Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@lubanka moja robila si test ? a iný ako pepino ? a je tam dúšik len netmavne ? skoč moja radšej na gyn .... istota je guľomet .... podľa mňa sa môže človek držať pri zemi akokoľvek, aj tak to je potom na hovno....tiež som v noci veľa nenaspala tak som dumkala 😒 🙄 ... s tým mojím tehu ešte tak opatrne, ešte musím niekoho znásilniť na krv a potom uvidíme.
@janap76 moja bude dobre, Harbo je fajn a ked bude pocut tvoje zufalstvo......povedz aj o tvojom doktorovi že chcel aby si dosla až za 2 týzdne, ale ty sa bojis nakolko maš tie vselijake problemy ........(vymenuješ).
Takže o 14 volaj a potom budem cakat ako ste sa dohodli, hlavne bud neoblomna ale nie drza, ak bude treba tak prosikaj....ked to nezabera na tvojho dokiho tak urcite na doktora v CAr 🙂
@janap76 robila som test dnes ráno a znova pepino... taký som mala doma - v balení boli 2ks... no a nestmavol, takže je jasné, že z toho nič, lebo aj keby neviem aký bol test, tak by sa troška zmenil už za 3dni, ale sú úplne rovnaké všetky 3testy... takže 😖 ale mm mi volal (bol služobne mimo mesta) že mi kúpil mamatest, tak skúsim zajtra ráno, ale neverím už... zbytočne som sa poplašila a Monika už začínala zúfať, že tu bude hasiť.... @azzura ja ťa v tom nenechám...
@janap76 čo ti mám povedať? ☹ sama neviem... akurát si začínam namýšľať už somariny.... či náhodou nemám cystu.... alebo nedajbože mimomaternicové... ☹ keď cítim teraz ten vaječník 😠 ale keby bolo mimomater. tak by som krvácala - minimálne špinila a ja našťastie nič... myslíš, že môže ak je zápal ukázať niečo na testa? 😕 😕 😕 toto som ešte nepočula 😕 😕 😕 ale podľa mňa je to blbosť... šak tam musí byť hormón a pri prechladnutí sa neobjaví 😀 😀 myslím, že ak som chorá od spodu, tak asi aj zhora (na hlavu) 😀 😀 😀 už my asi vyfučal rozum, že sa vôbec nad takým zamýšľam 😀 😀 😀 😀
ŽIADNE kombinácie!!!!!!! jednoducho sú to debilné testy a mne iba (ako vždy) mešká mrcha a vaječník ma bolí, lebo som trúba a predvádzala som sa v sukeňke!!!!!! žiadne cysty, žiadne mimo.... 😠 a ty už ma tiež neštvi ( 😀 😉 ) si tehu a basta a nepotrebuješ duphík, ani utroš.... čo tam HP... keď si otehu, to znamená, že je všetko v poriadku a celé tehu bude prebiehať ako z knižky.... 😵
@azzura 😀 😀 😀 včera večer, keď som mala také brutál bolesti, tak som si sľubovala, že dnes ráno neidem, ale letím ku gynďákovi.... ale ráno som vstala a je to lepšie, takže 😎 sedím si v kancli v práci a gynďák si pracuje vo svojej ordinácii 😀 😀 😀 😀 keby sa to náhodou opäť zhoršilo (ako včera), tak okamžite idem samozrejme... šak nie som masochistka... 😝 😀
@lubanka Ľubka inak mne čo veľmi pomáha v taký čas, urobím čaj z dvoch vrecúšok gynastan čaj, a čaj vypijem a čajové vrecúška také vlažné si šupnem na vložku a šup s tým do gatí...n eskutočnú úľavu mi to vie priniesť.... 😎 😎 😎 ale urobila by som to iba keby že si si na 101% istá že nie si tehu

@mates777 budem silno mysliet a potom daj vediet....a ziadna psychiatria nebude, ten hore vie že ty uz mas poslednu moznost tak tebe ho rozmrazi......u mna vedel že ja mam ešte kopu casu tak ma natahuje