icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
30. nov 2012

@lubanka no len nechapem aky je pes s prebitou nohou 😔 😀 😝

lucka771
30. nov 2012

@lubanka
@gelinka75
@janap76
@azzura a v neposlednom rade aj ja lusieta

abraka dabraka, čáry máry, hokus pokus, šuchtele muchtele vrrrrrrrrrrrr brrrrrrrrrrrrrrrrr prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nech takto o rok už máme vytužené uzlíčky u seba v náručí 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

lucka771
30. nov 2012

@gelinka75 áno 13 december magický dátum .....už ste všetky počarované a poriadne

lucka771
30. nov 2012

dievčatá mám dovču , idem kukat , nejaký film ide na marke, idem si urobit kávičku a idem kukat

lubanka
30. nov 2012

@gelinka75 ty nemáš doma zver nie? 😀 😀 😀 😀 😀 lebo by si vedela, že keď psovi niečo vojde do nohy, tak ti za frasa neostojí na jednom mieste, ale lieta hore dole, krúti sa, poskakuje, len neostane sedieť alebo ležať... 😉 chňapeš?

janap76
30. nov 2012

@gelinka75
@lubanka
@lucka771 🙂 🙂 😉 😉 😉 😀 😀 😀 no a ja teraz idem na poštu, odniesť palsty do separovaného zberu......pes s prebitou nohou ....pripomenula si mi domov 🙂 🙂 🙂 u nás sa tak hovorí 😉 ....adopcia na SK trvá rôzne dlho....ja som sa už pýytala, v rámci SR je to od 1a1/2 roka do cca 2a1/2 roka....ako kde ....je to hrozná doba 😠 ☹

lubanka
30. nov 2012

@lucka771 musíš ešte raz.... všetko bolo dobré.... len to posledné slovo prrrrrrrrrrr.... ja som prečítala prrrrrrt 😀 😀 😀 😀 😀 takže ten zvyšok už neplatí.... je jasné, že budem mať prt a nie bábo..... ešte raz a prrrrr tam nedávaj 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
30. nov 2012

@lucka771 😵 😵 😵 😵 😲 😲 😲 😲 😲 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😵 😵 😵 😵 šuchtele muchtele ďakujeme 😵 😵 😵 😵 a čakáme 🙂 😉

gelinka75
30. nov 2012

@lucka771 dakujem, tak teraz nam to isto vyjde 😀 😀 😵 😵

gelinka75
30. nov 2012

@lubanka @janap76 nie toto sa u nas nepouziva, skor ten besny pes 😀 😀 😀

janap76
30. nov 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 prd nie prt .... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
30. nov 2012

@lubanka ale prt je s d na konci, takze prrrrt moze byt 😀 😀 😝

lubanka
30. nov 2012

@janap76 aj toto... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
30. nov 2012

@janap76
@gelinka75 takže to vyzerá, že niekto prtí a niekto to robí s "d"... 😀 😀 😀 😀 😀 😝 ja budem asi v nedeľu plakať, lebo som dnes nejaká kekešná.... 😝 😝 😝 😝 😝 zasa mi raz šibe.... 😝 😝 😝

lubanka
30. nov 2012

@gelinka75 nemala by sa už ozvať azura? to nejako dlho je na tej klinike 😕 vyzerá to tak, že ona už príde a povie, že nie len vyšetrenie mala, ale už aj vklad....

lubanka
30. nov 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 čo vklad, ona už rovno oznámi, že je tehotná 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
30. nov 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 😀 😀 😀 čoby oznámila, že je tehotná.... už rovno napíše, že už porodila... a že nemá veľmi čas s nami vypisovať, lebo ju už mm čaká niekde v kostolíku, lebo idú pokrstiť malé a už mešká... 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
30. nov 2012

@lubanka no a teraz sa priznej či prdkáš alebo prtkáš .... 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
30. nov 2012

@janap76 ja iba s "t".... veď som napísala... 😀 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 😝 a ty si napísala "d"...takže sa ťa už nič nepýtam... 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 všetko jasné 😀 😀 😀 😀

gelinka75
30. nov 2012

@lubanka @janap76 ale je tu dnes veselo, blaznive zenske aku dobru temu mate 😀 😝 😝

lubanka
30. nov 2012

@gelinka75 dúfam, že to nesvedčí o našej úrovni a inteligencii... 😝 😀 ešte, že sa môžeme vyhovoriť na separáciu od spoločnosti a toto sú následky ... 😀 😝 už chápem, prečo neodporúčajú našim "kubáncom" segregáciu.... 😝

gelinka75
30. nov 2012

@lubanka svedci to o tom, ze sa neberieme prilis vazne 😀 jaaj som zvedava s cim pride azzurka

lubanka
30. nov 2012

@gelinka75 no veď práve, že aj ja... čakám a ona nikde... nie je tam nejako dlho? či to nešla ráno na 8h? chcela som zabehnúť aspoň k švagrinke na kafčo (už fakt nemôžem zniesť nečinne ležať), ale nechcem odísť, kým tu azura nešupne ako dopadla....

janap76
30. nov 2012

@lubanka
@gelinka75 pošta vybavená .... záleží od toho či išla z GF do roboty alebo domov.... keď domov, tak so ešte načakáme... 😖 😖 😖 😖 .... bola som poslať papiere o ukončení PN....a teraz mi napadlo že som sa nepozrela či to treba podpisovať alebo nie...neviete náhodou ? 😖

gelinka75
30. nov 2012

@janap76 treba to podpisat na zadnej strane 😖

janap76
30. nov 2012

@gelinka75 no fasa 😠

gelinka75
30. nov 2012

@janap76 no tak ti to poslu spät, to si poslala uz do socialky?

lucka771
30. nov 2012

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja som myslela prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr to na ukočírovanie všetkého 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , jako ste to tuna poctivo rozobrali 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a ten pes s prebitou nohou, to jakože kulháš ? 😲

janap76
30. nov 2012

@gelinka75 hmmmm v pondelok tam skočím a podpíšem im to ? v pondelok ráno tam zavolám 😠 som trúba...nemaródujem často a sestrička ma na to neupozornila ☹ som mešuge 😠

janap76
30. nov 2012

@lucka771 to akože sa vrttíš ...akoby si mala mrle v ..... 😀 😀 😀 😀