Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 aké boli zemiačky? chutili mangelovi? čo všetko do nich dávaš? lebo viem, že francúzske každý robí inak... a to je vďačné jedlo... natrieskaš tam všetko čo nájdeš v chladničke a zapečieš... mám rada také recepty, že čo chladnička dá a väčšinou sú to aj najchutnejšie jedlá... 😉
tak práve som dopila kávu (mala som na ňu hroznú chuť...) tak dnes do rána baby.... 😀 😀 😀 😀
@janap76 už to pôjde.... zajtra je utorok, to zletí, na stredu som sa dohodla s kámoškami, tak zájdeme na latte - u nás v Tescu v kaviarni robia také výborné mandľové... mňam... štvrtok je mikuláš, to bude treba zbehnúť do obchodu, nakúpiť sladkosti a pochystať balíčky ( potrebujem 7ks pre deti a jeden pre mm 😀 ) a poroznášať... no a je tu piatok, posledný deň mojej dovolenky, to poupratujem, niečo dobré navarím... víkend zletí a rozhodla som sa, že asi už v pondelok skočím na krv, nech sa zbytočne netrepem tými hnusnými liekmi...aj tak asi ortieľ budem vedieť až v utorok... naša sestrička u gyndoša, je taká trochu opozdená... 😀
@janap76 ahá 😀 no to ešte uvidím, či vôbec budem testovať vo štvrtok... čítala som tu na MK, že cca 9-10deň niečo bolo vidieť a aj to len duch a mali vkladané dvojky a PK... no a ja som z toho nemala nič... takže ani ten 10deň myslím nič nebude vidieť... a vo štvrtok to bude ešte len 9deň...
@janap76 jáj... nie, to si len sem tam píšem ešte s jednou babou... stalo sa jej presne to, čo mne... predčasne porodila v 26tt, tiež dvojičky a tiež chlapcov... bolo to cca 3mesiace po mne... a v júni som ja absolvovala 2IVF a aj ona (s 2týždňovým oneskorením) a ona je tehu... je momentálne v 25tt... tak si sem tam niečo napíšeme... a popri tom ma upútalo aj, keď som si všimla to, že kedy asi testovať.... a tiež tam bola jedna baba, ktorá bola na KET 2dni po mne, tak sme prehodili zopár viet....
neboj sa, nechystám zdrhnúť... 😀 😝 😉 veď kto by vám tu pílil uši? 😀 😀 😀

@gelinka75 😀 😀 😀 😀 veľký brat ma vidí? 😀 😀 😀 😀 si ma zasa našla 😀 😀 😀 nebudeš ty Sherlock Holmes alebo žeby Herkules Poirot 😀 😀 😀