icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

mates777
16. jan 2013

@azzura ahoj moja, sliznica 11 mm v sobotu KET (ak bude vsetko OK a zmrzlinka sa rozmrazi)
Som v soku z toho co to tu cita...a to som tu nebola len jeden a pol dna 😀

janap76
16. jan 2013

@enia74 má on šťastie že nie si moja sestra, ja by som mu naložila 😉 😀

enia74
16. jan 2013

@janap76 držím palce ! 😉

enia74
16. jan 2013

@janap76 neboj, ja mu občas sama naložím 😀 😀

mates777
16. jan 2013

@janap76 no v sobotu rano budem volat ci je zmrzlina OK a ak ano, tak hned letim do Martina...
a inak si ma zaskocila teraz...ja uz tlacim do seba utros od vcera 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
to som mala az po vklade zacat? mna picne...
a idem v prirodzenom cykle, kedze mam vraj ukazkovu sliznicu a vsetko je OK 😀
uz nech je piatook a nech to mas potvrdene z krvi...juuj tesim sa velmi....

janap76
16. jan 2013

@mates777 Maťka prepáč, nechcem ti robiť chaos...asi som to doplietla s tým utrošom. Monička @azzura by to vedela lepšie. A môžeš v sobotu predtým ako tam pôjdeš, napísať že ....IDEEEEEM .... budem čakať 🙂 😉 😵 a super že máš takú sliznicu, nech ho pekne ešte rozmrazia a štartuješ 🙂 😉

mates777
16. jan 2013

@janap76 Janula teraz neviem, ze ci som to nemala brat az po vklade...mozno som to pohnojila ja 😀
som dopletena ako chrbtovy kos...tak, ale pri takychto krasnych spravach???? no nebud...tvoja foto // hovori za vsetko...juj hned mam krajsi den...
a slubujem, ze rano v sobotu to hadzem sem, aby ste vedeli ci idem... 😎

mates777
16. jan 2013

@azzura ahoj Monicka, prosim ta utros mam zacat brat az po KET, alebo uz teraz??? vcera mi ho dali a ja som ho zacala hned brat...no a teraz ma trosku zneistila Janula tak neviem ....alebo mam volat do CAR??? si o mne pomyslia ze mi riadne dupe 😎

mates777
16. jan 2013

@janap76 inak ja ho mam asi uzivat az po vklade 😀 boze ako mne sibeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

janap76
16. jan 2013

no kočky, teraz som volala môjmu novému gyn, ten tam nebol, tak hovorím sestričke že by som chcela prísť v paitok na krv aby mi potvrdili tehu ...a ona mi povie že nie !!!!! že to nie je štandardný postup, že mám zavolať večer okolo 19 hod a budem hovoriť s dr a on povie čo ďalej. To ako čo je toto ???? 😠 😠 😠 😠 😠 😠

janap76
16. jan 2013

@mates777 moja zavolaj do CAR 😉

mates777
16. jan 2013

@janap76 no...volala som tam a domylila som aj recepcne ci su to tam tak mi dali dr. 😀
tak super, mala som zacat uz vcera tak, ako som aj zacala 😀
si tam budu mysliet ze mi rajbe nacisto 🙂

lubanka
16. jan 2013

@mates777 ahoj 😉 myslím, že bude lepšie, ak cinkneš do centra, lebo my to napr. máme tak, že užívať to máme už pred vkladom a dokonca ešte aj v deň vkladu, ráno sa vkladá... a čo že si budú niečo myslieť, tebe to môže byť jedno, hlavne že to urobíš správne a budeš mať pozitívny výsledok... myslíš, že my, ktoré sme chodili a chodievame do centra tak nezmätkujeme? 😀 😉

