icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
19. jan 2013

@gelinka75 klapne uvidíš... tak nech sa tá torta podarí... ťa obdivujem, že máš ešte náladu na pečenie... ale sladké robí dobre na nervy, ja chcem dnes upiecť makovú, ale nejak nemám zatiaľ náladu ... tú z toho receptu na Bohatstvo, včera som si ju stiahla z netu, ale neviem, či budem mať dosť maku, lebo tam ho ide hrozne veľa... robíš tú pomarančovú? musím ju vyskúšať niekedy... 😉

gelinka75
19. jan 2013

@lubanka musim nieco robit lebo lezim a rozmyslam a potom sa rozrevem, neviem dokedy budu tieto stavy, ale bojujem s tym, hej robim tu pomarancovu, odstavili sme 2 velke pomarance vyslo 2 deci stavy a doliala som mliekom, kupilla som este nato take 2 sviecky 60, bude isto dobra 🙂 na tu makovu mam aj ja recept, mam doma kilo maku, niekedy musim spravit aby sa mi nepokazil aj vy nieco oslavujete?

lubanka
19. jan 2013

@gelinka75 a ináč stále ti zabudnem povedať, že som piekla tie vanilkové rožky na vianoce... no a teda to boli mňamky 😵 dokonca aj moja mama si ich pochvaľovala a to je už čo povedať, lebo tá vždy všetko ofrfle... dokonca som jej väčšiu polovicu "spakovala" domov a po pár dňoch volala, či ich ešte neupečiem, lebo že už skoro nič nemajú... takže aj u nás mali úspech 😵

lubanka
19. jan 2013

@gelinka75 nie neoslavujeme 😀 ale môj mm je maniak na sladké, takže podľa pečenia oslavujeme každý týždeň 😀 😉

gelinka75
19. jan 2013

@lubanka tak to som rada, ze chutili 🙂 ja som tiez dala nasim a zbytok zjedol mm, ja moc sladke nemusim, mne uz je vsetko velmi sladke, dam si kusok a staci, tak upec makovu a potom napis aka bola, lebo tak ju chvalili, ci to je naozaj pravda

azzura
19. jan 2013

@janap76 zlatko to on dosiel na SR a to vedlajsej dediny.......chodi tam 1xmesacne ani som to netusila.....kolegyna mi o nom nahodou povedla, vraj netusila že aj mna by take mohlo zaujimat.
Nakolko bolo zlé počasie tak bolo malo ludi, hned sme sli dnu....chytil mi pulz a nadiktovala svoj datum narodenia a hned že vas trapia deti, este nemate a strasne chcete. Povedal že mam niečo s P vajcovodom ci vajecníkom a že mam na hrane hodnoty štitnej zlazy....ale že vsetko ok bude. Dostala som lieky + mi yasle kalendar počatia na email 🙂. Aj mm hned odhadol, co sa tyka jeho chorob + ma vraj spomalene spermie
Som zvedava co z toho bude....aspon sme vyskusali a majlad nechali za lieky......ale nikdy nevies

Mne hadal o 10 rokov menej 🙂

gelinka75
19. jan 2013

@azzura ved ty vobec nevyzeras na 36 😀

janap76
19. jan 2013

@azzura super, ja uznávam takéto veci, nemalo by ti to poškodiť a podľa mňa ti to urobilo dobre, nie ? ...takže všetko bude OK uvidíš 😉 ....ty mladica kočica 😉

janap76
19. jan 2013

@gelinka75 Angelika ďakujem Ti....som rada že si už doma. takže marec to istí ? 🙂 .. z tej torty by som si hneď dala 😉

janap76
19. jan 2013

@mates777 a dúfam že ty si pekne ležíš ? ! 😉

janap76
19. jan 2013

@lubanka @gelinka @azzura @mates777 baby podľa mňa budú v tom labáku v nemocnici aj v nedeľu ...nie ? ráno tam zavolám a keď áno, tak tam zas pôjdeme.... 😀 😀 😀 aby som vedela ako zrniečko rastie....či tak ako by malo 😉 zabudla som Vám povedať že prečo ...dnes ráno som si zas urobila test a tá čiaročka je trošku slabšia ako včera, tak nech sa zbytočne netrápim

gelinka75
19. jan 2013

@janap76 joj zo dna na den sa to meni, hcg rastie obden, tak si mohla aj viac pit a bolo to redsie, uvidis bude to dobre, isla by som az v pondelok alebo utorok 😉

janap76
19. jan 2013

@gelinka75 máš pravdu bolo by to lepšie, ale v pondelok nemôžem z roboty a v utorok a stredu zas nemôže mm...a ja to sama neodšoférujem ...tak preto nedeľa....no a možno nakoniec povedia že sa to v nedeľu nedá a je po dileme 😖

