icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
17. jan 2013

@gelinka bože môj....prečo je ten život taký nespravodlivý 😢

lubanka
17. jan 2013

@gelinka75 Bože môj!!!!! teraz som prečítala!!!!!!! je mi až zle.... do plaču mi je... prečo človek nemôže normálne žiť, ale furt sa musí dačo diať 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 drž sa moja, hrozne ma to mrzí fakt, neviem čo mám povedať, aj tak ťa ani trošku neuteším 😢 😢 😢 😢 😢 😢 čo sa vlastne stalo, nechápem, že obidve 😢 😢 😢 😢 je mi to strašne, strašne ľúto... Bože moja, vedia to isto? nie je ani najmenšia šanca, žeby sa pomýlili? nechcem ťa štvať takými blbými otázkami, ale chcem veriť ešte... ☹

mates777
17. jan 2013

@janap76 Janula super si jej dala krave jednej... je mi do placu...zo vsetkeho...
skurveny zivot...sorry....
ale som rada, ze si si to vybojovala na zajtra

janap76
17. jan 2013

@gelinka75 Angelička máme ťa radi 😢 😢 😢 😢

janap76
17. jan 2013

@mates777 srdečne ti ďakujem že si to povedala ako prvá....áno, skurvený život

gelinka75
17. jan 2013

@janap76 hej vezie ma, ja som to este odsoferovala do BA a spät, no ved co, mozem bojovat dalej, v maji mozeme na KET

gelinka75
17. jan 2013

@lubanka nie je to iste na 100% bola som aj v centre na tom velkom utz co tam maju a nic, ze vraj tym ako sa mohli rozdelit sa mohli aj poskodit, ze urcite tam bola nejaka geneticka chyba, ze sa to pri jednovajecnych stava, je vyssie riziko ako normalne, ja neviem, ja uz neverim nicomu

janap76
17. jan 2013

@gelinka75 do nemocky ideš do BA ? ráno ťa pustia domov ? dozvieš sa dôvod ? ... pre mňa je to úplne nepochopiteľné ...

lubanka
17. jan 2013

@gelinka75 drž sa 😢 v mysli som s tebou 😢 😢 😢

mates777
17. jan 2013

@janap76 sorry Janula... ja som uplne mimo z tej nasej Angeliky...a hlavne z tejto nespravodlivosti...

enia74
17. jan 2013

@lubanka je to nespravodlive baby.. ☹ 😠 cigani sa kotia a žijú ako potkani a nestaraju sa o tie deti, je*ú sa tam všetci dokopy 😠 a my tu nemôžeme normálnym prirodzeným spôsobom otehotnieť??? 😠

mates777
17. jan 2013

@gelinka75 drz sa Angelika, vsetky ta tu mame radi a myslime na teba...

gelinka75
17. jan 2013

@janap76 ja neviem janka kedy ma budu robit, potom vysledky z histologie asi o 2 tyzdne

lubanka
17. jan 2013

@enia74 ja neviem, či sme nejaká vadná generácia či čo 😠 😠 😠 som nasratá a zároveň chromá z toho, čo som sa dozvedela... zobralo mi to všetku nádej... ☹ ☹ kedy už konečne bude pokoj!!!!

janap76
17. jan 2013

@gelinka75 😢 😢 😢 viem že ti to nepomôže...ale všetky na teba myslíme 😢 😢 😢 plakala si sa už ? vyvrieskala si už ?

gelinka75
17. jan 2013

@lubanka 😀 😀 pokoj budes mat az v hrobe moja zlata...... troska vtipu do toho zufalstva no oki, ozvem sa ked bude po tom

mates777
17. jan 2013

@lubanka presne Lubka ako si to napisala....aj mne to zobralo aj tu poslednu stipku nadeje co bola vo mne...

gelinka75
17. jan 2013

@janap76 jasne, revala som a furt revem na striedacku 🙄

lubanka
17. jan 2013

@gelinka75 Angelička, keď tam aj dnes prídeš, tak asi až zajtra to spravia... ☹ (aspoň u nás tak robievajú) 😢 😢 😢 dali ti z centra aj nejakú správu? ☹

janap76
17. jan 2013

@mates777 Maťka neospravedlňuj sa ...keby si počula ako tu nadávam... to sa dá len pípať... ja to musím dostať zo seba takto von...mne to padlo dobre že si to takto od pľúc dala ....

gelinka75
17. jan 2013

@lubanka hej ale dr. odporucala. ze ist dnes na prijem, aby ma vedeli rano robit, mam vsetky papiere

janap76
17. jan 2013

@lubanka @gelinka v KE sa to robí tak že keď príde pacientka s týmto...tak berú hneď a ráno po vizite ide domov ...vidíš všade je to inak .... srdce mi ide vyskočiť z hrude

gelinka75
17. jan 2013

je to blbe. ze uz myslim na KET ale zmiernuje mi to bolest..dufam, ze sa nezosypem

mates777
17. jan 2013

@janap76 asi sme velmi podobne...aj ja tu nadavam...a hned som si bola aj zapalit ☹

lubanka
17. jan 2013

@gelinka75 áno... dobre ☹ oni si to už naplánujú... 😢 😢 😢 😢 Bože, keby som bola bližšie, tak idem k tebe a vyreveme sa spolu 😢 😢 😢 😢 prežívam tvoju, ale znova aj svoju bolesť... ako keby som znova prišla o bába... 😢 😢 😢 😢 😢 nedokážem napísať ako veľmi ma to zobralo a ako hrozne s tebou cítim 😢 😢 😢 😢 veľa síl moja zlatá ☹

janap76
17. jan 2013

@gelinka75 moja zlatá nič nie je blbé,,,,ty mysli na čo ty chceš a na čo ty potrebuješ myslieť ....

janap76
17. jan 2013

@mates777 no ja už nefajčím 5 mesiacov ...ale predtým by som v tejto situácii zdymila 3 !!!

lubanka
17. jan 2013

@gelinka75 presne to, čo ti napísala Janka, som ti chcela napísať.... ty si hovor a mysli na čo chceš, len aby ti to ako tak pomohlo a ostatných môžeš mať v trúbe... ☹ ☹ ja som to vždy tak robila... možno si o mne mysleli, že mi preplo, ale mňa to v tom momente najmenej trápilo, čo si myslí moje okolie... a aj o mojich chlapcoch stále rozprávam, ako keby boli... kupujem si stále anjelíkov a sviečky... (nosievam im normálne hračky...) a keď idem k nim... nepoviem, že idem na cintorín, ale že idem navštíviť chlapcov... že chlapci majú narodky a meniny... a mám totálne na háku, kto si čo myslí.... ☹ hovor a mysli na čo chceš, len aby ti to pomohlo zmierniť bolesť (aj keď viem, že žiaľ... kríza príde 😢 )

mates777
17. jan 2013

@janap76 bozee to ako sa ti podarilo???? mne sa nedari...teraz som nefajcila par dni a jedna sprava od Angeliky a ciga bola silnejsia ako JA ☹

lubanka
17. jan 2013

do čerta!!!!!!! to čo je toto!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
som tomu už tak verila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! som to brala za hotovú vec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! že je a všetko bude o.k. až do konca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!