icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
5. dec 2012

@lubanka hod testik, mozno nieco uvidime 😀

lubanka
5. dec 2012

@gelinka75 tak to som rada, že pomohlo... aspoň ti zbehne čas... mne toto pomáha, keď sa nudím... nájdem nejakú stránku a čumím a čumím... švagriná mi povedala, že má tiež nejakú suprovú stránku, kde sú lacné značkové veci... ale som ju zabudla 😀 😀 😀
musím jej cinknúť 😵 😉

lubanka
5. dec 2012

@gelinka75 tak jedine, že máte skenery namontované na obrazovkách 😀 😀 😀

gelinka75
5. dec 2012

@lubanka noo cinkni, zajtra este chcem objednat 2ks hraciek a misku pre psa a tym asi aj koncim, uz len nejake prkotiny..som zvedava co za stranku hodis 🙂 a tu druhu stranku bonatex.sk si videla? aj tam su pekne veci do domacnosti

lubanka
5. dec 2012

@gelinka75 musím počkať, lebo je v obchode, iba neter mi dvihla, ale ona ju nevie...
nie tú stránku nepoznám... idem mrknúť 😉

lubanka
5. dec 2012

texmania.sk no neviem, mrkla som tam, ale mne tam nesedí nič.... resp. švagor je športovec, tak jemu sedia mikiny a šiltovky a športové budny, ale môj mm to až tak veľmi nemusí... on radšej športovú eleganciu... alebo ja? 😀 😀 😀
tak ak chceš, tak mrkni, ale mne sa tam veľmi nič nevidelo... 😖

lubanka
5. dec 2012

@gelinka75 tak ako pozerala si? nič moc čo? 😖

lubanka
5. dec 2012

@gelinka75 ako to, že ja som sa nepozrela na pánsku spodnú bielizeň... 😕 😕 fúúúúú aký chlapi sú tam... ty brďo.... musím ísť utrieť obrazovku... celá je zaslintaná 😀 😝 nevieš, dá sa objednať aj ten chlap? a kedy myslíš, že by mi prišiel... rozmýšľam, že určite dám pripoistiť balík, expres a do vlastných rúk 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
5. dec 2012

@lubanka este som nepozerala, zajtra to prejdem, kukam kosti 🙂 😀 😀 😀 😀 tebe nestaci tvoj vlastny chlap? mimi v brusku a slintas o inom..no fuuuuuuuj 😀 😀 😀 ja som si ich nejak nevsimala, som bola zaujata velkostami a farbami 😀 😀 😀 😀

lubanka
5. dec 2012

@gelinka75 no jasné.... si sa prezradila.... zaujatá "veľkosťami" ... toto som si zasa ja nevšimla 😀 😀 😀 😀 😀 to je tak... vodu káže, víno pije... 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
5. dec 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 😀 ty furt myslis na take 😝 😝 😝 😝 😝

gelinka75
5. dec 2012

@lubanka isla som znova kuk aki chlapi su tam, mas pravdu su chrumkavi 😀 😀 😀 😀 😀

lubanka
5. dec 2012

@gelinka75 vidíš... 😉 😝 😀 a ja som na "take" nemyslela, ale mi to vyrazilo dych... 😀 😀 😀 😀 dobre, nechám ťa pozerať telku... maj sa 😉
PS: nehovor nič môjmu mm.... 😀 dúfam, že si toto nikdy neprečíta, lebo už mám totál po chlebe ☹ ako ho poznám, tak toto by nerozchodil 😀

gelinka75
5. dec 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😝

azzura
6. dec 2012

prajem krasneho Mikulasa dievky moje
@gelinka75 ako sa mas 3v1??? Ozaj co sa robi na konz. k 2.IVF, teba kam poslal na genetiku? Oplati sa to???
@lubanka cica, ty nerob unahlene nazory, mrazacik je spomaleny a preto tak neskoro reaguje na test, vydrz do krvy

wow, takže klaudi je tehum uzasne......to akože z Monaka si doniesla???

azzura
6. dec 2012

@lucka771 dik za spravocku, o klaudi...budemem mlčat ako ryby 😀 . Ja po clostile som vzdy len spinila a trvalo to len 3 dni, narozdiel od normalnej mrchy, ked teciem ko z vodovodu
@janap76 čo robi havinko? Stale otlkam mm o hlavu že by som takeho chcela doma...

