Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
ženušky, takže nakoniec na tú krv pôjdeme zajtra ...nejak to so šéfom vymyslím...lebo síce robia tie testy v nemocke aj dnes, ale nie je tam sestrička, takže by som musela behať po nemocnici a prosiť niekoho nech ma napichne....takže nebudem situáciu znásilňovať, nechám to na zajtra 🙂 🙂 🙂
@lubanka ja by som to skúsila ...ja som brala http://www.docsimon.sk/tovar/dr-bohm-isoflavon-... a brala som to tak ako sa berie clostil, akurát double dávku ..... a cítila som ovulku oveľa silnejšie, brala som to 2 mesiace a na tretí vzniklo zrniečko...ale či to to pomohlo....škoda že to nevieme 😉 aj dnes pečieš ?
@janap76 hej aj ja mam take co by mali prasknut, tie folikularne, lenze oni len rastu, obcas to praskne, bohvie kedy, ved furt mi to robilo prekazku aj pred 1 aj 2 IVF, spala som, brucho ma vecer dost bolelo, akoby som mala kazdych 10 minut kontrakcie ci co, matercnica si asi vsimla, ze tam uz nic neni, nekrvacam, dnes je to o dost lepsie, ale vela lezim
@janap76 hmmm mrkla som nato, čo si brala ty... je to podobné, tiež je tam sója, ďatelina akurát v tvojom je púpalka a tam je materská kašička... už som si nato aj klikla, že si to objednám z netu, ale kúpila som si tie kvapky od Valoviča a k tomu ešte 2balenia, tak radšej skúsim toto a potom, keď tak ten sarapis... alebo myslíš, že to môžem kombinovať? lebo ten sarapis sa môže užívať dvojako: raz na úpravu cyklu - iné dávkovanie... alebo na lepšiu ovulku, tak isto iné dávkovanie... no a tie kvapky sú iba na úpravu cyklu...
myslíš, že keby som brala kvapky na úpravu cyklu a sarapis na lepšiu ovulku... tak sa priotrávim 😀 😀 😀
@gelinka75 ahoj Angelička... len odpočívaj... žiadne prepínanie... aby si niečo nedobabrala a zbytočne neoslabovala maternicu... a keď plánuješ už budúci mesiac skúsiť, či motyka nevystrelí, tak si daj záležať, aby si sa zotavila čo najskôr 😉
tú makovku asi nebudem piecť, lebo sa mi nechce a dnes chcem ísť ku chlapcom (včera mali 2r. a 2mesiace), upečiem asi len koláč pre lenivé ženy 😀 namažem nejakou plnkou, polejem čokoládou a dovi-dopo... 😀
@gelinka75 ja som si dávala do vody aj ten jód .....a naozaj tá ovulácia bola iná .... čo sa týka toho jódu...keď sa mi urobila cysta endometriózna ..... týždne som hľadala po internete..... sumár bol že jód a enzýmy .... na nete som sa dozvedela že mi sa riadime normami na potrebné množstvo jódu v tele ešte z nejakých 60-tych rokov ...odvtedy už vedci vedia viac...a najlepšie bolo že vraj japonec keď je chorý, tak mu prvé zisťujú množstvo jódu v moči...samozrejme že majú iné normý ako my 🙂 proste mi z toho vyšlo že jód je nesmierne dôležitý na všetky funkcie, ale najmä na tie očistné a hormonálne....minule v telke vraveli - nepamätám sa o akej krajne to bolo - že tam vôbec nemajú výraz na naše slovo že klimaktérium, lebo nonstop jedia ryby a morské príšery .... majú hormóny viac v poriadku ...vieš, som laik ja tomu nerozumiem, ale najik tak mi to vyšlo.....akurát som ho dosť dlho nebrala, vypadlo mi to z hlavy 😀
@gelinka75 vieš čo... najradšej by som bola, keby sa zadarilo prirodzene (nejako prestávam tým umelým veciam veriť 😠 ) a keď lekári stále vravia, že nevidia problém.... tak možno....
skúsim nájsť link a dám to tu, ale teraz už musím ísť urobi mm raňajky, lebo už žudre, že včera nám robil raňajky, či aj dnes má... 😝 😀
@lubanka Ľubka ja by som tie kvapky dávala, ale väčšiu dávku ako uvádzajú a kľudne by som dala aj ten sarapis ....veď to nemôže uškodiť...akurát kvapky obsahujú alkohol tak by som ich nebrala pred šoférovaním 😀 😀 😀 ja ti poviem, tiež som sa trošku bála brať ten isoflavon double dávku, ale povedala som si ...čo stratím ???? alebo to dám alebo nie a pôjdem na IVF ...ozaj skúšala si to čajové vrecko do vložky ?
my ideme poobede mame na tu oslavu, len nech tam viac neplaceme ako oslavujeme, toho sa bojim ☹
@janap76 vies janka, je ine ked niekto je veci podporujuce ovulku ked ma nanic ovulku ako niekto kto relativne ma cyklus v poriadku, lebo potom sa to moze skor pokaslat ako pomoct, aspon to si myslim, preto sa bojim davat do seba nieco, som rada, ze moje cykly este fungovali a mala som pravidelne ovulku a aj dost vela vajec, to znamena, ze z tejto stranky nie je asi problem, ale kto vie, neviem co by nam pomoho, fakt neviem

@janap76 no je to mozne ze teraz nezaspim...a ty ako? ako sa citis tehulka nasa?