Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 dúfam... asi som sa prechladla, lebo aj odspodu má páli jak šľak.... v noci som dávala horúcu sprchu a mastila s fungicidinom... najlepší by bol urologický čaj a hotovo, ale keď ten blbý test... ani si síce nemyslím, že by z toho nakoniec niečo bolo, ale čo ak náhodou predsa...
@lubanka @gelinka @azzura @mates777 kočky tak aby ste vedeli, pán dr povedal že tak o 2-3 týždne hmmmm tak som mu povedala že sa obávam cysty, pretože som mala 6 cm cystu, keď mi meškala mrcha, tak ma objednal na budúci piatok ....nerozumiem tomu. V Košiciach fungujú gyn úplne inak...mne tento systém tuná asi nevyhovuje. Ale nedá sa nič robiť. Tak sme sa s mm rozhodli že teraz v piatok pôjdeme na hematologiu a hcg test si zaplatíme @azzura vďaka Ti Monička za typ ...už som tam volala, že kľudne môžeme prísť. Jóój a ešte mi nový dr povedal že si mám v lekárni kúpiť kyselinu listovú a nemáme mať styk....to som mu povedala že užívam už rok 😀 😀 😀 😀
Dobré ránko 🙂 ako sa dnes máte dievčatá ? 🙂
dobre ranko tehule
@gelinka75 juuuj tak to budeme čakať 🙂 o ktorej ideš ? dávaj pozor, strašne sa šmýka 😒 áno, robila som test, je zas tmavší 🙂 😵 ...len noc mám za sebou zlú, zobudila som sa o 3hod !!!!!!! a všelijaké ťažké myšlienky sa mi tam premieľali ...zaspala som okolo 4 hod. a potom sa mi snívali bludy, zobudila som sa spotená. Ja inak nikdy nemávam problém zo spaním.... musím sa vnútorne upokojiť....asi máme vymodlené tehu a ja sa nemôžem dostať k dr 😀 😀 😀 to je sila. Keď som nemohla spať, tak som rozmýšľala že keď pôjdem na tú krv, tak si dám urobiť aj progesterón, aby som vedela či treba rýchlo utroš alebo nie...čo myslíš Angelika ? Harbulák mi povedal že mám tie hormóny biedne....ide mi len o to aby ....veď vieš 🙂
@janap76 o 10tej mame termin, videla som, ze nasnezilo, nejak sa snad dostanem k dokymu, mam to cca 15 kilakov, pojdem pomaly, mm musi ist do BA na nejake skolenie tak to musime zvladnut sami
a na ten duphaston si sa nepytala dokyho? boze, to je inac sila mala si mu povedat ze ste zacali chodit do car a vysli zle hormony a nic nechces podcenit atd. len aby ta zobrali, mozes si dat spravit aj progesteron, ale ako budeme vediet ci ta hodnota je dobra? alebo mu potom zavolas? alebo co, inak ho mozes zacat brat len tak
@gelinka75 moja ja som mu povedala aj o care ...no, poobede medzi 14 - 15 hod budem volať Harbulakovi, nech mi povie svoj názor. On sa vie pozrieť na tie moje hormóny, a tak zavolám ešte raz tomu môjmu dr. To je sila toto. Dnes ráno ma pichalo v bruchu v oblasti pupka ☹ 😒 😠 a už je to tu ....presne ako ste vraveli s @lubanka ... 😕 😉
čaute 😉 mám za sebou "úžasnú" noc... 😖 celý čas ma bolel vaječník jak šľak... keď to tak pôjde ďalej, budem musieť ísť ku gynďákovi 😠 😠 😠 ale tak mi treba... som 2dni po sebe bola v práci v sukničke a tenučkých pančuškách... asi som si myslela, že je vonku 20stupňov 😠 😠 😠 😠 neviete niečo, ako sa sama nejako (za pomoci babských receptov) dať do kopy? ☹ už začínam mať strach, či náhodou cysta nemôže byť ☹
@janap76 presne Janula, nesmies sa dat takto odfajkat (sorry za vyraz) nam ide o vsetko, doktorom len zase o pracu navyse boha...
ale v prvom rade sa nestresuj, ukludni sa a mysli na babulku v brusku 😀 nesmes sa dat vytocit hlavne....nohy hore a relaxuj....
nech ide mm na poistovnu a ty sa netrap...uvidis, ze poobede ti v CAR doki povie co mas robit...ved kludne mozes ist aj tam podla mna...
tak pri najhorsom si zaplatis nieco o takuto starostlivost...to urcite za to stojiiiiii 😀
@janap76 čítam, že máš plnú hlavu starostí? to budú len pekné starosti už... keď ti stmavol test, je to dobré... 😉 😵 mne nestmavlo nič, je to stále rovnaké, to znamená, že ja tehu nie som 😢 už nikdy si nekúpim pepino test... prvý krát som tak urobila a ľutujem... zbytočne ma polašil a aj keď som sa snažila držať pri zemi, nepodarilo sa a teraz som trochu sklamaná... 😔 takže ty teraz budeš tehuľkovať s Angelikou a o chvíľu sa k vám pridá Maťka... my s Moničkou dorazíme neskôr...
@janap76 Harbulak Ti povie aby si dosla zajtra rano na krv a sono 🙂 takže nestresuj, ale povedz mu vsetko.....ale nie o brne a ked by sa nahodou pytal že preco ste nedosli ked ste mali schvalenu ziadost tak povedz že ste sli na sviatky domov a nevedela si kedy dojdete a potom si sa chcela ozvat na konzultaciu a hla zrazu meška ......

fúúúú jak mňa bolí vaječník!!! už v noci som sa zobudila na nenormálne bolesti 😢 celý deň som sa len tak krútila, ale teraz už je to brutál ☹
@janap76 mešuge a to ostatné nie si 😀 iba oteľatená 😀 😀 máš to už aj na tehu teste potvrdené 😀 😀 😀 😀