Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lubanka som si nevšimla 🙂 pozri, keď to budeš riešiť, tak dá sa tam ísť aj letecky a oni poskytujú typy na ubytovanie, kde ako ich pacientka máš zľavu....najšťastnejšia budem keď sa ti to podarí tu a nebudeš musieť nikam chodiť 🙂 🙂 😉 😉 😵 😵...čo sa týka peňazí, zatiaľ sa mi zdá že to vyjde cca na rovnako. Tu a tam ...aj keď to "prepláca" poisťovňa. Uvidíme, keď budem mať všetko vyšetrené, tak poviem. Idem im písať tento týždeň, aby nás objednali na január 😉
@janap76 janik, ale ak sa nenahneváš, tak s tým nebratím antiky celkom nesúhlasím... ja viem, že máš strach, ale lekár vedel prečo ti to dal a mala by si nechať oddychovať vaječníky aby potom vyprodukovali maximum... aby si sa nepopálila tým, že zabsolvuješ celú prípravu - stimuláciu a nakoniec sa preberieš z narkózy a povedia ti "je nám ľúto, nič sme nenašli..." to bude hrozné... tak si to ešte prosím rozmysli... o.k.? 😉
ty máš strach z antiky... ja mám strach z tehu a predsa do toho stále idem... 😉
@janap76 januľka zlatá mňa do lietadla od istej doby nedostanete aj keby ste sa na hlavu všetky naraz postavili a tlieskali pri tom aj ušami.... lietala som, kým sme raz nevleteli do takej búrky, že som si fakticky myslela, že práve prežívam posledné minúty môjho života... ako keby som bola súčasťou natáčania katastrofického filmu.... brrrrrrrr, nikdy viac...ja len pekne autíčkom alebo autobusíkom po pevnine si budem chodiť.... ani loď už nechcem.... som videla Poseidona 😀 😀
nie vážne... ja už mám fóbiu z lietania 😒 stačí, že v telke začujem zvuk lietadla alebo vidím lietadlo vo vzduchu a zrýchli sa mi tep a nemôžem dýchať...
@janap76 hmm, kebyže to nemam tak daleko tak by som sla aj ja. uz som kukala aj vlakove spojenie je ok, ale potom je to komplikovane MHD a moj mm ma tam furt nemože nosiť. Takže sa v GF nestretneme, neva, hlavne nech ti tam pomozu aspon budeme porovnavat a na 5.IVF pojdem do brna kedže 4.IVF je v GF 50% zlava 😀 😀 😀
@janap76 na šak našu @angelika76, lebo @lubanka bonzovala že ma blbe reči
ja už končím 😉 zasa už všetci zdrhli, len ja tu zasa nadsluhujem 😀 😀 tak idem do tej galantérky kuknúť, či majú vlnu pre toho môjho bzuča 😀 😀 😀 😉
@azzura 😀 😀 😀 😀 😀 žiadne piate ani štvrté ...ty 😉 😉 😉 ja ešte GF nevylučujem, uvidím podľa toho čo mi tam v januári povedia .... ale prisahám, neviem prečo ma tam tak ťahá.... čítala som že s pacientkami komunikujú aj mailom a na také ako krv, sa môže ísť atk ako chodí ľubka aj k svojmu gyn... uvidíme, možno mi tam povedia niečo, čo ma zaklincuje naspäť do Ba ...
paaaaa idem si najst auto pod snehom a potom hura domov a zajtra som len Vasa, nakolko sefka ma dovcu 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura tak to budeš zajtra komunikovať iba s Jankou a Angeličkou, lebo ja nebudem mať prístup k PC... ja už mám program... pliesť dve na tri 😀 😀 😀 😀 kúpila som vlnu, perfektnú... melírovanú tmavomodro-bledomodro-šedo-bielo... fakt vyzerá super... aj pre seba som vzala ale v čokoládovo-svetlohnedo-krémovo-biela... 😵
boli sme s manzelom nieco vybavit a v tescu a aj stromceky sme kukli, ale este sme nekupili 🙂

@janap76 zlatínko čítala, veď som ti nato dala like 😉 a rozhodla si sa myslím správne... ja keby bývam bližšie k hraniciam, tak som tam hneď práva... (už som tu raz spomínala, že sme od jedného profesora dostali tip, aby sme len do Brna išli, nikam inam... ale my to máme táááák ďaleko a keď si predstavím po transfere cestovať domov 😕 ) ja zvažujem vyčerpať platené pokusy na SR a potom ísť do Brna, ale ani nie tak kvôli peniazom ako kvôli diaľke až potom... lebo si myslím, že keď chceš, peniažky naškriabať dokážeš 😉