icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
6. dec 2012

@azzura aj môj mm nemá rád granadír 😀 😀 😀

janap76
6. dec 2012

@gelinka75 super super super 🙂 🙂 🙂 🙂 a ešte raz SUPER ...... dnes sa cítiš dobre ? 🙂

gelinka75
6. dec 2012

@lubanka ja som dostala uz vcera velku bonbonieru milka a dnes mm doniesol vianocnu stolu, to lubime obaja a este sme dostali darcek ze mame 3 dalsich malinkych v mrazaciku 🙂

gelinka75
6. dec 2012

@janap76 🙂 ano mojka, obcas citim pnutie v podbrusku ako pred mrchou ale uplne malo.. uz som ti chcela napisat, ci si tu, lebo stale likujes prispevky a niiic 😀

gelinka75
6. dec 2012

@mates777 cauko, dnes som 3 den po, tak pomalicky to ubieha 🙂 ty sa ako mas?

janap76
6. dec 2012

@azzura tá moja kuťušica 😀 😀 😀 😀 je OKI ...ona je taká zlatá .... mám ju 12 rokov a vždy ju mačkám 🙂 🙂 🙂 a teším sa jej 😉 😉 😉 ja vravím že to je moja doktorka psychiatrička 😀 😀 😀 😀 vypočuje 😀 😀 😀 poláska sa 😀 😀 😀 a papiere na hospitalizáciu nevypíše ...takže je to aj bezpečné 🙂 😀 😀 😀

gelinka75
6. dec 2012

@lubanka originalny darcek od mm 😀 nam rano skoro prdla telka, nereagovala na nic a zrazu bum a zhasla..sme cumeli jak puk, som myslela, ze je po nej, a to mame nove velke LCD asi 2 roky, to by nepotesilo, nastastie ide dalej

janap76
6. dec 2012

@gelinka75 presne 🙂 dnes som rada že stíham aspoň sem tam čítať 🙂 🙂 🙂 mám frmol 🙂 včera som si kúpila knižku od Pyca ...tie jeho receptíky ...som sa potešila 🙂

azzura
6. dec 2012

@mates777 milačku, ale to potom aj mna musis s tym 4nohacom ubytovat, lebo moj mm psa nechce, lebo vraj mam u nasich Maxa, tak co vymyslam. Ale raz si od teba kupim ked zlomim mm a pochopi že asi dieta nam nie je sudene

gelinka75
6. dec 2012

@janap76 a co robi mm? aj nasi robia stale aj nocne..aj otec a dvaja bratia, je to drsny rezim, ale potom maju aj volno a to sa oplati mat aj cez tyzden volno

gelinka75
6. dec 2012

@janap76 a ake to je? oplati sa kupit? videla som, ze vydal nejaku knihu, inak on je teply?

gelinka75
6. dec 2012

@lubanka moj ma rad granadir 😀

azzura
6. dec 2012

@janap76 ved aj ja mam terapeuta doma ale u nasich, tak mi strasne nieco moje chyba tam v ritke dedine kde som sa odstahovala, nemam tam nikoho....svokor furt niekam lieta a inac nikoho.....kurna, kto nevyrastal pri zvierati netusi ake je to a mne chyba, i ked mam mm ,ale to nie je ono

gelinka75
6. dec 2012

@azzura daj mm dobry sex v mikulaskom prezleceni s podväzkami a bude aj pes, mm ti dovoli hned😀 😀 😀 😀

janap76
6. dec 2012

@azzura viem presne o čom hovoríš - ale úplne presne - keď som tu došla bývať, tak moja Eli ostala najprv doma - tie prvé 4 mesiace som ju tu nemala, k tomu nikoho nepoznáš - presne viem ako sa cítiš ..... veľmi ti prajem aby si mm prehovorila 😉

azzura
6. dec 2012

@gelinka75 ale ja vobec nemam chut na sex, mam depku a proste len tak cučím do PC, dnes som nic v praci nespravila, len sa tak presuvam.

azzura
6. dec 2012

@janap76 ALE ON STALE DUFA žE SA ZADARí BABO A POTOM CO, ALE VED TO JE MOJA STAROST A DECKO TAK SKORO NEBUDE AK VOBEC BUDE

gelinka75
6. dec 2012

@azzura ☹ jaj moja viem ako sa citis, bude aj lepsie..mne ked sa nerozmrazili tak som sa citila rovnako ako po negativnej krvi 😠 daj tomu cas, podpisete ziadost a idete dalej..bude dobre, raz isto

janap76
6. dec 2012

@gelinka75 😀 😀 😀 neviem aký je, či teplý či studený 😀 😀 😀 😀 ale prisahám aj mňa táto otázka včera napadla ... pre mňa on je sympoš 🙂 ešte som ju poriadne neprelúskala ...ale mne sa páči .... napr je tam dosť receptov z lososom a to je moja slabá stránka - takže ja ju využijem 🙂

janap76
6. dec 2012

@azzura ale psík a dieťa sa navzájom nevylučujú ...pýtala som sa aj mojej lekárky .... normálne povedala že, keď je pes pravidelne očkovaný, udržiavaný v čistote a vychovaný - že počúva - nie je žiadny problém 🙂 🙂 🙂 ja to vidím všade, bežne mamička kočíkuje a má aj psíka .... 🙂 🙂 🙂

gelinka75
6. dec 2012

@azzura @janap76 uz som pisala, ze nemam rada psikov, ale brat ma polrocneho americkeho stafforda, uz je velky ako marha a bojim sa ho ked skace, onuchava a otvori papulu, normalne mam adrenalin na 200, ale mam ho rada..objednala som mu na vianoce misku na zradlo 😀

azzura
6. dec 2012

@gelinka75 ja viem, ale idu mi na nervy že do toho padli tie sproste sviatky

azzura
6. dec 2012

@janap76 ale ja viem že havo a dieta je ok kombinacia, ale on celkovo nemusi psov a ked vidi ako sa lubime s Maxom tak až oci pretaca

azzura
6. dec 2012

@gelinka75 ty si ale dobra sestra, nechcem ma za segru 😀 😀 😀

janap76
6. dec 2012

@azzura keby ste mali doma psa, dám krk na to že sa zamiluje aj on a až vtedy by pochopil .... každy človek čo má srdce, tak si psíka obľúbi .... len o tom nevie 🙂 🙂 🙂 vidíš aj Angelika ...hovorila že nemá rada psov a pozrime sa 🙂 keby to mala ešte aj doma ....hmmmm to by bola láska 😀 🙂 😉 😎 😉

janap76
6. dec 2012

@azzura teba za segru a ja čakám u nej na adopciu 🙂

janap76
6. dec 2012

ozaj.....vravela som Vám že doma nadhadzujem tému adopcia ....a nevyzerá to bohvieako ☹ 😒

janap76
6. dec 2012

@lubanka bolia ťa ešte kríže ?

janap76
6. dec 2012

😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a ďakujem za srdiečko 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 🙂 🙂 🙂 🙂

gelinka75
6. dec 2012

@azzura sestru nemam, tak flek je volny 😀 😀 😀 @janap76 no tento je taky krasny, taky bol malinky ked ho doniesol a teraz zerie co vidi, kradne z kuchyne 😀 musia vsetko odkladat, ked sa oprie nohami o stol tak je skoro ako nizsi clovek..take ma zubiska az po krk..ja vzdy kricim ked ide na mna 😀 ale uz pekne poslucha na povely a aj mna, tak mi brat dovoli mu dat take tycinky..to ma rad