icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
20. jan 2013

@janap76 hej vsetci to vedia, len zatial som s nasimi volala telefonicky, uvidime co bude ked tam prideme, dovolenku budeme brat tak na dostavanie domceka, aspon v klude ho dorobime a budem sa vediet zariadit, mame este poukaz na vikend v budapesti tak pojdeme sa odreagovat trocha, to nam urcite pomoze

gelinka75
20. jan 2013

@janap76 hej HP mam v poriadku, robili mi ju v GF, ja by som vsak potrebovala, aby sa mi viac nakopol pravy vajecnik,
rozmyslam, ze na skusku objednam to co si tu dala link, prinajhorsom sa nieco dokasle a nato som uz zvyknuta

janap76
20. jan 2013

@gelinka75 ja som si ešte v lete predtým ako som šla do CAR, merala BT a všetko ukazovalo na normálnu ovulku a potom po neúspešnom IUI mi Harbi povedal že ...v podstate budeme radi keď zo mňa ešte vyškrabeme nejaké vajíčko ... ja mám z toho chaos a vôbec tomu nerozumiem...ako mi to potom mohlo ovulku normálne ukazovať? Angelička možno by Vám urobilo dobre zmeniť prostredie ...ale takú dovolenku ....takúuu že uuuuaaaaauuuu aby sa tvoja hlavička zaoberala iba tým čo zažíva a na tej dovolenke...nemáš nejaký nesplnený sen o dovolenke ? 😉

janap76
20. jan 2013

@gelinka75 musíme ešte vyspovedať Moničku že čo dostala ona od toho chlapa ...možno to bude tiež dobre 😉

janap76
20. jan 2013

@gelinka75 hlavne je asi dobre že už to všetci vedia, aby to nemuselo výjsť z tvojich úst ....o ktorej tam idete ?

lubanka
20. jan 2013

no takže ešte raz som to všetko prečítala... (kašlem aj na raňajky 😀 aj tak je už veľa hodín, to už môžem rovno obed chystať 😀 ) takže trocha sa mi to asi pomotalo, keď som to teraz správne pochopila, tak Sarapi soja je na úpravu cyklu... čo sú aj tie kvapky od Valoviča... takže Sarapis nepotrebujem (aspoň nateraz, keď už som kúpila tie kvapky...) ale na zlepšenie ovulky treba papať Fytosoju forte... tu je tá diskusia o Sarapise a ohlasoch...

https://www.modrykonik.sk/forum/jdeme-na-to/tab...

gelinka75
20. jan 2013

@janap76 nie je problem ist na dovolenku, len kde na nu vziat peniaze, vlani sme dali cca 3000 eur na pokusy a platime aj uver na dom, je to financne neunosne

gelinka75
20. jan 2013

@janap76 myslim, ze monika aj pisala co dostala, ale celu igelitku

azzura
20. jan 2013

@gelinka75 dnes som len zemiaky dorobila, vsak je tolko navarene že može dojst cela ulica 🙂

lubanka
20. jan 2013

a tu som našla nejaké vychytávky... asi sa podľa toho budem riadiť... dotyčná osôbka písala, že máva aj 60dňové cykly, čiže skoro tak ako ja, ťažko sa vtedy trafiť aj do ovulky... a ona je už v priebehu 2rokov 2x tehu... neviem, už budem skúšať všetko... hlavne odskúšané recepty 😀
Takže tie VYCHYTÁVKY:
stimulacia ovulky

ako nahrada clostilu mozu sluzit sojove isoflanovoidy, uzivaju sa v podobnych dnoch cyklu - 3–7 dc, 4–8 dc, 5–9 dc, pricom plati, že 100 mg sojovych isoflanovoidov = 1 tbl clostilu

uprava cyklu

sarapis -prvych 10 dni sa beru 3 tobolky denne, druhych 10 dni –2 tobolky denne, potom po 1 tobolke denne

