icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
16. jan 2013

@mates777 hmm, krásny folikul...ale može prasknut, ale neviem ci utroš nebrani prieniku spermí 😒 . Skus si daco o tom precitat. Vsak mozno by si mala aj umelo aj prirodzene 😀 😀 😀

mates777
16. jan 2013

@lubanka ved jasne ze dnes idem zneuzivat aj pred vcerom som 🙂 aj ked moj dr povedal, ze spermie su dooost slabe na oplodnenie prirodzenou cestou...
su menej pohyblive a boli nejake aj zdeformovane... no a pri OPU ci ako sa to vola mi sestricka v CAR povedala ze boli neporovnatelne kvalitnejsie v porovnani s prvym spermiogramom...tak neviem neviem...ale skusat treba, raz mozno motyka vystreli aj u nas 😎

azzura
16. jan 2013

@mates777 tak ti to hovorim, aby na teba nekricali že sa cez ten sajrat nevedie dostat do krcka...takže nezabudni vecer a rano pred vkladom zapit 🙂

lubanka
16. jan 2013

@azzura kokos to tam majú iba jednu babu či čo?! 😠 😠 šak nech mi to pošlú, ja to podpíšem 😠

janap76
16. jan 2013

@azzura oni sú tam trošku na hlavičku ? veď ju musí niekto zastúpiť 😕

azzura
16. jan 2013

@lubanka asi hej, pani dolezita....ale aspon viem že už je to schvalene a aj tak som vedela že tento cyklus uz nestiham, aspon skusime prirodzene a potom budem zla ak pred mrchanou mi nebudu volat z CAR, lebo injekcie sa na dlhy protokol pichaju cca 27Dc(ja som tak minule pichalaň....dnes som 7DC

azzura
16. jan 2013

@janap76 a kto by ju zastupil, ved od 7.12. tam mam ziadost a ked som tam zaciatkom januara voala tak mi povedali že teta je dlhodobo PN a ziadosti sa hromadia a hromadia

janap76
16. jan 2013

@lubanka
@azzura
@mates777
@gelinka baby myslíte že mi môžu odmietnuť zobrať krv ? sestrička povedala že to je skoro ... že to až tak o 2-3 týždne 😕 nechápem to. Večer o 19 hod mu budem volať a som veľmi zvedavá čo mi povie.....hm nechápem

janap76
16. jan 2013

@azzura ja som asi na hlavu... šak je to schválené, a pre jeden blbý podpis budú desiatky žien čakať, čo by už nemuseli ? !

lubanka
16. jan 2013

@azzura áno, áno 😀 😀 😀 😀 to som ja 😀 😀 😀 konečne ma ocenili... že "pani dôležitá" 😀 😀 😀 😀 máte to u mňa pani generálna 😀 😀 😀 😉

lubanka
16. jan 2013

@janap76 áno? a ona odkiaľ vie, koľko si tehu, či 2 či 3 týždne... písala si, že si zmenila gyndoša... to znamená, že ťa nepoznajú... t.j. nepozná tvoj cyklus - jeho dlžku, tvoje problémy..... zavolaj lekárovi a pokecaj s ním a nie s "múdrou" sestričkou.... 😉
alebo chce, aby ti 2-3týždne meškala mrcha? nerozumiem tomu celkom... šak z krvi zistí, či si alebo nie si tehu.... no a na ultr. samozrejme budeš musieť počkať, lebo tak skoro asi nič neuvidí... to je jasné

azzura
16. jan 2013

@janap76 ak ta odmietne, tak chod do nemocky a vsade je hematologia a tam za poplatok spravia HCG....aspon som to tak citala tu na MK

mates777
16. jan 2013

@janap76 ty tam normalne chod a nastoj na tom, ze chces zobrat krv a sestricku nemusi trapit kedy si otehotnela....bohes ma svihne z tychto pristupov.... 😖

janap76
16. jan 2013

@lubanka áno, ona chce aby mi 2-3 týždne meškala mrcha 😨 večer mu zavolám a pokecáme, no ja sa odbyť nenechám. Je to ten nový lekár. Alebo potom urobím tak ako povedala Monička @azzura ....viem že ultrazvuk ešte nie, to mi už vysvetlila Angelika @gelinka 😉 😀 Ale hnevám sa na seba, lebo som dovolila aby mi na chvíľu zdvihla tlak ☹

