem aj nad týmto mojim cyklusom s clostilom 😀 😀 😀 😀 😀 mne tie folikuly pukaju postupne, sa zbláznim, ale dneska bruško už nebolí, lebo dva dni som myslela, že zomriem, také bolesti , tak ešte mám potom jeden cyklus s clostilom a uvidím potom
2013 je štatný rok, 13 mám meninky 😉 😀 , a hocikedy to vychádza aj na piatok 13 😀 😀 😀 , všetci sa stažuju, len my Lucie dostávame darčeky 😀
@lucka771 takže ďalšia bosorka... 😀 😀 😝 na luciu sa čaruje... takže "šmankote babičko čaruj"... 😀 😀 😀 😀 😀 spíš si zoznam naším mien a do toho... 😀 potrebuješ k tomu ešte niečo? miery...? veľkosť topánky...? veľkosť mm spodkov...? 😀 😀 😀 😀 😀 píš, píš, píš, všetko dáme, len nech to už výjde... 😵

@lubanka v pohode, kukam filmik na stv1 😝