lucka771
6. dec 2012

@janap76 ahojky, ešte som sa prihlásila,bola som zvedavá ohladom toho clostilu, no tak ja mám tak týžden pred menuzesom, a už mna bolí bruško ako keby to malo príst skorej, tak preto som sa pýtala. ešte ma čakaju dva mesiace s clostilom ale asi poviem dr, nech to nechá ešte na 3 mesiace, lebo teraz sme nemali keksík......aaa klaudi mi o tebe rozprávala, teba si nejako zafixovala, inak ona neni moc na takéto netové priatelstvá a tak, ale k tebe nejako prilnula 😉 😉 😉že bývaš na záhorí , a ona je záhoranda.

Tak Vám všetkým želám krásne a pokojné vianoce a nový rok 2013 že by bol ten náááááááááááááááááááááš 😀 😀 😀 😀

papa baby

lucka771
6. dec 2012

@azzura dakujem, lebo ja čakám menzes až o týžden, ale už ma bolí podbruško......tak uvidím, no a ked si len špinila tak na 3 den špinenia si začala další cyklus s clostilom ???

lucka771
6. dec 2012

mám jedno srdiečko, komu mám urobit radost na mikuláša ??????? no predsa Monike 😀 😀 😀 😀 😀 , tak nech vidím usmev

gelinka75
6. dec 2012

@azzura ahoj, aj tebe krasneho mikulassa, 3 v 1 sa prave napapalo, ztial som ok 🙂 genetiku plati poistovna tak ak sa to oplati tak kvoli tomu, ze budete vediet na com ste, tam zistuju chromozomy ci mate v poriadku a DNA, lekarka vravela, ze keby tam bol problem tak moze byt ze sa to prenasa na embryjka, potom zistuju mutacie z krvi nejak okolo 30 roznych a ked mate nejaku extra chorobu v rodine tak aj nato nejake predispozicie, mne zistovali cysticku fibrozu, mame to v sirsej rodine a je to dedicne

lucka771
6. dec 2012

haloooooooooooooooo azzura odpíš mi prosím čakám.....či si užívala clostil aj ked si len špinila ?????

azzura
6. dec 2012

@lucka771 ja som 1x z toho bolo vyburana, lebo mna miatlo to spinenie som myslela že som tehu, ale krv nesla tak som potom pochopila že to bola asi mrcha. Neviem ako to bude u teba, vsak uvidis

azzura
6. dec 2012

@gelinka75 aha, a ta genetika sa robi v Care? Lebo neviem co mam ocakavat v piatok, myslis že podpiseme aj ziadost?

Som rada že ste zatial ok, tak len pekne dalej

gelinka75
6. dec 2012

@azzura ano ordinuje tam geneticka kazdy pondelok, nas objednali hned, tam na recepcii sa to vybavuje, asi podpisete hned aj novu ziadost, medzitym vybavite aj genetiku, myslis, ze ta nato posle?

lucka771
6. dec 2012

@azzura dakujem a áno Klaudia otehotnela v monaku 🙂 , a to potom chodila ešte po aquaparkoch, aj tam bola v mori a aj mala menzes, a predsa sa to podarilo, ja som toho názoru, že čo sa má udržat sa udrží......a teda nešetrila sa aj cvičila a hopsala a podarilo sa.
papa a želám pohodové sviatky 🙂

azzura
6. dec 2012

@gelinka75 neviem ci nas na to posle, iba sa pytam co si ty absolvovala po 1.IVF neuspesnom....neviem co mam cakat

azzura
6. dec 2012

@lucka771 paaaaaaaaaaaaaaa a pekne sviatky a hlavne bohateho jeziška 😉

gelinka75
6. dec 2012

@azzura na kedy idete zajtra? som zvedava co povie, isto povie ako mne ze som mala smolu 😠 a ideme dalej..tak ale co ine by ti este robili? mate vsetky vysetrenia, uz to je len o pokusoch..ked nas vyhodia dverami vratime sa oknom 😀

azzura
6. dec 2012

@gelinka75 neviem, preto vyzvedam od teba, ved ty si uz v druhom kole 😀 😀 😀

azzura
6. dec 2012

@gelinka75 na 13.15