icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
16. jan 2013

kde ste všetky ? 😉

gelinka75
16. jan 2013

@janap76 tuuuuu, silnejsii, ved to je supeeeeeeeeeeeeeer, tak daj foto, vyzera zeby to vyslo 😀

janap76
16. jan 2013

@gelinka75 keď to odfotím do mobilu tak už to trošku vidno, keď do foťáku tak neviem aký režim mám dať, aby to bolo vidno tak zblízka. Ešte to vyskúšam 🙂 a musím zavolať mm kde je ten kábel čo musím pichnúť z PC do foťáku...to bude sranda lebo na také veci som nešikovná 🙂 😉 ale nevadí, hádam nejako zmaturujem 😀 😀 😀 ako sa dnes máš ? zajtra ideš ráno ?

gelinka75
16. jan 2013

@janap76 skus z dialky a priblizit, vtedy to dobre odfoti 😉 strasne som zvedava na tvoje palicky, konecne sa to tu zacina hybat 😵 😵 😵 dnes ok, zajtra doobeda idem k lekarovi som zvedava co bude robit 🙂

azzura
16. jan 2013

@janap76 tuuuuuutttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, iba som musela sefke spravit co je na ociach bolo vidiet 😀 😀 . Tesim sa potichu, ale gratulovat zatial nebudem, takže si rob testy kazdy druhy den a budes vediet ci silnie. ozaj kedy ides dokimu novemu?? hned by mohol vziat krv 😉

azzura
16. jan 2013

@mates77 haloooooooooooooooooooo, ako si dopadla v CAR????? ako sliznica???

janap76
16. jan 2013

@gelinka75
@azzura dobre skúsim to odfotiť z diaľky...ďakujem za radu 🙂 k dokimu chcem ísť v paito ráno ? dúfam že ma nevyhodí že to je skoro...ja len chcem aby mi vzal krv, povedal či môžem brať utroš a čekol či to nie je mimo maternicové....ja to príjmem keď budem vedieť krv 🙂 dúfam že výsledok z krvi mi povedia ešte v ten deň !!! lebo ma .....hmmmm 😀 😀 😀

gelinka75
16. jan 2013

@janap76 janka rychlo rychlo som netrpezliva 😀 😀 😀 😀 urcite ta vezme a da aspon par instrukcii, vyhodit ta nemoze, len asi este nebude robit utz, nebolo by nic vidno aby ta nevystresoval, ze nevidno 😉

janap76
16. jan 2013

@gelinka75 maturujem 🙂

azzura
16. jan 2013

@janap76 neviem ci bude nieco vidiet, ale krv nech ti zoberie, tam by to uz malo byt 😉

janap76
16. jan 2013

vidno to ?

azzura
16. jan 2013

@janap76 vidnooooooooooooooooooooooooo a krasne a zretelne 🙂 . Uz nech je piatok ...

janap76
16. jan 2013

@gelinka75 keď som to urobila tak ako si povedala, tak to je najlepšie 🙂 ďakujem 🙂

janap76
16. jan 2013

@azzura Monička toto je na mojom teste 1 x v živote !!! Už nech je piatok ako vravíš, nech mi dovolí brať utroš alebo duphaston / to brala moja sestra / ..... len ešte akože nič, až keď budem mať krv 😉 neuveriteľné to je celé 😉

gelinka75
16. jan 2013

@janap76 jasneeeeeeeeeeeee, to uz neni duch, ze ho treba hladat, vidno to dobre 😀 😀 😀 tesim sa s tebou

gelinka75
16. jan 2013

@janap76 to je ake super takto objavit palicky, nam to nebolo dopriate, ale tak ci onak, vysledok sme dosiahli, mozno raz sa dockam aj prirodzeneho otehu 😀

azzura
16. jan 2013

@janap76 Janka strasne ti to prajem aby to bola pravda, resp. verím v to, zatial sa tesím testíku, a tomu že zažívaš ten pocit vidiet // (neviem ake to je, ale určite krasne a neuveritelne). Neboj piatok je hned tu, hlavne bud v klude a piatok si vezmi aj test a popros ho o krv. Asi ten dufastan bude lepsi na prirozdene pocatie, ale on je doktor tak nech poradí 🙂 , cmuk potichucky sa tesím

