Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@simkarobkova ježiš .... chúďatko....je mi to strašne ľúto 😢
Dobré ránko žienky....ako ste víkendovali ? 🙂
@janap76 my sme v sobotu odzdobovali stromček a potom oslavovali doma v 3 synatorove narodky. Hej, mm sa ma lepsie, ale este ma v kolenen tekutinu, tak cakamae ci sa bude znova hromadit alebo sa vstrebe. Vecer mi bolo zle, ja som už asi 2 tyzdne nebola na WC, tak so si dala dobre 2glgy prehanadla....... 😀 😀 😀 . V nedelu sme mali odpocinkovy den, ani som nezehlila, lebo v zime sa vsetko zle susí. A už mi mrchana konci, ozaj už mi dosiel ten gel....asik som zle pochopila, lebo som myslela že gel a ja si budem čapovat do aplikatora a takto úž ho mam v aplikatoroch, ale vzala som si len taky s 3ks, takže musime nejak vystihnut a ked nie tak IVF to isti
@azzura 2 týždne ???? to je strašne dlho.....často máš takýto problém ? hmmmm sladkých 17 ? a koľko stál ten gél ? tie kvapky si si už začala dávať ?
nie, ešte nie som objednaná do Brna ....minulý týždeň som si vybavila toho nového gyn, šak vieš, a tento týždeň volám do Brna. Dnes mi bude písať ďalšia kočka ktorá tam dnes išla prvýkrát....tak netrpezlivo čakám 🙂
@gelinka75 no, pomohlo.....ale akurat sa mm smial, že som si ako korhel sadla na schodik do spajze a tak som si logala z neho 😀 😀 ..............najprv som mala par hodin ukrutanske krce a až na vecer to doslo, ale pomohlo ale zas som tak kde predtym.....desim sa ked raz budem tehu, ja budem umierat. Ja odjakziva mam s tym problem 😖 .
Viem čo preživaš a lutujem ta a najhorsie že nic na to nemožeš
@azzura vsak to som chcela, uz cakam kedy to prejde a budem si to uzivat, od zaciatku sa mi tocila hlava a byvalo mi tazko, potom asi 2 tyzdne to bolo lepsie a teraz je to ovela horsie, pridal sa aj zaludok, vcera som nevedela stat v kuchyni, take tocaky som mala, ze ma skoro svaclo 😠 😠
@janap76 no ja mavam taketo problemy 😒 . ten gel stal cca 12Eur+mm som objednala kvapky z kotvicníka, povodne to mala byt mne, ale kedže ja mam tie od valovica, tak som ich dala jemu, a su aj pre chlapov. Takže tento cyklus ideme s plym arzenalom výzbroje do boja 😀 😀 😀 😀 . Jaj, zabudla som že ideš najprv novemu gyndošovi 🙂 že pozdravuj 😝
@gelinka75 tak to vsetko som skusala, ale ja mam akurat obrovske krce, a nakoniec zo mna vyjde jedna boba...takže mne pomaha stres, ked mam ist ku gynekologovi alebo zubarovi a to v najblizsejdobe nehrozi. Volake dy som si davala aj vlakninu, ale už nepomaha alebo teplu vodu na lačno

@janap76 potratila som.... tri dni som behala po doktoroch... a je to preč :(