janap76
16. jan 2013

@mates777 jooj moja prepáč mi že som ťa takto doplietla 😒 😉

mates777
16. jan 2013

@lubanka dakujem moja uz som volala....bohes mne ide karta teda 😀

lubanka
16. jan 2013

@gelinka75 angelička, nestihla som skôr napísať a teraz čítam, že ťa vytočila svokra.... kašli na tú hlupaňu!!! čo je ona lekár, či čo, že rozhoduje o tom, či máš alebo nemáš byť na PN? a okrem toho, čakala ona dvojičky? je to oveľa náročnejšie ako pri jednom... 😠 automaticky si riziková pacientka (aj bez toho, že si bola po umelom), tak nech nekecá, lebo si s ňou prídem podebatiť ja 😠 😠 😠 a až potom bude kukať, keď jej poviem, že ja som celý čas doma viac-menej len ležala, posledné týždne som ležala už v nemocke (prísny režim na lôžku) a aj napriek tomu som predčasne porodila... 😠 😠 😠 nie je každý taký nezmar ako ona.... že keď už bude jej čas, tak ju budete musieť doraziť s lopatami, aby už konečne zatrepala bačkorami... 😠 😠 😠 😠 😠 som sa normálne aj ja nasr.la 😠 😠 😠 tak!!!! čo ju štve, že sedíš doma aj ty a nie iba ona! keby bola normálna, tak ráno nabehne k tebe, urobí ti raňajky, doobedu uprace, uvarí obed, počká kým dojde tvoj mm s práce a potom až odíde preč.... pre prípad, že by si niečo potrebovala, aby si sa nemusela namáhať... to by podľa mňa urobil normálny človek, nenormálny sa zachová ako tvoja svokra! 😠

lubanka
16. jan 2013

@mates777 ....a ? čo povedali? 😀

mates777
16. jan 2013

@lubanka no ze od vcera vecera som mala zacat vkladat...tak som aj urobila 😎

mates777
16. jan 2013

@gelinka75 Angelika ber to tak ze najlepsia svokra - studena svokra 😀
nedaj sa vytacat, to je len a len tvoje zdravicko a tvoj ZIVOT

lubanka
16. jan 2013

@mates777 tak to máte myslím ako u nás neviem síce presne koľko dní pred vkladom sa začína užívať, ale na 100% viem, že sa užíva, lebo ja som zasa pre zmenu volala do centra 😀 lebo som nechápala ako si ráno mám dať utroš a potom ísť na vklad... mi to nesedelo so spojením "vhodné prostredie pre bambuľku" 😀 😀 😀

azzura
16. jan 2013

@mates777 cau, supeer, krásna sliznica...budem strasne drzat palce aby sa rozmrazila, resp. musi sa rozmrazit. Potom daj vediet, cakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

lubanka
16. jan 2013

ja to nechápem 😠 u nás nikdy nehovorí doktor, že aká sliznica, aké kvalitné embryjá (myslím či sú Ačkové či Bčkové...) koľko vajok (to iba ja uši naťahujem a počúvam, keď diktuje sestričke...) iba mi povie čo brať, kedy brať, kedy prísť a maximálne " odobrali sme toľko a toľko vajok a toľko a toľko sme oplodnili a vkladamé toľko a zmrazíme toľko".... ani nepovie koľko bunkové či čo vám to hovoria... dokonca sa ani neopýta, či chcem PK alebo nie!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 no to mám úžasné centrum fakt!!!! 😖

azzura
16. jan 2013

@mates777 ano, maš ho brat už od vcera ako ti ho dali, ale vecer pred vkladom a rano vkladu ho zapi vodou, potom zas ho budes davat z dola a keby si nahodou spinila tak zas zapijat 😉 drzim strasne palce

mates777
16. jan 2013

@lubanka bohes clovek si mysli (teda aspon ja) ked tam ide ze co vsetko sa ide popytat a tak a potom ani neviem ako mam uzivat utros 😀

mates777
16. jan 2013

@azzura no krasna a aj folikul 25 mm 😀 aj ked ten mi je teraz pri KET na dve veci....

mates777
16. jan 2013

@azzura no to mi nepovedali ze pred vkladom zapijat...a o spineni mi ani nevrav ☹ PANICKY STRACH U MNA UZ LEN Z TOHO SLOVICKA

lubanka
16. jan 2013

@mates777 po čase už budeš starý mazák 😀 😀 (bodaj by si to nepotrebovala 😉 ) už budeš pomaly vedieť lepšie ako doki.... ale zo začiatku som ja tiež bola ja somárik 😀 že koľko toho brať, kedy a tie termíny.... som bola vyplašená a z ambulancie som vychádzala ako v tranze... v hlave svietila kontrolka čo a kedy... a len čo som sa dostala von, už som si do notesu alebo mobilu písala, všetko čo mi povedal 😀 😀 😀 až potom som zbadala, že pri recepte mám papier, kde je všetko napísané 😀 😀 😀 😀

lubanka
16. jan 2013

@mates777 tak kašli na KET .... zneuži mm... 😀 😀 😀
my máme stále vkladať... nezapíjať.... na špinenie kašli, to sa teba netýka, nato sú tu iné expertky... (s jednou si práve píšeš)

mates777
16. jan 2013

@lubanka no je to tak ako vravis...
ale zo mna stary mazak v tomto nebude...toto je totiz moj posledny pokus 😠
a nastavena som tak, akoze aj uspesny bude...nenecham vas v tom sameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😝

azzura
16. jan 2013

takže opat som volala do VZP....mam to schvalene od posudkoveho lekara, ale teta co to podpisuje a bola PN celý mesiac je zas PN 😠