Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 neviem, či to pomôže (mne zaberalo iba to a presne toto bolo so mnou, čo vravíš... celý deň zle, žalúdok ako na vode... vkuse a postupne sa to zhoršovalo) ráno nech máš už pripravený na stolíku zázvorový čaj, len čo otvoríš oči hneď sa napi a mm nech ti urobí niečo málinko zjesť a zapíjaj to tým čajom... uvidíš či pomôže... mne zabrala vždy vianočka s bambinom a k tomu zázvorový čaj... 😀 to boli moje raňajky asi 5týždňov vkuse, kým nezmyzli nevoľnosti... 😉 vyskúšaj...
@azzura ja mám strašne rada tie oleje 🙂 teraz som asi 3/4 roka nebrala nič a teraz som zas začala....na trávenie je to perfektné a napr mne to robí veľmi dobré aj na herpes....ten šípkový olej. Toľko peňazí som podávala na rôzne mastičky a nepomohlo nič...tak som rada že som rada 🙂
@janap76 hej uz som s nim hovorila, bol v celku normalny, ze je to dobra sprava, ze som tehu (bohvie co si mysli v skutocnosti) a ze mi vyjde urcite v ustrety, kedze ide o prechodne obdobie, tak som mu vravela, ze ked mi bude lepsie tak sa ozvem, povedal, ze ok, ze mame prist so sefkou a rozoberieme co by som mohla atd. potom som volala so sefkou a ta hned zacala, ze to by som nemohla, ze ten program je velmi pomaly a bludy zacala kecat, ale ze ona mi tiez vyjde v ustrety, vies ked mi siahnu na plat, tak budem blba robit za tie iste peniaze ako keby som bola na PN, zial je to tak, tak uvidime
@gelinka75 aj náš program je pomalý .....ale funguje to. Domov sme si dali ten najlepší internet a ide to. Čo sa týka mzdy, tak ja som sa dohodla so šéfom tak, že plat nech mi nechá taký ako som mala a po dvoch mesiacoch dáme reč či je spokojný alebo nie. Podotkla som že mne niektoré náklady vzniknú / internet, elektrina a možno je to smiešne ale aj kúrenie 🙂 / taaak a po dvoch mesiacoch skonštatoval že aj dodávatelia a kolegovia sú spokojný. Jasné že najbližšie kolegyne spokojné neboli, aj sa so mnou rozkamarátili .... závisť je silná emócia ... ale tak čo už. Práca doma má aj svoje nevýhody, no to už nevidia. tie prvé dva mesiace som angelička robila aj 12 hodín. Len aby bolo dobre. Keby si mala robiť za peniaze aké máš aj bez roboty...tak to už je charita.
@gelinka75 no neviem, ja som to mala odobrené od gyndoša, že na tehu nevoľnosti zázvorový čaj 😉 ale nie zázvor zaparený vodou.... ale čaj... nepila som ho len ja, ale aj 3moje kámošky už... toď nedávno posledná odrodila zdravé bábo a tak isto fičala dokonca do posledného dňa na tomto čaji, lebo ju neopustili nevoľnosti do samučičkého konca... robila si srandu, že než išla na sálu, tak sa ešte išla vyblinkať a tak išla odrodiť... 😀
a tá kombínácia ani mne nechutí, ale vtedy som skúšala hoci čo a zisťovala, čo zabralo... 😀 toto bola jediná verzia, po ktorej došla aká-taká úľava ...
@janap76 aj ja si postrúham zázvor, zaleje vodou, pridám medík a cittrónik (alebo iba kôru), niekedy pridám mätu... ale tiež iba ako prevenciu pred chrípkou... dúfam, že čoskoro bude treba aj na nevoľnosti... 😀
@gelinka75 moja, ale to nebude stačiť iba raz denne... to som už mala pripravené v termoske a keď som len troška zacítila, tak hneď som pár hltov vypila... a prešlo... neviem, ako to je u teba, ale skús zistiť, či ti neprichádza zle, keď troška vyhladneš... myslím tým, že skús trebárs každú hodinku 2-3 krát zahryznúť niečo... toď moje poznatky z môjho tehu bádania 😀 😀 😀 😀
no dievčatá, pridávam sa k vám, už aj u nás začalo snežiť... my sme tu taký opozdenejší 😀 😀 😀 😝

@azzura no ved toto, bud to ide alebo nie 😠 😠