gelinka75
16. jan 2013

@janap76 janka a mm co hovori? 😀

lubanka
16. jan 2013

@janap76 čau Janik!!! paráda, paráda, paráda... 😵 toto bude ono 😵 je to tam... ešte nech to potvrdí lekár a si partia s Angeličkou 😵 ... no a ja si počkám (či náhodou sa zázrak nestane) spolu s Moničkou 😀
a to si mala ten mamatest áno? no uvidím, keď mi nedorazí mrcha... ale asi nič z toho nebude, lebo by ten tieň bol silnejší aspoň o trošku a on sa vôbec nezmenil... 😖
tak len tfuj tfuj tfuj 😉

gelinka75
16. jan 2013

@azzura no azzurka tak ste na rade ty, lubka, mates a ostatne baby. o chvilu bude tato tema plna tehuliek 🙂

lubanka
16. jan 2013

@gelinka75 ty už si nejaká náročná nezdá sa ti? 😀 😀 😀 čaká to dvojičky a ešte to lamentuje, že akou cestou sa k tomu dostala... 😀

azzura
16. jan 2013

@gelinka75 dala si zle poradie 🙂 ja budem na samom konci ak nejaky bude

azzura
16. jan 2013

@lubanka pokial mrcha nedosla tak je furt nadej

lubanka
16. jan 2013

@gelinka75 no bodaj by si mala pravdu to s tou témou plnou tehulie... tak sa mi zdá, že to prorokovanie, že 2013 bude náš rok.... tak to bude rok všetkých, len môj nie... 😀 😝 no, ale šak mám ešte kopec času 😎

gelinka75
16. jan 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 no a? ale ten pocit nahodne objavit palicky nepoznam, teda poznam, lebo som mala mimomaternicove, ale davno a vtedy som krvacala a vedela som, ze je zle, ale tak normalne objavit tak to nie 😀 neboj ja som rada, ze som rada a malinkate babulka su v brusku, zajtra ich mozno uvidim 🙂

gelinka75
16. jan 2013

@lubanka a ty nehodis foto testu, ci tam nahodou nieco neuvidime? 🙂

lubanka
16. jan 2013

@azzura no to áno 😀 😀 lenže mne sa "občas" stáva, že mrcha nechodí, ale ani test netmavne 😀 😀 a potom to už len vyvolávačka istí... 😝 nevadí, žiadne lamentovanie, žiadne stresy... šak nemôžeme všetky naraz otehotnieť nie? pomaly postupne... 😉 inak by sme sa nemohli dostatočne navytešovať nad fotkami pozitívnych testov a prvých ultz a rastúcich "pupkov"... 😀 aj tak si myslím, že to začína mať správny smer... keď už pomaly začala byť "ustálená" informácia, že Angelika je tehu.... došla ďalšia, že čaká dupľu 😀, keď už toto bolo tiež utrasené, prišla Janka s pozitívnym testom... teraz trochu počkáme na potvrdenie od jej lekára....a po pár dňoch ide na rad ďalšia... 😀 že som šikulka... naplánované je to dobre nie? 😀

lubanka
16. jan 2013

@gelinka75 to jedine, že máte namontované skeneri na očiach 😀 😀 😀 včera som skúšala fotiť, či to nebude vidno, ale nebolo... a najlepšie by to možno bolo fotiť pri dennom svetle a nie pri umelom osvetlení, lenže kedy, keď odchádzam za šera a prichádzam za šera... neboj sa, ja počkám ešte cca týždeň a keď nič nedorazí, kúpim ten mamatest a keď tam niečo bude, tak ho nacapím na celú stranu 😀 😀 😀

azzura
16. jan 2013

@lubanka maš ta fantasticky naplanovane a budeme sa toho drzat. Aha, kedže ty mavas take stavy, že vyvolavacka a aj duchov na teste, tak sa necudujem uz tvojej reakcie. ja som nikdy nemala ziadneho duha na tehu teste. Dalsia bude mates, ved by mala ist teraz niekedy na KET

lubanka
16. jan 2013

pozrite, keď to tam bude, tak budem kámoška s vami... keď to tam nebude, tak vás s Monikou "vyšupeme" z tejto stránky, aby ste nám tu neobsmŕdali... 😀 😀 😀 😀 😀 a budeme hrať dôležité 😀 😀 😀