Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
ččččččakáááááááááááme
kde trčí Angelika, dufam že sa nic nestalo, soferovala sama 😒
@mates777
@azzura ale mi zdvihla tlak sestrička najmúdrejšia ....kriste to kde žijeme ? na kolenách ich mám prosiť ? alebo čo ? 😠 😠 😠 😠 😠 😠 nasratá som jak bejk 😠 😠 😠 povedela že on tam nie a že čo chcem ...vysvetlila som jej ...reakcia ...no že nech si počkám k tomu svojmu gyn tie 2-3 týždne... otehotnela soom prirodzene tak nemám nárok ....ešte som jej to pokojne dookola vysvetľovala že aspoň HCG ona sa smiala ...ale keď vám vyšiel pozitiv test, tak asi že som tehotná, alebo čo si myslím že prečo my vyšiel pozitívny ? a normálne sa smiala ...sestričke sa už budem prosiť !!! ..... že potrebujem vedieť jeho názor, či mám brať utroš alebo duphaston ...alebo nič .... a ona sa smeje ....NO A DOSŤ !!! zrúkla som naňu že či sa dobré bavý a že či na mne ...sklapla a povedala že mám prísť ráno, že tam bude on.A mektala ...že prídťe kľudne...to nemôžeš s nimi normálne... bože ale ma nasrala 😠 😠 😠

@azzura 😕 😕 😕 😕 ty si u nás v ordinácii, keď tam chodím ja? .... že vieš presne čo mi povie, keď ma zbadá? 😀 😀 😀