lubanka
19. jan 2013

@janap76 aj ja si myslím, že nemusíš zasa na krv... tiež ma napdalo, že stačí troška viac vody... preriedený moč a je to... alebo iná značka testu... 😉 hlavne nestresuj, bude dobre 😉

lubanka
19. jan 2013

@gelinka75 tak ako vyšla tortička? 😵 ja som sa nato nakoniec vytoto 😀 urobila som segedíň (vôbec som nemala chuť ani na varenie) a aby mm nepovedal, že nemá žiadnu lakotku, tak som mu urobila placky zemiakové, keď sa mu nepáči, tak nech si ide do cukrárne... 😝 koho to stále baví vypekať koláče... 😠

gelinka75
19. jan 2013

@lubanka ano uz sa chladi v chladnicke, este som potrela aj malinovym dzemom, dala krem a nato pokrajany pomaranc a dalsie cesto atd. cele som to posypala orechami, teraz lezim, lebo ma zacalo boliet brusko 😠 asi neni moc dobre sa este namahat, musim oddychovat, chcela som ist s mm do obchodu ale presla som len do spalne a krce, hovorim no zbohom, ked lezim je to dobre

gelinka75
19. jan 2013

@janap76 uplne viem ako sa citis, ani si poriadne neotehu a uz mas obavy, ja som na tom bola podobne 😠

lubanka
19. jan 2013

@gelinka75 vidíš a ja som ti chcela napísať ešte na obed, že tortu pečieš... ale teraz by si mala ešte mierne tempo nahodiť... tak už kašli na všetko, lež, pusti si nejakú komédiu... a piánko tieto dni ešte, aby si si neublížila, veď je to čerstvé... nedajbože sa rozkrvácaš 😠 žiadne také... odpočívať!

janap76
19. jan 2013

@gelinka75 😀 😀 😀 😀 Angelika, lepšie si to ani nemohla povedať 😀 😀 😀 😀 keď ma niekde jemne pichne, zľaknem sa , keď ma dlho nikde nepichne, zľaknem sa tiež 😀 😀 😀 😀 no mešuge, porebujem ešte čas na znormalizovanie sa ...hmmm dúfam 😉

lubanka
19. jan 2013

tak a teraz sa na mňa Angelička naštve, že už nič iné nepotrebuje iba premúdrelé rady od nejakej virtuálnej trúby 😀 😀 😝

gelinka75
19. jan 2013

@lubanka no este to by bolo treba, ked lezim tak ma neboli brusko, len ked sa hybem, ale dnes uz nevstanem iba ak na wc a do kuchyne 😉 vies ja som taka hrdinka, snazim sa najs ine myslienky..revu uz bolo dost 🙄

gelinka75
19. jan 2013

@lubanka 😀 😀 😀 😀 ty truba ved ty si to prezila, mas plne pravo mi radit co a ako 😉

lubanka
19. jan 2013

troška od veci.... alebo rada do budúcna... čítala som, že treba brať pred ET alebo KET kajanské korenie, písali baby, že sa pokusy zadarili, keď to užívali 😕 je tam link, kde sa to dá objednať... má niekto záujem? 😀 😀

gelinka75
19. jan 2013

@janap76 zvyknes si, len nestresuj, tie prve dni su take divne... 😝

gelinka75
19. jan 2013

@lubanka ponukni janke, ja som momentalne indisponuvana 😀

lubanka
19. jan 2013

@gelinka75 som rada, že to tak berieš... ja som len myslela, že maternica bola tehu, teraz sa do nej babralo, takže je slabučká, nepotrebuje siliť... vieš... tak radšej oddychuj. Ono môžeš prejsť troška, ale žiadne namáhanie, dvíhanie atď... a keď ti ešte môžem poradiť, dávaj si sakra pozor teraz na zápaly!!! véééééľmi ľahko môže od spodu prechladnúť a veľmi zle sa to lieči 😉 tak buď nikam nechodiť alebo sa naobliekaj ako cibuľa pre istotu 😀

azzura
19. jan 2013

@gelinka75 fakt??? ale niekedy sa citim na 50. Ako sa mas moja? Ozaj preco až v maji chcete ist na KET???

azzura
19. jan 2013

@janap76 vsak uvidime co to snami spravi, ale ked pojdem na umele asi to vysadim....lebo hormony+byliny možu narobit asi sarapatu v organizme

lubanka
19. jan 2013

@gelinka75 Janka to už nepotrebuje... ona už svoje "kajanské korenie" má v brušku... každý deň si ho kontroluje na tehotenských papierikoch, že Janik? 😉
to je pre tie, ktoré pôjdu na ET, KET... začína sa to užívať pred, počas transferu každý druhý deň a po pozitívnom výsledku postupne vysádzať, ale príde mi to také... čo ja viem... dosť toho berieme aj tak a čo ak nejaká reakcia? no neviem, ale skúsiť sa môže...

azzura
19. jan 2013

@janap76 vsak skusk zavolat, ale neviem ci aj v nedelu pracuju