Femi kvapky

Femigard

Gynex

Plodny hlienik

caj z maliniku -pije sa od ms po ovulku pije sa aj pred porodom

grepovy dzus100% ny z ruzoveho grepu minimalne 5 dni pred ovu 3–5 dcl denne

vystelka maternice

caj z alchemilky-kontryhel od ms po ovu 2× denne po 2dcl horuci, nesladeny, maximalne 3 cykly po sebe, potom pauza

po ovulke na uhniezdenie

ananas- odporuca sa nakrajat na 5 kruzkov 1–5 dpo zjest jeden, dolezity je stred

bromelain- uziva sa 1– 5 dpo do 1000 mg denne

azzura
20. jan 2013

@lubanka ahoj, mne fytosoja spravila cysty.....to je nahrada za clostilbegyt

lubanka
20. jan 2013

@azzura čau... viem, raz sme písali spolu ohľadom tej fytosoje... ja som ju jeden mesiac brala a ovulku som mala jak hrom, len mm bol vtedy "indisponovaný" , tak z toho nič nebolo... asi si ju kúpim aj ten mesiac a spolu s kvapkami ju budem brať, alebo ma to dorazí alebo to výjde 😀

azzura
20. jan 2013

ozaj dnes som rano skoro blvala ked som simala dat jeden z tych pripravkov.....takže som hoodstavila.

@lubanka ja som pouzivala od 1DC po ovu alchemilku, 5 dni pre ovu grepovy dzus na hlien, po ovu 5 ananas. dzus ...vsetko funguje ale prd z toho.....takže verit len na zazaraky

azzura
20. jan 2013

@lubanka 😀 maš pravdu bud to vyjde alebo organizmus skolabuje.....treba vsetko skusit a na kazdu nieco ine zabera

gelinka75
20. jan 2013

@azzura no my by sme potrebovali aj navysit pocet spermosiek, mozem si davat hocico, ked ich je malo 😠

lubanka
20. jan 2013

@azzura no! super! a všetka chuť do snaženia je fuč... už to vidím.... ja budem natom tak isto ako ty 😠 tiež skúšam všetko čo mi kto poradí, kde čo počujem a prd z toho... 😠 kašlem nato fakt! idem radšej variť, to aspoň k niečomu bude...

gelinka75
20. jan 2013

@lubanka co budes varit dnes?

janap76
20. jan 2013

@gelinka75 šak čo sa týka financii, na 100 % rozumiem....riešime to isté 😠

janap76
20. jan 2013

@lubanka daj to tak jak píšeš 😵 😵 😵

janap76
20. jan 2013

@gelinka75 ja som práve zlupla obed .... mňam 🙂 neviem si spomenúť.....pri tom behaní tu na MK som už natrafila na to čo je dobré na spermošky....no neviem si spomenúť ☹

gelinka75
20. jan 2013

@janap76 a ty co si varila? my sme mali slizikovu polievku so zeleninou, masko v stave s knedlou, mm mi pomahal len som davala instrukcie a knedlu som vytiahla z mrazaku

janap76
20. jan 2013

@gelinka75 ja som robila pečenú krkovičku s gril korením v rúre, a k tomu dávam piecť aj zemiaky + paradajky a trošku klobásky + plno cibule a cesnaku 😉

gelinka75
20. jan 2013

@janap76 mnam to musi byt dobre a mastne 🙂 krkovicka je super taka korenena, davno som nerobila

janap76
20. jan 2013

@gelinka75 Angelička myslím že môžem piť feniklový čaj, však ? prajem ti aby si tú návštevu ustála čo najlepšie ako sa to len bude dať .... držkaj sa.

gelinka75
20. jan 2013

@janap76 hej to sa moze, je to dobre na creva, aby nebola zapcha, ja som mala brutalnu a potom to povolilo, to bol uz priznak ze je zle, len som to vtedy nevedela zial

janap76
20. jan 2013

@gelinka75 ja milujem krkovičku .... snažím sa kupvať čo najmenej mastnú a aj dosť vyrežem ...ale máš pravdu, diétne to nie je 😀 😀 😀 a keď v tom pekáči urobíš v tej šťave aj zemiaky ... nirvána 😀 😀 😀

janap76
20. jan 2013

@gelinka75 no ja nemám zápchu, lebo si dávam olej zo pšeničných klíčkov / vraj je to dobré vyslovene v tehotenstve / a aj šípkový olej ...a to keď ich pijem, tak prídem na wecko, sadnem, 3 x klipnem očami a je hotovo 😀 😀 😀

janap76
20. jan 2013

@gelinka75 len nerozumiem tomu...zápcha urobila zle malým alebo nebola už zápcha lebo ..... drobci už spinkali ? 😔

gelinka75
20. jan 2013

@janap76 ja nechcem pit oleje, to je vela zbytocnych kalorii, ale je mozne ze to pomaha, alebo placebo? 🙂

gelinka75
20. jan 2013

@janap76 asi tak, ked zapcha povolila asi v tom case uz spinkali, aspon mi to tak pripada spätne, uz je to jedno, ideme dalej, snad bude dobre