Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 hmmm on sa tejto téme akoby vyhýba .... hovorí mi že nemám miešať IVF a adopciu... že pekne pôjdeme na IVF a keby to nevyšlo...budeme sa rozprávať o adopcii ..... keď mám ja povedať úprimne a od srdca ....keby to bolo iba na mne, seriem na celé IVF a idem rovno na adopciu.... uľavilo sa mi že som to povedala 🙂
@janap76 preco by si bola divna, ked to tak citis? nie kazdy ide na IVF, ale riesi adopciu, je to vsak na dohode s partnerom ak on tuzi po vlastnych detoch tak spravim vsetko aby som mu ich dala, ked uz nebude ina moznost tak adopcia, ja este stale o tom nie som presvedcena a aj preto skusame ivf, aby som raz nelutovala, ze som nevyuzila moznosti ake mame...
@gelinka75mojko tak tfuj tfuj tfuj.....vela vela stasticka zelam...a dufam ze si doma s nohami na plafone 😝
kolko ti vkladali?
@azzura ty ma ani nestviiii, ja som ti ho slubila a ja sluby plnim 😀 chces povedat ze keby ze mas doma maleho prtaveho yorka, ktory nepusta chlpy, ze by ta s nim mm vyhodil????
ver tomu, ze by to bol jeho milacik... 😀
o 2 mesiace budu steniatka, tak sa chystaj... 😠 zhruba o 4 mesiace necele pridem na navstevu k vam 😎
krasne som sa pozvala????? 😀

@janap76 a co nato mm?