Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lubanka ved jasne ze dnes idem zneuzivat aj pred vcerom som 🙂 aj ked moj dr povedal, ze spermie su dooost slabe na oplodnenie prirodzenou cestou...
su menej pohyblive a boli nejake aj zdeformovane... no a pri OPU ci ako sa to vola mi sestricka v CAR povedala ze boli neporovnatelne kvalitnejsie v porovnani s prvym spermiogramom...tak neviem neviem...ale skusat treba, raz mozno motyka vystreli aj u nas 😎
@lubanka asi hej, pani dolezita....ale aspon viem že už je to schvalene a aj tak som vedela že tento cyklus uz nestiham, aspon skusime prirodzene a potom budem zla ak pred mrchanou mi nebudu volat z CAR, lebo injekcie sa na dlhy protokol pichaju cca 27Dc(ja som tak minule pichalaň....dnes som 7DC
@janap76 áno? a ona odkiaľ vie, koľko si tehu, či 2 či 3 týždne... písala si, že si zmenila gyndoša... to znamená, že ťa nepoznajú... t.j. nepozná tvoj cyklus - jeho dlžku, tvoje problémy..... zavolaj lekárovi a pokecaj s ním a nie s "múdrou" sestričkou.... 😉
alebo chce, aby ti 2-3týždne meškala mrcha? nerozumiem tomu celkom... šak z krvi zistí, či si alebo nie si tehu.... no a na ultr. samozrejme budeš musieť počkať, lebo tak skoro asi nič neuvidí... to je jasné
@lubanka áno, ona chce aby mi 2-3 týždne meškala mrcha 😨 večer mu zavolám a pokecáme, no ja sa odbyť nenechám. Je to ten nový lekár. Alebo potom urobím tak ako povedala Monička @azzura ....viem že ultrazvuk ešte nie, to mi už vysvetlila Angelika @gelinka 😉 😀 Ale hnevám sa na seba, lebo som dovolila aby mi na chvíľu zdvihla tlak ☹
@lubanka no uz som kludna, strasne som bola vytocena, normalne som mala problem ukludnit sa, mm mi slubil, ze sa stahujeme ihned ako to bude mozne, uz vybavoval dalsie veci na dome, tak ked pocasie povoli hned sa budu robit dalsie veci, aj keby som mala tam len zakladne veci tak tam ideme, bola som nieco vybavit a pytam sa jej ci chce z obchodu nieco a ona ze ano potrebuje par veci a ja ze tak mi daj zoznam, alebo pod so mnou, ja si vybavim a ona si zatial nakupi, ale nie, vies co mi povedala, ze ona sa kvoli tomu obliekat nebude, ale vies co, ked zajtra poviem mm, ze nech ju odvezie, si to s nou vybavim rucne strucne, lebo to uz sa neda ako sa chova...proste cim starsia je tym je to horsie
@enia74 no presne o tomto je taky vztah aky mas teraz, on potrebuje len si uspokojit svoje chutky a ty aby si sa uplne prisposobila, mala by si ho poslat kade lahsie a ver tomu, ze ak by naozaj chcel, tak by prisiel a chcel s tebou zit a necha zenu tak, ale sama vidis, potom bude co,budes sama a sama a sama 😠

@mates777 hmm, krásny folikul...ale može prasknut, ale neviem ci utroš nebrani prieniku spermí 😒 . Skus si daco o tom precitat. Vsak mozno by si mala aj umelo aj prirodzene 😀 😀 😀