azzura
16. jan 2013

@lubanka cica moja, ale ja som myslela hentu teusu vo VZP, ale ked mi to podpises tak ta budem uctievat 😀 😀 😀

azzura
16. jan 2013

@janap76 neviem aky maš vztah s obvodnou, ale aj ta by ti mohla vziat krv...može dat diagnozu že si nejak chora a chce nasadiť antibiotika ale si myslis že si tehu 🙂 treba vselico skusit....zivot je neustali boj o nieco, fuj

lubanka
16. jan 2013

@azzura och ☹ a ja, že už ma konečne niekto docenil ☹ ( 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ) a že vraj Janka je v šoku a Maťka mimo... 😀 😀 😀 😀

janap76
16. jan 2013

@mates777 že ? aj mňa ...a musím byť uvedomelá, pokiaľ by som fakt bola tehu, nesmiem sa rozčuľovať a už vôbec nie nad .......iných ...no nie? 😉 ...teraz to bude veselé...zajtra ide@gelinka k lekárovi, v piatok ja a v sobotu ty .... 🙂

janap76
16. jan 2013

@azzura no s tou mám dobrý vzťah, dobrý nápad...ďakujem ... som trošku taká paralizovaná...vôbec mi nezapína ... mozog má pauzu 😀 😀 😀 ešte že Vás mám 😵 😵 😵

azzura
16. jan 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 mojaaaaaaaaaaaaaa ale ja ta mam tak strasne rada, že by som ta nenazvala pani doležita...ani by si nechcela, kebyže vidis ako sa pri tom tvarim 🙂

janap76
16. jan 2013

@lubanka ja som v šoku aj mimo aj mešuge aj oteľatené ...aj všetko 😀 😀 😀 😀 ....myslíš že to niekedy prejde ? neboooj sa, buď úprimná 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no daj 😀

azzura
16. jan 2013

@janap76 však na to sme tu, si navzajom pomahame. Ja mam cistu myslel, takže pracuje na 200 % a dnes už ma aj boli, zachvilu aj parit sa z nej bude, sefka ma uplne vyštavila

azzura
16. jan 2013

@janap76 ke čitam to tvoje ...oteľatena...............tak mam zachvaty smiechu 😵

janap76
16. jan 2013

@azzura 😀 😀 😀 šak dobre že sa zasmeješ, ale či ma to prejde si mi nenapísala 😀 😀 😀 😀

azzura
16. jan 2013

@janap76 prejde, ale až ked budeš tomu veriť

gelinka75
16. jan 2013

@lubanka no uz som kludna, strasne som bola vytocena, normalne som mala problem ukludnit sa, mm mi slubil, ze sa stahujeme ihned ako to bude mozne, uz vybavoval dalsie veci na dome, tak ked pocasie povoli hned sa budu robit dalsie veci, aj keby som mala tam len zakladne veci tak tam ideme, bola som nieco vybavit a pytam sa jej ci chce z obchodu nieco a ona ze ano potrebuje par veci a ja ze tak mi daj zoznam, alebo pod so mnou, ja si vybavim a ona si zatial nakupi, ale nie, vies co mi povedala, ze ona sa kvoli tomu obliekat nebude, ale vies co, ked zajtra poviem mm, ze nech ju odvezie, si to s nou vybavim rucne strucne, lebo to uz sa neda ako sa chova...proste cim starsia je tym je to horsie

gelinka75
16. jan 2013

@enia74 no presne o tomto je taky vztah aky mas teraz, on potrebuje len si uspokojit svoje chutky a ty aby si sa uplne prisposobila, mala by si ho poslat kade lahsie a ver tomu, ze ak by naozaj chcel, tak by prisiel a chcel s tebou zit a necha zenu tak, ale sama vidis, potom bude co,budes sama a sama a sama 😠

gelinka75
16. jan 2013

@mates777 nezabudame na teba, ved som aj vravela, ze rad zaradom budete tehu 😀 aj ty!! drzim palce na sobotu!!! nech mrazacik nesklame a nech to vyjde

gelinka75
16. jan 2013

@janap76 urcite ti nemozu odmietnut zobrat krv, si tehotna a mas narok na zobratie krvi

custy
16. jan 2013

@azzura ano ;) tak možme behnut na kavu 🙂